Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili pınar istanbulda hem gt250 yi hemde cbf 250 yi kullandım .. cbf sıkışık trafikte gt ye oranla çok daha rahattı. 1. fuardada gv 250 yi tam 6 gün boyuna 700 km civarı kullandım dediğin doğru tarzları çok farklı ama hyo gv 250 bilindik chopper gibi değil..çok daha güçlü ve hızlı tek sorunu geniş gidon yüzünde çok dar aralara girememek . yoksa hem yol tutuşu hemde viraj alış kabiliyeti gt250 nin çok daha üstünde..

bunlar deneyime dayalı şahsi kanaatimdir. her kesin motordan beklentisi farklıdır. bu yüzden en muteber fikir kişinin kendi fikridir.
    Kesinlikle sana katılıyorum. Gücü yada hızı konusunda bir tereddütüm olmadı hiç zaten ama oturuş posizyonu bakımından düşünmedim. Gt250R içinde aynı fikirdeyim çok yatmakta bana göre değil. Hem bel fıtığı var zaten en uygun Comet geldi bana. Uzun yoldada kısa yoldada rahat oluyo. Cbf trafikte tabiiki daha avantajlı. Hyo yapılı olduğu için arabaların arasından geçmesi için yeterli açığı bulmak gerekiyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2006 fazer a

cbf250 nin sahibine buradan da tekrar teşekkür ediyorum.
    motorundan memnuniyet durumunu sorduğum da motor soğukken sık sık stop etmesinin dışında bi sıkıntısının olmadığını söyledi..
    bu kendi yorumuydu.
    ben kendisini tesadüfen kerpe de görüp arkasından bi süre gittim ve resim çektiğimiz yere gelene kadar motoru 4 defa stop etti.!

hyo nun albenisi çok fazla
    The World is yours...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    syruiana ben R serisinin fiyatından bahsettim ama neyse dediğin gibi olsun motor olsun çamurdann olsunnnn ne fark ederr Ama biyerinde R olsunn hehe buda benim tercihimmm motorumu seviyorummm motorumda beni seviyo gerisi ilgilendirmiyooo sıkıldım zaten bu topikten

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı Syriana adlı üyeden alıntı Mesajı göster

ANLAŞILAN O Kİ HER LAFIMIN ALTINDA BUZAĞI ARANIYO...BENDEN BU KADAR...

[/B]

...

her lafının altında buzağı aranıyorsa demek yazıların Öküzce...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ya ne yapmışsınız arkadaşlar,bu ne hararet.
    kendinize gelin...
    ben bi şey hatırlatmak istiyorum,tartıştıgınız iki motor farklı dizaynlar.biri naked,diğeri racing tarzı.güçleri hızları farklı,kullanım rahatlıgı farklı.
    bence kıyaslamak yersiz.
    asıl benim takıldıgım konu hyonun vites probleminden bahsedilmiş,bence o problemi yaşayan arkadaşlar motorunun huyunu anlamaya çalışmamışlardır.ve bu problem şanzıman yagıylada ilgili

motorlu avukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    Arkadaşımız yaşadığı sıkıntının öfkesiyle biraz abartmış olabilir .
    Hiçbir şey göründüğü gibi değildir ; ama algılanan ne ise gerçek de odur ? Ben köpeklere gem vurdum ;onlar at zannettiler kendilerini ; ama köpekler suyundan içti diye denizler kirlenmez, it eniği it olur , kargalar içinde kartal ; çakallar içinde aslan huzursuz olur

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her lafının altında buzağı aranıyorsa demek yazıların Öküzce...
    ya yavrum sende bomba yapmadan duramıyorsun:

Motosikleti
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya yavrum sende bomba yapmadan duramıyorsun:
    bu lafın altında kalmaz birazdan damlar....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Adamın kendisi bomba
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu lafın altında kalmaz birazdan damlar....

