bir "hyosung gt 250r" sahibi ile yaşanan diyalog
Reklamlar
-
21 Temmuz 2007, 15:38
Süper Moderatör (BBRR)
Syriana
İlk vitesli motorum bir honda idi (xl125) seneler içinde bir çok honda motorum oldu .. geçen sene ilk olarak bir cbf 250 aldım .. 1 ay sonrada gt250 .. gt250 yi peşin aldım yani kredi kullanmadan .. kışın satmam gerekti birini cbf 250 aslında satılması gereken motor olsada kredi ile alındığından sattığımda elime bişi kalmıyacağı için malesef gt250 yi satmak zorunda kaldım ..kaç doğumlusun bilmiyorum .. hatta bu kaçıncı motorun onuda bilmiyorum .. ama motordan anlayan uzun yol deneyimi bol olan motora çıktımı 2 km içinde motorun huyunu kavrayabilecek kapasitede birine sor cbf250 mi gt250 mi diye ..cbf250 cevabını alman olası değildir. görünüşü hızı torku kullanılan malzeme kalitesi.. her şeyi ile hyo hondayı çok ama çok geride bırakır. her iki motoruda aldım hatta cbf hala bende neden kendi motorumu kötüliim .. ne çıkarım olur..her şeyden önce cbf250 parça fiyatları çok ama çok uçuk .. en ufak kazanda 1500-2000 ytl para çıkar cebinden ..motorları kıyaslarken üzerindeki etiketi sök at öle kıyasla .. honda malesef adını satıyo .. hyo ampülünden aküsüne kadar gidon rulmanından dişlisine kadar kaliteli malzeme kullanıyor.. ben eski bir hyo binicisi olarak yıllar içinde bir çok olaya şahit oldum. Rx 125 2000 model motorumun farı tam 7 sene sonra değişti. yine aküm 4 sene gitti .. bunlar az rakamlar değil. gidon rulmanının konik olduğunu açınca gördüm.. çoğu kişi bilmez normal rulmanla konik farkını...
cbf250 kötü bir motor değildir.. ama kıyaslandığı motor gt250 olamaz..yan yana dahi koyulmaz ..ben çoğu gün iki motoru yan yana koydum ikiside siyahtı inanın cbf e bakan dahi olmazdı ..hadi görünüşe göre motor alınmaz peki süratine ne diyeceksin.. 7 hp gibi ciddi beygir farkına ne diyeceksin.. arka freninin disk olmasına ne diyeceksin ..çin malları bile artık kampana sistemi terk ediyolar ..ama honda bu ucuz maliyetli sistemi hala terketmiyor..
aklın yolu birdir .. bu iki motoru eğer kıyaslayacaksan al bi gt250 bin öle uzaktan gazel okumakla olmuyor..
rx125 ile bu markayı tanıdım ,güvendim gt250aldım güvenim perçinlendi amacım gt650 almak şimdi işallah onuda alacam ..
konuyu takip eden arkadaşlardan ricam sadece bir motora binipte diğerini karalayana inanmasınlar her iki motorlada 5000 km üstü deneyimim var .. söylediklerim objektif görüşlerimdir. test edilmiş vede onaylanmıştır.
dishy
sana dokunmiim fasulyedensin diyom ama kaşınıyosun ..motor tecrüben nedir ..kaç kere vitesli motor kullandın.. gt yi hiç gördünmü binmeyi geçtim ..cbf250 ile deneyimin nedir.. burada uzman gibisin maşallah ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Reklamlar
-
21 Temmuz 2007, 15:44
arkadaş benim motor mondial 250 mct...bu motorda bile ben hiç sorun yaşamadım 1 kere debriyaj telim koptu ve 1300km deyim.bunuda çin malıdiye o kadar atıp tuttular.bence adam o motoru kendisi o hale getirdi...heralde motoru araba sandı...devrinde vites değiştirmesi gerektiğini bilmiyo sanırım benim gönlümden cbr 600 geçiyo ama o olmazsa maddi sebeplerden dolayı alacağım motor gt 250r
-
21 Temmuz 2007, 15:49
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
21 Temmuz 2007, 15:54
Motorun şanzımanında problem yok, sadece kendine has bir karakteristik özelliği var. Başlarda acemilik çekiyorsunuz ama zamanla alışıyorsunuz, 3000km yaptım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.
