Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Hız cezasınla ilgili bir soru....

REKLAM ALANI
    harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Peki forum ortamından siz neler beklersiniz?......... Sadece bişeyler öğrenmekse bunun daha değişik yollarıda var....

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.... Ama yazdıklarımızda mutlaka konuyla alakalı bir şey bulabilirsin....

Ben kendi adıma biraz daha ortam yumuşak olsun hepimiz neşelenelim diye eklentiler, mesajlar, katıyorum....

Aradığınız şeylerde yardımcı olabiliriz size.... Madem engel olduk bi işe yarayalım.....

Yazdıklarımı okuduysanız,sizden veya sizin yazdıklarınızdan rahatsız olmadığımı anlardınız.

Benim rahatsız olduğum sey,Plakayı saklamak,harf silmek,ruhsat arasında bilmem kaç para tutmak teklif etmek gibi şeyler.....mete_han ile aranızdaki dialoglarda sizin yazdıklarınızın ( bu topicte ) daha doğru olduğunu tasvip etmek ve mete_han a yazdıklarım ile ona veya size karşı olmadığımı,sitem ettiğim izlenimi oluşmaması için yanlış anlaşılmasın dedim,

Bilmem anlatabildimmi
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı harved adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarımı okuduysanız,sizden veya sizin yazdıklarınızdan rahatsız olmadığımı anlardınız.

Benim rahatsız olduğum sey,Plakayı saklamak,harf silmek,ruhsat arasında bilmem kaç para tutmak teklif etmek gibi şeyler.....mete_han ile aranızdaki dialoglarda sizin yazdıklarınızın ( bu topicte ) daha doğru olduğunu tasvip etmek ve mete_han a yazdıklarım ile ona veya size karşı olmadığımı,sitem ettiğim izlenimi oluşmaması için yanlış anlaşılmasın dedim,

Bilmem anlatabildimmi

Ok.... Tamam anladım..... Yanlış anlayan benmişim....Kusura bakma...

Trafik konusunda hele ki kanun dışı yollara her zaman karşıyım...... Trafik neyi gerektiriyorsa onu yapmaya çalışırım.... Bende aradan dereden geçerim belki makas da atarım ama hiç bir zaman plakamı saklamam..... Saklayanlardan da nefret ederim.... Her zaman uyarmışımdır....

Bu mete olunca daha bi kızdım..... Birde başkalarına plakanı sakla diyor.....
    Töbe töbe....Dişi yide unutmayalım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

harved - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Abs
    Benden sizlere

Benim anlatmak istediğim,memleketimizde zaten kötü imajı olan,biz Motosiklet kullanıcı ve sahiplerinin bunu düzeltmek veya yok etmek için daha fazla caba sarfetmemiz ve örnek olmamız gerekliliği, yoksa daha farklı şeyler veya kişisel sürtüşme ve polomikler deil.

Yaşasın Motosiklet kardeşliği,yanlış anlaşıldığım veya anlatmak ve söylemek istediklerimi tam olarak aktramadığım için kusura bakmayın,kalın sağlıcakla

Ayrıca İzmir de doğmuş ve çok uzun yıllar orada yaşamış biri olarak İzmire sevgiler, saygılar.
    LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hız limiti bana da çok düşük geliyor ama herhalde bizim yolların durumu, önüne gelene ehliyet verilmesi üzerine bir de o süratte kaza yaptığınızda ne olacağını düşünürsek fazla bile bizim memlekete. Yani hız limitleri yükseltilse iyi mi olur yoksa kötü mü bayağı karışık bir konu...

Bu araçlar bildiğiniz gibi ithal ve o ülkelere daha çok hitap ediyor. Yurt dışında ehliyet almak daha zor galiba tv'den gördüğüm kadarıyla. Bayağı da külfetli, bizde ise istersen E sınıfı bile alabilirsin, kenarda bulunsun.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)