bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Forumdan Uzaklaştırıldı
vites kilitlenmesi
titreşimden el uyuşması
yağ filtresi beklemek
hiç birisini yaşamadım
1 yıldır kullanıyorum
-
Süper Moderatör (BBRR)
gt 250 kullandım aynı motoru kullanıyo.. 1000 bakımına kadar boşa geçme de zorlanma vardı 1000 bakımında halloldu .. onun dışında bide konjüktör problemim oldu başka hiç sorun yaşamadım 6700 kmde satana kadar ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
-
BBRR adlı üyeden alıntı
gt 250 kullandım aynı motoru kullanıyo.. 1000 bakımına kadar boşa geçme de zorlanma vardı 1000 bakımında halloldu .. onun dışında bide konjüktör problemim oldu başka hiç sorun yaşamadım 6700 kmde satana kadar ..
zaten kendiside 1500 de satmış, biraz daha bekleseydi belkide problem aşılacaktı kim bilir?
-
Ustayım diyor ama kırmızı ışkta beklerken 1 e takıyor.Halbuki durmadan 1. vitese takmalıDebriyaj sıkık beklemeli
-
arkadaşımızın hedef ve beklentisi 1000 lik bir makine imiş, 250 Hyosung u eleştirmiş ve beğenmemiş olması çok normal.
Yazdığı sorunları kronik (Düzenli ve Devamlı) olarak yaşayana rastlamadım. hatta kaza yapıp parça bekleyenler hariç, bozulanını görmedim ki çok var etrafımda. Takip edeceğim ama, bu motor iyi diye biliyorum çünki
Poturdak
-
bende gt250 kullanıyorum bu dediklerini hiç yaşamadım vitesler gayet iyi
-
motorun vitese geçmeme sorunu yok boşa geçme sorunu var bazen boşa almaya çalışırken uğraştırıyo doğrudur ama bire geçmiyo vitesler kemik gibi kilitleniyoo hararet yapııyoo bunlar baştan aşağı yalan hele hararet yapması kırmızı yalan eğer bu motora hararet yaptırabiliyosa boşuna fazera geçmişşş yazık olcak arkadaşa mobilyet kullansın bence arkadaşımmm hiç kimse motorun kronik bi sorunu varsa saklamazz durum bundan bundan ibaret benim fikrim on numara makina buuu
-
20 Temmuz 2007, 00:00
yaklasık 4 ay kullandıgım 250 gtr de ne vıtes problemı yasadım nede asırı bı tıtreme...
herseyde oldugu gıbı motor almakta bıraz sans ısıdır aslında bıde kullanmayı ıyı bılmek gereklı dıye dusunuyorum.250 gtr ın bana göre tek kötu yanı ve sırf satma sebebımde hızıydı ve suna emınımkı .suan motorunu satmayı dusunen gtr kullanıcılarının cogu ya maddi ihtiyactan yada aılevı problemlerden yada hız yetmedıgı ıcın buyutme amacıyla satıyor dıye dusunuyorum kı benım sahsı fıkrım
ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN
-
20 Temmuz 2007, 00:04
Süper Moderatör (BBRR)
hararet olayına bende takıldım hyoda son şikayet edilecek konu hararettir. gayet başarılı bir yağ soğutma sistemi var
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
20 Temmuz 2007, 00:06
dtalay adlı üyeden alıntı
yaklasık 4 ay kullandıgım 250 gtr de ne vıtes problemı yasadım nede asırı bı tıtreme...
herseyde oldugu gıbı motor almakta bıraz sans ısıdır aslında bıde kullanmayı ıyı bılmek gereklı dıye dusunuyorum.250 gtr ın bana göre tek kötu yanı ve sırf satma sebebımde hızıydı ve suna emınımkı .suan motorunu satmayı dusunen gtr kullanıcılarının cogu ya maddi ihtiyactan yada aılevı problemlerden yada hız yetmedıgı ıcın buyutme amacıyla satıyor dıye dusunuyorum kı benım sahsı fıkrım
adam demiş ya satabilmek için söylemiyolar.. ee sen satmışsın sen neden kötülemiyosun...
-
20 Temmuz 2007, 00:07
bence söylediklerinde doğruluk payı vardır mutlaka...yoksa adam sattığı ve bindiği motoru durduk yere niye kötülesinki...zaten çoğu kullanıcıda bu söylediklerini biliyo ve kabul ediyo...1.vitese geçmeme problemi kronik bildiğim kadarıyla...yedek parça konusuna biley diyemiyeceğim ama görüşünü itibariyle çoğu yeni başlayanların aklını çeldiğide su götürmez bi gerçek...adam dobra dobra söylemiş herşeyi...kendini bir motorcu olarak tebrik ediyorum...ama satmadan önce söylemezdim kimse piyasası düşmesin diye söylemiyo demiş ve gerçeyi itiraf etmiş...tebrikler arkadaşım herşeyden önce dürüst bi insan olduğun için...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
20 Temmuz 2007, 00:09
dünyada bir tek honda da kronik arıza yok tabi. yeter artık. honda reklamı mı görmeye mi geliyoruz foruma
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
20 Temmuz 2007, 00:14
ya bi kişi çıksınnnn hyosung motorunda 1. vites problemi var desin vede ispat etsinnn bunun kronik bi arıza olduğunu motorumu yakacammmm ne dürüstlüğü ben samimi bulmadımmm şahsen serkan beyiiii bunun altında bi artniyet seziyorummm ama boşa geçme problemi kroniktir bazılarında hallediliyo bazılarında halledilemiyo bu doğrudur
-
20 Temmuz 2007, 00:16
belkide serkan bey bir honda satıcısıdır elinde kalan cbf 250 ve cbr 125 leri rahat satabilmek için boyle bir yol izlemiştir... 'komple' teorisi
-
20 Temmuz 2007, 00:18
1)Çok ilginç, arkadaş Hyosung'un bahsedilen kronik boş vitese geçmeme probleminden aşırı muzdarip olup olayı abartmış gibi geldi bana.
2)Ya da Yamaha, Honda vs. firmalar adına çalışıyor Hyo satamasın diye
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
20 Temmuz 2007, 00:21
-
20 Temmuz 2007, 00:25
Hyosungla baslamak ısteyenlerın kafalar gitti tabi..
-
20 Temmuz 2007, 00:27
intoko adresine girin forumlarda veya benzeri yerlerde reklam ve karşı reklam için aranan kişiler ile ilanlara bakın bu piyasadan herşeyi beklerim
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)