-
21 Temmuz 2007, 16:00
-
21 Temmuz 2007, 16:09
motorumla 5000 km yaptim ve tek satma sebebim 2 kisi rahat edemedigimiz icin olur...
ki satmak gibi bir dusuncem de yok
saygilar...
[FONT="Impact"][/FONT] [COLOR="Black"][/COLOR] [SIZE="5"][/SIZE]Atakan:bounce:
0 RH +
-
21 Temmuz 2007, 16:33
[QUOTE=Syriana;744086]dishy sende bırak allah için bu GT250-CBF250 karşılaştırmalarını...bu hyosung amigosu arkadaşlara ne desek boş...bizim insanımız sabit fikirli ne dersen de kendi bildiği en doğrusudur onun için...bu arkadaşlar Honda'ya binmeden anlayamazlar kalitesini dayanıklılığını sağlamlığını...gözünü açıpta ilk defa hyo'ya binenler Honda'nın Hyo'dan pahalı olduğunu bildikleri ve bunu içlerile sindiremedikleri için hyo'yu göklere çıkartanlarla aynı kişiler...ben boşverdim artık uğraşmıcam sende boşver...nasil biliyolarsa öyle olsun...bir musubet bin nasihatten iyiymiş derler...bir gün kendileride bir Honda sahibi olduklarında anca o zaman anlarlar ne demek istediğimizi...
pardon kaçkere hyosung marka bir motora bindin de bu kadar keskiin sonuçlar çıkartabiliyosun.. özelikle şu cümlene takıldım gözünü açıpta ilk defa hyo'ya binenler Honda'nın Hyo'dan pahalı olduğunu bildikleri ve bunu içlerile sindiremedikleri için hyo'yu göklere çıkartanlarla aynı kişiler bu cümlen zaten yeterli.. kimlerin marka sempatizanı hatta amigosu olduğunu açıklıyo zaten.. sen boşver artık uğraşma...
kimse kusura bakmasın arkadaşlar ama hayatlarında bi kaç defa scooter motora binmiş yada 50 cc lik todaylerle gezen insanlar burda motor ahkamı kesiyolar.. (onlar motorcu deil demiyorum bende oyleyim 150 zat var daha 5000 km kullandım oda sokak aralarında, yazında yazlıga götürdüğümde..) bilmeden motorları yargılamayın, anlamadan bu işlerde ahkam kesmeyin.. kullanan insanlar alınır diyo, bu fiyata en iyi motor bu diyo ama bazı arkadaşlar hyocuların hala amigoluk yaptığını söylüyor. honda ya da aynı şekilde en küçük laf ettirmiyolar.. ben 150 zatımla yolda kalmış çok hondanın yanından geçtim haberiniz ola...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
-
21 Temmuz 2007, 16:55
aaaaaaa arkadaşlarr Syriana kesinlikle haklıı dünyada hondadan başka motormu var zaten baksana arkadaşımızın dediğine göre honda hyodan pahalıymışşş onu içimize sindiremiyomuşuz daha bindiği motorun fiyatını bilmeyen ama hondada honda diye haykırann birinin yazdıklarıyla uğraşıyozz hiç hyo kullanmamışta arkadaşlarında varmışta falan felannn ben cbf 250 kullandım kötü motor demiyorummm yalnıızzz neden böyle bazıları at gözlüğünü takıppp hiç etrafında olan biteni görmek istemiyooo anlamış değilim sankiii dört büyükler kazık çakmışlar o rütbelere başka hiç marka bunların arasına giremez gibi bi durum var hatta hatta mübalasız söylüyorummm gidip honda fabrikasını satın alsan markayıda hunda diye değiştirsen bu arkadaşlar yine honda daha kaliteli diycekler dedim ya buda gözlük meselesi işte ( yorumsuz )
Sizin gibi gençleri yollarda görmek isterizzzzz
-
21 Temmuz 2007, 17:27
Yorum yapan cbf 250 kullananların mesajlarından açıkca belli oluyorki; hyosung gt250'nin kendi makinelerinden üstün olmasını çekememezlik ve kabullenememezlik var.Bu bir çok cbr 125 kullananlarda da var.Hatta honda kullanıcıların bir çoğunda.Malesaf bir çok honda kullanan takım tutar gibi fanatik''Yaa ben gittim en iyisi olsun dedim en iyi markayı aldım bu hyosung benim Hondam dan nasıl iyi olur yaa...Honda hayat ondaaa amaa''Pişman olmuş yanından hyosung geçerken motorunun sadece adından gurur duyabilecek bir insanın gerçekleri görmeyip yaptığı haykırışlar..ve gerisinde hyosung'a çamur atmalar vs...Evet honda şüphesiz kaliteli bir marka ama ben bunu daha üst cc makinelerde görüyorum.250'lik makinelerde artık şu honda hyosung kıyaslamasını geçelim,kabak tadı verdi iyice.
