Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

gezecektik başımıza gelene bakın lastik cant iptal oldu resimli

REKLAM ALANI
    THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Geçmiş olsun arkadaşlar hepinizede fakat o cantdan hayır gelmez düzeltilse bile tekrar eğilir üstelik ısıtılıp düzeltilmesi lazım kısacası ayar tutmaz o cant sekiz çizer söylüyüm daha önce yaptıranlarınkini gördüm mondiallerin cantları pek sağlam değil heralde gördüklerimde mondiallerin scooter larıydı çünkü tekrar geçmiş olsun
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp

geçmiş olsun.

Arkadaşlar çok geçmiş olsun.O taraflardaki çukurları ezberler gibi oldum ama siz bunlar nerde buldunuz anlayamadım.Bi gece12 sularında karşıya geçmiştik.Dar kısımda yol 2ye ayrılıyo biri yukarı çıkıyo sonra geri birleşiyo.İşte o yokuşun başında isonun arkasından takip ediyodum çok fena yakalanmıştık çukura hatta kaçmıştıkta diyebilirm.Hızlı gidilebilcek yer değil maalesef yol çok bozuk özelliklede 2. köprüyü geçtikten sonra.Bzm makinalara pek gelmiyor ama zevkli yinede.Birde haftasonu ordaki mangalcılardan biri gaza gelir virajda az dışarı çıkarsa kaçacak yer kalmaz orda giderken he o gelir aklıma.Buluşalım arkadaşlar gezelim.Almanda bnm msn var

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim kaza yerini tam olarak söyleyim istedim adanalı arkadaşlar bilirler çoban dede türbesinin arkasında sahil yolu var.birinci köprüye doğru giderken,ilk dik yokuşa varmadan hemen solda kireç ocagımı deyim beton fabrikasımı yada onun gibi bir yer var işte tam orası..tam olarak tasfir etmişimdir umarım. neyse asıl konu; ben perşembe akşamı kazayı yaptım arkadaşlarla cuma günü de black_dog_rr (furkan ) forma ekledi cumartesi saat 10:00 veya 11:00 gibi tekrar o düştügüm cukura bakmaya gittik oda ne adamlar benim düşmemi mi bekliyomuş nedir kapamışlar cukuru buda ufak bir bilgi artık gönül rahatlığı ile seyredebilirsiniz o yolda...olan bana oldu ama diğer arkadaşlar rahat etsin istedim... cantımıda düzelttirdim eskisinden bir farkı yok yeni gibi oldu 25 ytl düzeltme 5 ytl iç lastik toplam 30 ytl ye mal oldu... herkese kazasız, belasız . ha bide cukursuz sürüşler dilerim
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Cbr125repsol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1 2000
    Arkadaşım çok büyük geçmiş olsun vardır bundada bi hayır kendinize iyi bakın kazasız belasız sürüşler dilerim...

Motosikleti
    Zealsun 200 gs 'den>zx6r' a ; aklım yok aklım! Scuba instructor
    GeÇmİŞler Olsun ArkadaŞim....
    Cana gelmesin yeter ki ; Allah korusun
    [B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    sağolun arkadaşlar
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

alla alla bnm hondayı eşşşek namına kullanıyom ozaman bi dağa gezmeye gidiyoz yokus duvar gibi toroslara çıkarken böle çukurlardan atlatıyom bi şey olmuuyo alla alla.geçmiş olsun.

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    kardeş çok geçmiş olsun, karayollarına dava açmak lazım kesinlikle gidip savcılığa bildirin olayı maddi tazminat davası açın abi..

aynı olay benim başıma geldi hem de istanbul'un göbeğinde ana caddelerin birinde..
    aynı şekilde benim de jantım yamuldu ama allahtan lastik idare etti. Sonra jantı düzelttirip yeni lastik alarak hallettim durumu.. malum jantlar pahalı, sanayide düzeltiyorlar ama kesinlikle eski hali gibi olmuyor, balans yapılması gerekiyor periyodik aralıklarla.

Maddi durumunuz varsa jantı değiştirin derim, yoksa düzelttirebilirsiniz benim gibi..

tekrar geçmiş olsun,

bu arada Efendy_iso bana Öm ile ulaşabilirmisin dostum?

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı pg13 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş çok geçmiş olsun, karayollarına dava açmak lazım kesinlikle gidip savcılığa bildirin olayı maddi tazminat davası açın abi..

aynı olay benim başıma geldi hem de istanbul'un göbeğinde ana caddelerin birinde..
    aynı şekilde benim de jantım yamuldu ama allahtan lastik idare etti. Sonra jantı düzelttirip yeni lastik alarak hallettim durumu.. malum jantlar pahalı, sanayide düzeltiyorlar ama kesinlikle eski hali gibi olmuyor, balans yapılması gerekiyor periyodik aralıklarla.

Maddi durumunuz varsa jantı değiştirin derim, yoksa düzelttirebilirsiniz benim gibi..

tekrar geçmiş olsun,

bu arada Efendy_iso bana Öm ile ulaşabilirmisin dostum?
    arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim kaza yerini tam olarak söyleyim istedim adanalı arkadaşlar bilirler çoban dede türbesinin arkasında sahil yolu var.birinci köprüye doğru giderken,ilk dik yokuşa varmadan hemen solda kireç ocagımı deyim beton fabrikasımı yada onun gibi bir yer var işte tam orası..tam olarak tasfir etmişimdir umarım. neyse asıl konu; ben perşembe akşamı kazayı yaptım arkadaşlarla cuma günü de black_dog_rr (furkan ) forma ekledi cumartesi saat 10:00 veya 11:00 gibi tekrar o düştügüm cukura bakmaya gittik oda ne adamlar benim düşmemi mi bekliyomuş nedir kapamışlar cukuru buda ufak bir bilgi artık gönül rahatlığı ile seyredebilirsiniz o yolda...olan bana oldu ama diğer arkadaşlar rahat etsin istedim... cantımıda düzelttirdim eskisinden bir farkı yok yeni gibi oldu 25 ytl düzeltme 5 ytl iç lastik toplam 30 ytl ye mal oldu... herkese kazasız, belasız . ha bide cukursuz sürüşler dilerim
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    sağol benim aklımdan da geçti ama mlsf olmadı bu arada yapmışlar yolu geçen gittik foto çekecektim ama çekmedim
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

Motosikleti
    KUBA CG 125

Geçmiş Olsun

Insanlar Böyle şeylerle Nasil Dalga Geçebiliyor Ağlayacak Halimize Gülüyoruz Tekrar Geçmiş Olsun
    [YT][/YT]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)