Kankam benim..... Öpüyom seni.... Naber.....?....?...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı big_malibu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +1

bize düello tarzında değil, "LucasBishop" arkadşımızınki gibi tecrübeye dayalı ve bilgilendirici açıklamalar lazım. Karar verme aşamasındaki bir insanın aklı çok karışık olur bilirsiniz, o yüzden lehe ve aleyhe gelen her post tan etkileniyorum, fakat şunu da söylemeliyim ki kullananların yaptığı açıklamalar ışığında HYOSUNG ' un bir çok açıdan sorunsuz olduğunu anlıyorum, yorumlarınızı ve tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler. umarım atışma tarzında postlara daha çok rastlamayız.. iy forumlar
    arkadasım sen en ıyısı bence gıtte kumda oyna kaleler yap motor sekıllerı cız oraya hangı motorun resmını ıstıyosan onu cız ama bu arada babandan aldıgın harclıklarla ne kadar topladıgınıda unutma!!!!
    kımse sana bındıgı motoru begendırme gıbı bı luksu yok gucun neye yetıyorsa onu al varsa paran yamaha al yoksa pedal cevırmye devam!!!!...
    herkesın kendıne göre bı beynı vardır kımse kımsenın dedgıne göre hareket etmez ama sen ıllede dıyosankı arkadaslar benım kendı basıma karar alma gıbı bı beyın yapım yok yardımınıza muhtacım o apayrı bısey tabıkı!!!!!!
    umarım söyledıklerımı anlayacak yas kapasıtesıne erıstıgınde bırgun ne demek ıstedıgımı anlrsın.....
    ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN

Forumdan Uzaklaştırıldı ttopchu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı dtalay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadasım sen en ıyısı bence gıtte kumda oyna kaleler yap motor sekıllerı cız oraya hangı motorun resmını ıstıyosan onu cız ama bu arada babandan aldıgın harclıklarla ne kadar topladıgınıda unutma!!!!
    kımse sana bındıgı motoru begendırme gıbı bı luksu yok gucun neye yetıyorsa onu al varsa paran yamaha al yoksa pedal cevırmye devam!!!!...
    herkesın kendıne göre bı beynı vardır kımse kımsenın dedgıne göre hareket etmez ama sen ıllede dıyosankı arkadaslar benım kendı basıma karar alma gıbı bı beyın yapım yok yardımınıza muhtacım o apayrı bısey tabıkı!!!!!!
    umarım söyledıklerımı anlayacak yas kapasıtesıne erıstıgınde bırgun ne demek ıstedıgımı anlrsın.....

biraz daha sakin olsak amaç bilgi paylaşımı olan bir sitede insanlar en doğal hakları olan tecrübeleri sormakta

------------------------------------------------------------------------

biraz daha az geyik yapsak veya konu dışı bölümünde sadece geyik yapsak

keşke insanların düşüncelerine saygı duyabilsek. Yalan yanlış bilgiler verilmediği sürece sabretsek

--------------------------------------------------------------------------

Keşke olur olmaz her yere şunu al bunu al demesek (üye hangi cruiserı alayım diye mesaj açıyor git ybr al diye cevap geliyor) (üye hyosung nasıldır diyor ben şunları duydum doğrumudur diyor sen git ...... şu markayı al hayatta sorun çıkarmaz diye cevap geliyor

-------------------------------------------------------------------------

babamın parasıylamı? bu kanıya nerden kapıldın bilmiyorum, yaşımı ve olgunluğumu nerden biliyorsun onuda anlamış değilim?.. neyse cevap vermemek en akıllıcası sanırım..
    The World is yours...

Motosikleti
    hoca bu ağır oldu...kırmayalım 3 kuruşluk motorlar için birbirimizi...herkesin düşüncesi kendine...beğenen okur cevap yazar...beğenmeyen okur cevap yazmaz...veya usulüne göre bişiler yazar...birbirimizi tanımadan sert yazmak anlamsız...saygılar...

Motosikleti
    HYOSUNG GT250
    hyosung ile ilgili topiklerin cbf-gt(r) tartışmasına dönmesi çok ilginç. Halbuki burda yazan çoğu arkadaşın da bildiği gibi bunun için açılmış özel bir topic var.