Ben hyosungumu satan biri olarak konuşuyorum bu gün 250'lik bir makine alacak olsam yine gider hyosung alırım hiç düşünmeden.
-
21 Temmuz 2007, 17:44
BBRR adlı üyeden alıntı
Syriana
İlk vitesli motorum bir honda idi (xl125) seneler içinde bir çok honda motorum oldu .. geçen sene ilk olarak bir cbf 250 aldım .. 1 ay sonrada gt250 .. gt250 yi peşin aldım yani kredi kullanmadan .. kışın satmam gerekti birini cbf 250 aslında satılması gereken motor olsada kredi ile alındığından sattığımda elime bişi kalmıyacağı için malesef gt250 yi satmak zorunda kaldım ..kaç doğumlusun bilmiyorum .. hatta bu kaçıncı motorun onuda bilmiyorum .. ama motordan anlayan uzun yol deneyimi bol olan motora çıktımı 2 km içinde motorun huyunu kavrayabilecek kapasitede birine sor cbf250 mi gt250 mi diye ..cbf250 cevabını alman olası değildir. görünüşü hızı torku kullanılan malzeme kalitesi.. her şeyi ile hyo hondayı çok ama çok geride bırakır. her iki motoruda aldım hatta cbf hala bende neden kendi motorumu kötüliim .. ne çıkarım olur..her şeyden önce cbf250 parça fiyatları çok ama çok uçuk .. en ufak kazanda 1500-2000 ytl para çıkar cebinden ..motorları kıyaslarken üzerindeki etiketi sök at öle kıyasla .. honda malesef adını satıyo .. hyo ampülünden aküsüne kadar gidon rulmanından dişlisine kadar kaliteli malzeme kullanıyor.. ben eski bir hyo binicisi olarak yıllar içinde bir çok olaya şahit oldum. Rx 125 2000 model motorumun farı tam 7 sene sonra değişti. yine aküm 4 sene gitti .. bunlar az rakamlar değil. gidon rulmanının konik olduğunu açınca gördüm.. çoğu kişi bilmez normal rulmanla konik farkını...
cbf250 kötü bir motor değildir.. ama kıyaslandığı motor gt250 olamaz..yan yana dahi koyulmaz ..ben çoğu gün iki motoru yan yana koydum ikiside siyahtı inanın cbf e bakan dahi olmazdı ..hadi görünüşe göre motor alınmaz peki süratine ne diyeceksin.. 7 hp gibi ciddi beygir farkına ne diyeceksin.. arka freninin disk olmasına ne diyeceksin ..çin malları bile artık kampana sistemi terk ediyolar ..ama honda bu ucuz maliyetli sistemi hala terketmiyor..
aklın yolu birdir .. bu iki motoru eğer kıyaslayacaksan al bi gt250 bin öle uzaktan gazel okumakla olmuyor..
rx125 ile bu markayı tanıdım ,güvendim gt250aldım güvenim perçinlendi amacım gt650 almak şimdi işallah onuda alacam ..
barış abi lafım sana değil...senin değerlendirmelerin en radikal olanlarıdır benim için...lafım hyo'dan başka motora binmeyipte gözünü ilk onda açıp altındakini 600rr sanıp honda'ya hiç binmeden atıp tutan insanlara...
bu arada ilk motorum YBR125 idi 2004 model 18.000 km bindim sonra sattım...satarkende halen taş gibiydi...bana tek çıkardığı sorun debriyaj telini değiştirmemdi o kadar...
