simdilik motorda yapılan degisiklikler hakkıdna detaylı bir bilgi yok. Resim ile idare edicez
simdilik motorda yapılan degisiklikler hakkıdna detaylı bir bilgi yok. Resim ile idare edicez
Vay, bea eskiden güzeldi şimdi dahada güzel olmuş. BOY bence sen 1000rr dan vazgeçip R1 al.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
Pek bir değişiklik yok ama alet yine nalet olmuş bizim Ferdi bunuda görünce iyice kafayı sıyıracak kesin gidip bir banka filan soyar garibim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
kırmızısı dahada güzel duruyor . zeytinburnunda ki motosiklet montlarını yapan arkadaşta vardı adam dükkanının içine koymuş üstelik bır de branda çekmişti üzerine açtı baktım canavar gibi bir şey çıktı ortaya .cok güzel alet Maşallah diyelim alanlara.
buda 2005 /2006 siyah:
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
ben R1 hastası olarak yeni modelin ön grenajını ve farlarını beyenmedim bence 2005 daha güzel özellikle önü
hııım cok ilginc bir durum var asagidaki motor benelli biraz R1 ile benzerlik varmı acaba
Bence Yamaha ya hic yakısmadı belkide bu benzerligin mantıklı bir acıklamsı vardır
Ayrıca benim fikrim Benneli co kdaha guzel en iyi motor çıplak olandır
Naked Rulez
Depo ve ön çamurluk tamamen aynı diyebilirm. çok enteresanSkullhunter adlı üyeden alıntı
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
olm dayanamıyom ya of ya benim niye r1 yok ya kafayı yiyecem delirecem ya of ya en iyisi bir banka soymak yada hortumculuk yapmak yoksa alamayacağız su aletten bir tane yabizim Ferdi bunuda görünce iyice kafayı sıyıracak kesin gidip bir banka filan soyar garibim ...
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
Ferdi ağlamaya başlamıştır bile
ERASER WİLL COME BACK
ne diyorsun sem aydın biraz önce sana güzel olmamıs dediğime bakma içimi yiyorum baska kimi yiyeyim benzinden 2ytl vergi alınan bir ülkede yasıyorsak biz değil bu motoru almak su anki ybr ye benzin parası bulamayız yakında
ne diyeyim basımızda bizi bu hale getirenler utansın
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
Biraz mıSkullhunter adlı üyeden alıntı
yan kapakları koy al sana r1
agla olum agla belkı olur birgun seninde bir R1 inmmc21 adlı üyeden alıntı
Motorize07.com Antalya Team
grenajların olmaması dahada iyi .hiç olmazsa çizilme kırılma derdi yok.cbr nin bir yan stikırına 600 euro istyor adamlar hemde yunanıstanda sadece stıkır.düşün birde grenaj kırılsa en az 2milyar.naked her zaman ideal
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
yok kardes boşuna ağlıyoruz biz anca birisi benim için r1 alma kampanyası acarda alırsa öyle alabiliriz bu motoru yoksa hayal r1agla olum agla belkı olur birgun seninde bir R1 in
kırmızı şeytan new-r1
07 yzf-R1 1907
Hayalmusa
Son 2 senedir R1 rezaletti. Eski kasaları hoşuma gidiyordu. Bence 2006 modeli çok daha güzel. Benelli de çok hoş duruyor. Ama HONDA'dan şaşmam.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
boy bence 2005 r1 müthiş görüntüye sahip
@timtim
Zevkler tartışılmaz. Bence iğrenç bir kasa. Çok köşeli. Farlar da rezalet. 2006 kasası çok daha estetik geldi bana. Özellikle yeni farlar çok hoş duruyor.
Nedenini anlamadım ama hem Yamaha hem de Honda 2006 kasasında grenaj altında ufak bir açıklık koymuş. Sanırım egsozun sıcaklığını azaltmak amacıyla. 2006 değişiklikleri için aşağıdaki linkten de yararlanabilirsiniz.
http://www.oliepeil.nl/archief/2006%20Bikes.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)