konu ile ilgili olarak ben de yeni bir hyosung comet kullanıcısıyım izlenimleri anlatayim. hemen herkesin belirtiği boşa geçme probleminin dışında viteslerde bir problem yaşamdım. Boşa geçmenin de acemiliğimden olduğunu düşünüyordum fakat kullandıkça ve forumu takip ettikçe ufak bir sorunun olduğu gerçeğini kavradim. ilk bakımda halletirebileceğimi düşünüyorum. 1. vitese geçme sorunu yok. Boştan geçerken hafif bir sarsılma var fakat kesinlikle rahatsız edici değil. Sadece motorunm yüke bindiğini hissetiriyor o kadar. hele 3-4-5. vitese geçişler neredeyse hissedilm,iyor bile. Şİmdilik çok uzun yol yapmadım o yüzden ısınma ile ilgili bir problemi olup olmadığını bilmeiyorum. titreşim sorunu yok gibi geliyor,(karşılaştırma imkanım olmadı) çünkü bundan dolayı bir rahatsızlık yaşamadım.

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı ttopchu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz daha sakin olsak amaç bilgi paylaşımı olan bir sitede insanlar en doğal hakları olan tecrübeleri sormakta

biraz daha az geyik yapsak veya konu dışı bölümünde sadece geyik yapsak

keşke insanların düşüncelerine saygı duyabilsek. Yalan yanlış bilgiler verilmediği sürece sabretsek

--------------------------------------------------------------------------

Keşke olur olmaz her yere şunu al bunu al demesek (üye hangi cruiserı alayım diye mesaj açıyor git ybr al diye cevap geliyor) (üye hyosung nasıldır diyor ben şunları duydum doğrumudur diyor sen git ...... şu markayı al hayatta sorun çıkarmaz diye cevap geliyor

-------------------------------------------------------------------------
    bı ınsanın yasamında parayla alınamayacak tek sey tecrubelerıdır...
    sana dogru gelen sey bı baskasına dogru gelmeyebılırkı yaratanda bu yuzden herkese beyın vermıs kendı dusunsun kımseye muhtac kalmadan her ısını kendı basına yapabılsın dıye!!!!!!
    sagdan soldan yalan yanlıs ıfadelerle bılgı sahıbı olunmaz... bı seyı ögrenebılmek ıcın o ısın ıcınde olmak gerekır onu görmek onunla yasamak....15 yıldır motorsıklet kullanıyorum
    10 marka ve bu markalrın en az 15 modelını 0 km olarak bayıden satın alıp kullandım kı suanda 3 adet motorum var mondıal 125kt;yamaha ybr125 ve honda cbr 600 f....
    bu yuzden yazdıklarımdan alıntı yapabılecek tecrubelı arkadasların yorumlarına herzaman acıgım fakat..
    kımse cehaletın en buyuk belırtısının bılmedıgı bır konu hakkında yorum yapmak oldugunu unutmaz umarım kımse........
    ECEL KAPINI CALDIGINDA ORTALIGI TELASA VERME CUNKU O GELDIGINDE SEN COKTAN GİTMİS OLACAKSIN

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog

Konu başlığı bu.....Neden comet ya da diğer modelleri kıyas yapıyorsunuz anlamadım.....

r modelini yakinen tanıyan biri olarak kronik sorunları var elbette....Comet lede pek bir fark yok sanırım grenaj dışında....

Ne çok seven varmış bu motoru?..... İçten içe aşk olmuş hyo.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    cbr 600f
    Alıntı big_malibu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    babamın parasıylamı? bu kanıya nerden kapıldın bilmiyorum, yaşımı ve olgunluğumu nerden biliyorsun onuda anlamış değilim?.. neyse cevap vermemek en akıllıcası sanırım..
    cevap verebılecek bı luksun oldugunu sanmıyuorum maalesef.
    senın ıcın yazdıklarımdan en önemlı seylerı atlamıs ve gol ve derelerde yasayan sazan balıkları gıbı yemsız bır oltaya bıle takılmıssın...

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı orcunmavis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben kendisini tesadüfen kerpe de görüp arkasından bi süre gittim ve resim çektiğimiz yere gelene kadar motoru 4 defa stop etti.!

ya işte yazmıcam dedim ama yinede yazdırıyosunuz adama...bu motor yolda giderken hayatta stop etmez arkadaşım...ancak ve ancak çok tecrübesiz bi adamın altındaysa ve debriyajı karçırırsa eder...ben 4 aydır kullanıyorum bir kere bile böyle bişey olmadı...yani motordan yana değil kullanıcıdan yana bir hatadır o...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)