efendy_iso adlı üyeden alıntı
aaaaaaa arkadaşlarr Syriana kesinlikle haklıı dünyada hondadan başka motormu var zaten baksana arkadaşımızın dediğine göre honda hyodan pahalıymışşş onu içimize sindiremiyomuşuz daha bindiği motorun fiyatını bilmeyen ama hondada honda diye haykırann birinin yazdıklarıyla uğraşıyozz hiç hyo kullanmamışta arkadaşlarında varmışta falan felannn ben cbf 250 kullandım kötü motor demiyorummm yalnıızzz neden böyle bazıları at gözlüğünü takıppp hiç etrafında olan biteni görmek istemiyooo anlamış değilim sankiii dört büyükler kazık çakmışlar o rütbelere başka hiç marka bunların arasına giremez gibi bi durum var hatta hatta mübalasız söylüyorummm gidip honda fabrikasını satın alsan markayıda hunda diye değiştirsen bu arkadaşlar yine honda daha kaliteli diycekler dedim ya buda gözlük meselesi işte ( yorumsuz )
Sizin gibi gençleri yollarda görmek isterizzzzz
TAMER adlı üyeden alıntı
Yorum yapan cbf 250 kullananların mesajlarından açıkca belli oluyorki; hyosung gt250'nin kendi makinelerinden üstün olmasını çekememezlik ve kabullenememezlik var.Bu bir çok cbr 125 kullananlarda da var.Hatta honda kullanıcıların bir çoğunda.Malesaf bir çok honda kullanan takım tutar gibi fanatik''Yaa ben gittim en iyisi olsun dedim en iyi markayı aldım bu hyosung benim Hondam dan nasıl iyi olur yaa...Honda hayat ondaaa amaa
''Pişman olmuş yanından hyosung geçerken motorunun sadece adından gurur duyabilecek bir insanın gerçekleri görmeyip yaptığı haykırışlar..ve gerisinde hyosung'a çamur atmalar vs...Evet honda şüphesiz kaliteli bir marka ama ben bunu daha üst cc makinelerde görüyorum.250'lik makinelerde artık şu honda hyosung kıyaslamasını geçelim,kabak tadı verdi iyice.
Ben hyosungumu satan biri olarak konuşuyorum bu gün 250'lik bir makine alacak olsam yine gider hyosung alırım hiç düşünmeden.
yahu ben size ne desem anlatamıyorum...hyosung isterse 40 beygir olsun isterse yanımdan 300 km hız ile geçsin...250'lik motordan bunları beklemek hayal olur gerçi ama benim CBF alış ve kullanış amacım sağlam,sorunsuz,dayanıklı olması ve ikinci el piyasasının çok hareketli olması...zaten şurda 2 aya kadar satıcam...sanki sizlerde bir ömür boyu biniceksiniz altınızdaki makinelere...ben 250'lik motordan çok şey beklemediğim için bunu aldım...bu benim seçimim o sizin seçiminiz saygı duyarım...sizinde saygı duymanız lazım...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
21 Temmuz 2007, 18:01
komik ya
bu kadar da sallanmaz ki
arkadaş ya 1 hatalı hyosung görmüş, ya da ileride düzelen vites problemi üzerine kafasında kurduklarını yazmış
En tehlikeli an, [COLOR="Red"][B]ZAFER[/B][/COLOR] anıdır!!!
34 EF 2238
[COLOR="Red"]B[/COLOR] Rh+
-
21 Temmuz 2007, 18:25
efendy_iso adlı üyeden alıntı
daha bindiği motorun fiyatını bilmeyen ama hondada honda diye haykırann birinin yazdıklarıyla uğraşıyozz
efendy bişey yazıyosan yazmış olmak için yazma bildiğin şeyi yaz...şu anda fiyat listelerinde CBF250 7.920 YTL GT250 Comet 7.550 YTL'dir...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
21 Temmuz 2007, 18:39
Syriana adlı üyeden alıntı
dishy sende bırak allah için bu GT250-CBF250 karşılaştırmalarını...bu hyosung amigosu arkadaşlara ne desek boş...bizim insanımız sabit fikirli ne dersen de kendi bildiği en doğrusudur onun için...bu arkadaşlar Honda'ya binmeden anlayamazlar kalitesini dayanıklılığını sağlamlığını...gözünü açıpta ilk defa hyo'ya binenler Honda'nın Hyo'dan pahalı olduğunu bildikleri ve bunu içlerile sindiremedikleri için hyo'yu göklere çıkartanlarla aynı kişiler...ben boşverdim artık uğraşmıcam sende boşver...nasil biliyolarsa öyle olsun...bir musubet bin nasihatten iyiymiş derler...bir gün kendileride bir Honda sahibi olduklarında anca o zaman anlarlar ne demek istediğimizi...
boş yere tartışmaya kalp kırmaya gerek yok...sonuçta oda motosiklet buda...herkesin kendi seçimi...ben o adamı yeremem niye honda almadın diye oda beni yeremez...zevkler ve renkler tartışılmazmış...birde alırken motordan ne beklediğin önemli...ben çokda hıza meraklı olsaydım aprilia RS125 veya Derbi GPR125 alırdım...ama işte daha yeni yetme gözünü hyo'da açmış insanlara anlatamıyosun ne demek istediğini...sadece görmek istedikleri açıdan bakıyolar olaya...o yüzden sende boşver gitsin...klayve başında bunları yazarken harcadığımız zamana yazık.....
