Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
9. sayfa BirinciBirinci ... 789

bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog

REKLAM ALANI

Uzun süredir yazmıyordum bende katılayım dedim... Şu anda GSR kullanıyorum fakat GT250 ile 6500 Km bizzat yaptım. Bu süre zarfında bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadı( 2006 model idi). Ne hararet, ne vites geçmemesi bırakın onları ampul bile kesmedi...Diyeceğim o ki denge, performans, malzeme kalitesi vb. olarak oldukça tatminkar... Durumumun biraz düzelmesi ile birlikte GSR' ımın yanında tekrar bir gt250 düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı v_engine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uzun süredir yazmıyordum bende katılayım dedim... Şu anda GSR kullanıyorum fakat GT250 ile 6500 Km bizzat yaptım. Bu süre zarfında bana hiçbir şekilde sorun çıkarmadı( 2006 model idi). Ne hararet, ne vites geçmemesi bırakın onları ampul bile kesmedi...Diyeceğim o ki denge, performans, malzeme kalitesi vb. olarak oldukça tatminkar... Durumumun biraz düzelmesi ile birlikte GSR' ımın yanında tekrar bir gt250 düşünüyorum. Bilmem anlatabildim mi?
    Afferim be Enginim. İşte gerçek Hyocu, işte gerçek motorcu budur. Motorunu sattığı halde bunu söylüyor ise gerisini siz düşünün artık. Neyse artık anlayan anladı neyin ne olduğunu artık tartışmaya gerek kalmadı zaten

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı big_malibu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun! verdiğin bilgiler için gerçekten teşekkür ederim..

bu topiği acmaktaki amacım kafamda oluşan soru işaretlerini gidermekti, ki ilk sayfalarda değerli hyosung kullanıcıları, tecrübeleriyle bu sorunu aşmamda bana yardımcı oldular.(bu arada baba parası yiyen, sazan, kendi aklını kullanamayan gibi yakıştırmalara maruz kalsamda amacıma ulaştım).Hepinize çok teşekkür ederim. İyi forumlar...
    sana söyledıklerımı ne kadarda guzel ıdrk etmıssın demekkı gelısme var sende ...
    yok korkuyorum yarın e.........cegın insanıda sen paylasıma acarsın yok e........mı e..............mmı dıye :!!!!! sen ve senın gıbılere acımaktan öteye elımden bısey gelmıyor ne yazıkkı!!!!
    en az 50 arkadasım var hyosung,honda yamaha ve suzuki kullanan ve neden sıtede ıletısıme gecmedıklerını hıc dusundunmu ???????
    sen ve senın gıbı sacma sapan yazan coluk cocuk yuzunden!!!!!!!!! bu tıp sacma sapan gerceklıgını belgeleyemedıgınız herseye son verın... motorsıklet kulturu apayrı bıseydır......
    ve asla sakın ama sakın bılmedıgınız seyler hakkında yorum yapmayın ne motorsıklet konusunda nede hayatta karsılasacagınız olaylara yönelık....
    sana ve bu tip yorumlar acan arkadaslarada tek önerım budur...
    ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN

ben mod olsam artık bu konuyu kitlerdim... yazık bir konu bu kadar saptırılabilir...

:
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Afferim be Enginim. İşte gerçek Hyocu, işte gerçek motorcu budur. Motorunu sattığı halde bunu söylüyor ise gerisini siz düşünün artık. Neyse artık anlayan anladı neyin ne olduğunu artık tartışmaya gerek kalmadı zaten
    tartısma zaten yok kıı bırıyle bıseyler tartısabılmen ıcın karsındakı kısının bellı bır bılgı kapasıtesıne sahıp olması gereklı. bılgide be kulaktan duyma nede elalemın yazdıklarıyla oluyor maalesef vatandas bunu kendı yasamalıkı. tecrube kazansın....
    Bilmem anlatabıldımmi sayın pınar hanım......
    ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN

9. sayfa BirinciBirinci ... 789

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)