dün akşam az daha ucmayı öğreniyordum
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Super Moderator
büyük geçmiş olsun dostum
allahtan kıvırmışsında sana bişi olmamış
zaten allah korusun çarpsan bişi olsa bu cazgır hatun kaçar giderdi ordan öyle gözüküyor
aman dikkat
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
cengizzz sen bana o bayan sürücünün adresini versene biraz tali yoldan anayola çıkma dersi vereyim ona ziraaaa anladığım kadarıyla hiç çıkamamış anayola
büyük geçmiş olsun cengizzz yakında yollarda DİKKAT BAYAN ÇIKABİLİR diye levha asacaklar demedi demeyinnnn
-
-
geçmiş olsun arkadaşım...bu tarz tipler için ne desek boş...cinsiyet önemli değil önemli olan zihniyet...benim bu tarzda araba kullananlar için tek bedduam var...inşşallah bu tarz hareketleri yaptıkları zaman ana yoldan gelen motosiklet değilde AS250 kamyon olur bi altına alırda bunlarıda akılları başlarına gelir...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
zion1 Geçmiş olsun :S
Böyle durumlarda sakin olmalıyız.Hata karşı taraftaysa bizde sakinsek bu sefer karşı taraf iyice küplere biniyor
-
ya ne dangalak insanlar var, böyleleri yüzünden insanlığımdan utanıyorum vallahi, şeytan diyo böylelerinin vur gözüne sağlam bi yumruk bir daha trafiğe çıkamasınlar, tövbe tövbe ya.
-
Syriana adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun arkadaşım...bu tarz tipler için ne desek boş...cinsiyet önemli değil önemli olan zihniyet...benim bu tarzda araba kullananlar için tek bedduam var...inşşallah bu tarz hareketleri yaptıkları zaman ana yoldan gelen motosiklet değilde AS250 kamyon olur bi altına alırda bunlarıda akılları başlarına gelir...
offfffffffffffff mahfolurlar yaw yazık
sagolun arkadaşlar yanlız olmadıgımı bilmek sevindiricı(nescafe bile üçü bir arada ben hala yanlızım)
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
geçmiş olsun.. sadece bayan olsa bir sürü var memlekette...
-
19 Temmuz 2007, 12:41
valla aynı şey benimde başıma geliyo , araba kullanırkende önüme felan kırıyolar , sol şeritte 60 la gidiyolar sellektör yapıyosun tınlamıyolar valla , motorla yanlarına yaklaşmamak lazım...
-
19 Temmuz 2007, 14:08
ben de bu gün transit kullanan bir lavuğa denk geldim , herif yanlış girdiği otoyol rampasından geri geri geliyor tabi ben de aynen kaptırmışım rampaya ana aaa o da ne duvar gibi kamyonet kasa sı üstüme üstüme geliyor ben de zor sıyırdım ama alıştım artık trafik cinsiyet ayırt etmeksizin iki ayaklı eşşşşşekkk dolu.
Geçmiş olsun.
-
19 Temmuz 2007, 14:14
geçmiş olsun,iyilikten marazda doğuyor işte böyle bazen
karşıdaki kişiyi iyi tahlil etmeden altdan falan almamak lazım aslında
bazıları var ki alttan aldığın zaman tepene binecek gibi oluyor
insan insandır valla bayan erkek farketmez,hakettiği ile muamele görür
ama trafikte pek göz göze gelmemek lazım,keşke direkt ilerleseydiniz
-
19 Temmuz 2007, 14:17
Kardeş haklısın Needir Bu cektiğimiz Yaw Benim Motorun Sesi War Sesi Duyar duymaz Sağa Yanasırlar
-
19 Temmuz 2007, 14:51
bayandır ne yapsa yeridir, bu memlekette bayanların birde dolmuşların geçiş üstünlüğü var.
ne yapalım çekeceğiz. dikkatli kullanacağız. trafikte yol vermeyen birgün mutlaka kaybeder
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
19 Temmuz 2007, 14:54
geçmiş olsun dostum bayanlardan uzak dur
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
19 Temmuz 2007, 15:08
zeynaya benziyomuydu
-
19 Temmuz 2007, 15:33
İNFERNO adlı üyeden alıntı
Kardeş haklısın Needir Bu cektiğimiz Yaw Benim Motorun Sesi War Sesi Duyar duymaz Sağa Yanasırlar
o güzelim motorun sesine bakmayanın kulaklarının sağır olması lazım
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
19 Temmuz 2007, 15:36
efendy_iso adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun cengizzz yakında yollarda DİKKAT BAYAN ÇIKABİLİR diye levha asacaklar demedi demeyinnnn
yüzde yüzz katılıyorum arkadaşım sana
bu arada arkadaşım sanada geçmiş olsun ben alıştım artık sürücü bayansa durup bekliyorum yada ona fırsat vermeden geçip gidiyorum ...
-
19 Temmuz 2007, 18:24
alper_tim adlı üyeden alıntı
büyük geçmiş olsun dostum
allahtan kıvırmışsında sana bişi olmamış
zaten allah korusun çarpsan bişi olsa bu cazgır hatun kaçar giderdi ordan öyle gözüküyor
aman dikkat
valla arkadaşlar böyle dangalak sürücüler oldugu sürece bizde kıvırta kıvırta kıvırtmaktan dansöz olacaz sonunda...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
-
19 Temmuz 2007, 18:37
Ya bu kenardan cıkanlar yokmu ortalıgı cok karıstırıyolar..Bende artık alıskanlık oldu yol benım ama duruyorum onun geçmesını saglıyorum sonra devam edıyorum.Ama altımda hızlı bır motor olsa aynı sey olurmu bılemem..Dikkatli olmak lazım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)