Şu yazdıklarını bir daha oku kim kime saygızıslık yapmış.Bunun gibi bir sürü mesajın var.Sen kimseye değil,buradaki kimse sana anlatamadı.Kimse hondaya kötü demiyor ki ama sen hyosung kullananları ve markayı kötüleyip duruyorsun.Sadece burada değil bu karşılaştırmanın açıldığı her konuda bunu yapıyorsun.Millete laf atıf sonrada yaa
saygı gösterin ben size bir şey demiyorum diyosun.Hiç hoşuma gitmez böyle karşılıklı atışmak yazmayayım dedim susar dedim bi süre sonra ama yok arkadaşım sen bu mesaja da cevap yazarsın aynı tavrına devam edersin.İnat etmişin bir kere.Genel bir cevap olarak yazıyorum bunu.Mesela ben cbf yi de gt250 cometi de,600cc ve üstü motorları da kullandım.Yani gözümü hyosungda açmadım senin tabirinle.Diğer arkadaşların bir çoğu da böyledir.Bu arada motorumu sattım hyosung sahibi de değilim artık...Kimse cbf 250 ye bindiğin için seni yermiyor;ama sen hyosung kullananlara ve bu konuda objektif yaklaşınlara saldırıp duruyorsun.Kişisel tartışmalara ve laf atışmalarına değil karşılıklı bilgilendirmeye yönelik mesajlar yazalım,okuyanlar zevkle okusun,bilgi sahibi olsunlar.Saygı istiyorsak saygı gösterelim...
-
21 Temmuz 2007, 18:53
arkadaşım lafım sana değil sen niye üstüne alınıyosunki...ilk defa gözünü hyo'da açanlardan bahsettim ben...ama artık hepinizden İLLALLAH dedim yeminle...benim kimseye saldırdığım falanda yok...anladımki demek istediklerimizi anlatamamış ve bu yüzdende bir daha HYOSUNG İLE İLGİLİ BİRŞEY YAZMAMAYA KARAR VERDİM...ANLAŞILAN O Kİ HER LAFIMIN ALTINDA BUZAĞI ARANIYO...BENDEN BU KADAR...
inşallah hiçbiriniz hiçbir konuda sorun yaşamazsınızda dediklerimin hepsi boşa çıkar...hepinizden önce ben sevinirim bu duruma...marka önemli değil hepimiz motosiklet tutkunuyuz...
-
21 Temmuz 2007, 19:02
dishy sende bırak allah için bu GT250-CBF250 karşılaştırmalarını...bu hyosung amigosu arkadaşlara ne desek boş...bizim insanımız sabit fikirli ne dersen de kendi bildiği en doğrusudur onun için...bu arkadaşlar Honda'ya binmeden anlayamazlar kalitesini dayanıklılığını sağlamlığını...gözünü açıpta ilk defa hyo'ya binenler Honda'nın Hyo'dan pahalı olduğunu bildikleri ve bunu içlerile sindiremedikleri için hyo'yu göklere çıkartanlarla aynı kişiler...ben boşverdim artık uğraşmıcam sende boşver...nasil biliyolarsa öyle olsun...bir musubet bin nasihatten iyiymiş derler...bir gün kendileride bir Honda sahibi olduklarında anca o zaman anlarlar ne demek istediğimizi...
boş yere tartışmaya kalp kırmaya gerek yok...sonuçta oda motosiklet buda...herkesin kendi seçimi...ben o adamı yeremem niye honda almadın diye oda beni yeremez...zevkler ve renkler tartışılmazmış...birde alırken motordan ne beklediğin önemli...ben çokda hıza meraklı olsaydım aprilia RS125 veya Derbi GPR125 alırdım...ama işte daha yeni yetme gözünü hyo'da açmış insanlara anlatamıyosun ne demek istediğini...sadece görmek istedikleri açıdan bakıyolar olaya...o yüzden sende boşver gitsin...klayve başında bunları yazarken harcadığımız zamana yazık.....
