Baksana hala sesi çıkmadı, uyudu mu ne
Baksana hala sesi çıkmadı, uyudu mu ne
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ya ben arkandayım plaka kapama konusunda ama
radara girdiğin zaman büyük ihtimal plakan kapalıda olsa ... plakalı motor diye anons ediyolardır
e o sıradada büyük ihtimal geçen tek motor sen olucan
pek işe yaramaz bence
benim plaka kuyruk altıydı köprüde tmmda radarda yalan olur gibime geliyo..
GKN MOTORS
Sen merak etme, telsizle polis haber verene kadar cuvvvv uçarsın
ah sayın danışmanın ahh...racon şu...2.ekip seni çevirdiğinde abi hastam var basıyom al şu 20 liği dersin olay biter...işlemezse abi o zaman cezam neyse razıyım dersin...hiç bir polis 120 nin üstünde giden bir motosikleti durdurmaya (genelde) çalışmaz...çünkü uğraşacağı milyonlarca 4 teker vardır...seni durdurmayla uğraşmaz canına susamaz...bilir moturcular kırıktır...
kampana kafa kaçtı...yenge geldi...buraya kadar artık...kılıbık bu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
20 yıldan fazladır motora binerim eğer çamurluysa sadece plakayı yıkarım.... Bu kadar hassasım....
Yapıyosunuz bu ...ku bizi karalıyorsunuz ondan sonra....
Madem kapatıcan hiç takma olsun bitsin.... Delikanlı ol accik.... Korkma.... Demekki bi haltlar yiyon sen trafikte....
Ahanda bak buraya yazarım bu bir ihbardır diye....Haberin olsun....
Şıracı dişi de dahil buna....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bence polislerin o gün defter doldurma günüydü
Adama ruhsatın içinde 50'lik sıkıştırıp vermek istemiştim. Yani en azından aklımdan geçmişti ..
Ama direkmen ; Cezan 222 ytl dedi sustum kaldım
Dedim nooluyo ne cezası veriyosun adam mı ezmişim .. Kaç km hızla geliyomuşum .. Dedi ki virajda 97 .. Dedim yol boş hastam var cart curt hiçbirşey fayda etmedi ..
Sonuç olarak başa gelen çekilir , trafik cezası yarışçının kamçısıdır .. Daha biraz argo sözcükler var ama topic kilitlenmesin
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Plakayı kapayınca erkek gibimi kullanılıyo......
GKN MOTORS
50 yazan yere 97yle girmen demek %94 aşmış oluyosun hız sınırını =) %10 oynama payı var 55le girseydin ceza yemicektin %30a kadar da yarısı dedikleri gibi ama öyle 50 ytl sıkıştırmak çok kolay olmuyo radarda radar bilgisayara direk kaydoluyo polis rüşvet alması için ya amirin zılgıt yicek kaçırdım adamı çeviremedim dicek ya da anlaşmalı olucak amiriyle o yüzden radar cezaları genelde paşa paşa ödeniyor 15 günü geçirmessen %25 indiriminden faydalanırsın benim tavsiyem o olur sana
Diyelim ki bir yakınınıza veya arabanıza motorcu arkadaşımız bodoslama girdi....
Ve o arkadaşınız da plakayı siz ikiniz gibi ya eğerek kamufle etmiş yada 2 harfini kapamış.....
Plakası alınamadı sonuçta..... EEeee nolacak demeyin....
Buraya çıkacaksınız bas bas bağıracaksınız.... ...fsiz moturcu, İnsanlıktan nasibini almamış falan diye dövüneceksiniz....
Değilmi?....
Plaka kapatarak gezmeyi kesinlikle hoş karşılamıyorum... Bir yerden geçmek için bir anlığına kapatmak olabilir fakat her zaman kapalı gezmek hem büyük suç hem de saygısızlıktır.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
yorum yok...ben kaçar........
Forumları incelerseniz gereksiz okadar çok yazılmış şey görürsünüzki bu nada şaşırmamak gerek,arkadaş ceza yemiş radara girmiş konu plaka kapatıp nasıl kaçılır veya nasıl cezadan yırtılır a gelmiş,sonra değişmiş rüşvet nasıl verilir ve görevliler hangi durumlarda .....alır veya alamaz a dönmüş
Geçmiş zamanda da yine sitemize üye ,sağlık memuru bir arkadaşım ehliyetsiz araç kullanmaktan dolayı aracı bağlanmış ve .......vererek nasıl motosikletini kurtardığını anlatmış ve vayyy bunlar söle yapıyor böyle yapıyor diye ağlanıyordu,konu böyle uzayıp gidiyordu.
Biz nezaman adam oluruz?ne zaman kurallara uyarız,nasıl daha emniyetli sürüş yaparız,cevremize nasıl saygılı oluruz,vs,vs,vs bunları konuşmak tartışmak varken bu gibi konular ile boşuna zaman kaybediyoruz
Sevgili Mete_han, lafım sana deil, beni sakın ha yanlış anlamayın belki alp_tunay ile samimiyetiniz e dayanarak bu şekilde bir birinize nazire yapıyor olabilirsiniz ama inanın ben forumları okudukça okadar çok gereksiz ve saçma konu olduğunu görüyorumki hayret ediyorum ve rahatsız oluyorum cunku kirlilikten dolayı ne aradığımı bulabiliyorum nede öğrenebiliyorum ....... üyemiz topic açmış su markanın su modeli nin teknik verilerini yazmış, test etmiş emek vermiş bi bakıyorsunuz cevap yazan 5 inci arkadaşımız bu alet kaç para yakıyo diye soru soruyor.....ehhhhhh pes yaniiiii mübarek bi aç ta baştan sona ne yazılmış oku cevabını bulamaz isen sor.... Örnekler çoğaltılabilir bilmem anlatabildimmi..
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
harved hoca haklısın sözüm yok...zaten böyle konulara birde biz bulaştıkmı iyice çorba oluyor...ama dediğim gibi isteyen istediği topikde aradığını buluyor...bizim yerimiz alple konu dışı genelde...2 dolu yıldan sonra(gezi..motor...ne alam ne satayım...onumu bunumu alsamdan ..)artık olayı geyiğe vurmak daha işimize geliyor veya IQ ve ego savaşlarıda diyebiliriz buna...bu topik en azından şunu verdi bizlere...(detaya indirgemek lazım) hızımız kaç olmalı...kaç km de olursak ne ceza yeriz...yoksa bende dahil 222 ytl cezanın varlığından bihaberdik...sevgiler...iyigeceler ...
Peki forum ortamından siz neler beklersiniz?......... Sadece bişeyler öğrenmekse bunun daha değişik yollarıda var....
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.... Ama yazdıklarımızda mutlaka konuyla alakalı bir şey bulabilirsin....
Ben kendi adıma biraz daha ortam yumuşak olsun hepimiz neşelenelim diye eklentiler, mesajlar, katıyorum....
Aradığınız şeylerde yardımcı olabiliriz size.... Madem engel olduk bi işe yarayalım.....
potensiyel olarak 50cc ustu bu cezayı yemeye hazır olsun hız limitimiz 70km sollama hariç geçilmemesi lzm bu yasalar yapıldıgında yollarda mobiletten baska alet yoktu galiba hadi bnm gbiler 100-11o fln yapabilio ama 600 vya 1000lik motorlu arkadaşlara allah kolaylık versin
true love..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)