1.motorum mobilet
2. '' honda titan
3. '' honda cbf 150
4. '' hyosung gt250 ben gözümü hyo da açmadım ama hyo benim gözümü açtı.motora bindiğimi anladım
-
21 Temmuz 2007, 19:03
inşallah hiçbiriniz hiçbir konuda sorun yaşamazsınızda dediklerimin hepsi boşa çıkar...hepinizden önce ben sevinirim bu duruma...marka önemli değil hepimiz motosiklet tutkunuyuz...
İşte hepimizin isteği de bu zaten...Markalar geçicidir ne de olsa...
[COLOR="Red"]www.tamerkarakulak.com[/COLOR]
-
21 Temmuz 2007, 19:16
Bülent yorumlarından dolayı seni kınıyorum. Neden mi?
Bir kişi topic açmış hyo kullanıcılarının görüşlerini almak için. Orataya bi karalama ile honda tavsiyeleri dökülmüş. Hondayı tabiiki önerebilirsin ama bilmediğin bir motor için karalama yapıyorsun. Biz yaşadığımız ve yaşamadığımız sorunları yazıyoruz ki bunun cahiliyetle bi bağlantısı kurulamaz. Kulaktan dolma bilgiler ile insanları tartışma ortamına çekmek ne denli doğru bi davranıştır bilemedim.
Metehan evet benim elim Yuvacık'a giderken bir kez uyuştu. Ordaki arkadaşlarıma da söylemiştim sebebini sana da söyleyim. Hatırlarsan virajlarda olmuştu çünkü virajda grup yavaş gidiyordu hızlanamıyordum. Yavaş gitmek, devirli kullanmak sağ elimi uyuşturdu. Gazla hiç oynamazsan her makinede yaşarsın bu sorunu. Anlatabildim sanırım...
-
21 Temmuz 2007, 19:30
Süper Moderatör (BBRR)
daha öncede söyledim.. Hyo gt veya gtr bir başlangıç motoru olamaz .. hem gücü hem hızı kontrolu oldukça zor durumlar yaratabilir. illa başlangıç için bir motor vede hyo isteniyosa vede 250 şartı varsa en iyi tercih gv250 olacaktır.
cbf 250 de boyutları ve gücü itibarı ile çok iyi bir başlangıç modelidir. gücü yeterli cüssesi gt ye oranla ufak ve yere daha yakın.. hatta ufak boyutu şehiriçi trafiği için oldukça büyük bir avantajda denebilir.
burada anlatmak istediğimiz ilk mesajda hyoyu karalayan arkadaşın dediklerini irdelemekti bu kadar hyo binicisi cevap yazmış buraya bir taneside Allah rızası için evet bu adam haklıdır dememiş..
zaten bu arkadaşın hyo sürdüğündende şüpheliyim .. hararet bir hyoda en son sorun olacak durumdur. yağ filtresi ciklet gibi nerde ise bakkalda satılacak .. yani yazıı nereden tutrsanız tutun istikrarsız ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
21 Temmuz 2007, 19:39
Yok abi yaa Gv250 mesela benim tarzıma hitap etmiyo naked kullanmak isteyen birisi gt 250 den başlayabilir bence. gv 250 kullanmayı hiç düşünmedim şahsen. Neticede biri tuning biri chooper ,tarza göre seçim yapılması olası bu durumda.
-
21 Temmuz 2007, 20:03
Süper Moderatör (BBRR)
sevgili pınar istanbulda hem gt250 yi hemde cbf 250 yi kullandım .. cbf sıkışık trafikte gt ye oranla çok daha rahattı. 1. fuardada gv 250 yi tam 6 gün boyuna 700 km civarı kullandım dediğin doğru tarzları çok farklı ama hyo gv 250 bilindik chopper gibi değil..çok daha güçlü ve hızlı tek sorunu geniş gidon yüzünde çok dar aralara girememek . yoksa hem yol tutuşu hemde viraj alış kabiliyeti gt250 nin çok daha üstünde..
bunlar deneyime dayalı şahsi kanaatimdir. her kesin motordan beklentisi farklıdır. bu yüzden en muteber fikir kişinin kendi fikridir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)