Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

DZR 2 Köpek KOVUCU aldım.

REKLAM ALANI
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    yahu köy yolunda veya arasokakta köpek kovalamıştı, normaldir ama geçen gün ümraniyenin en işlek caddesi alemdağ caddesinde kaldırımdaki köpek birden beni beğendi heraldeki önüme atladı. neyseki arabadaydım, motorda olsam panikleyebilirdim. kimin aklına gelir o caddede, trafikte köpeğin saldıracağı. bu aletten alıcam galiba

ayrıca köpekler durunca saldırmayı kesiyorlar.

ve denediğim ve işe yarayan bir yöntemide anlatiyim
    bu sene ilk kez motorla geldim yazlığa. yeni bi köpek çıkmış ortaya hareket eden herşeye saldırıyo, kargalara bile. evimin önüne gelince aşama aşama şöyle yaptım
    1) uzaktan et verdim
    2) yanına yaklaştım
    3) sevdim başını filan
    4) motoru yanına getirip et verdim
    5) motorun üstüne oturdum et verdim
    6) motoru çalıştırdım, et verdim
    7) motorun sehpaya et bıraktım

ve sonunda evcil köpeğimiz 15 dakikada kullanıma hazır oldu:D artık denize bile benimle geliyo
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RunemagicK adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yahu köy yolunda veya arasokakta köpek kovalamıştı, normaldir ama geçen gün ümraniyenin en işlek caddesi alemdağ caddesinde kaldırımdaki köpek birden beni beğendi heraldeki önüme atladı. neyseki arabadaydım, motorda olsam panikleyebilirdim. kimin aklına gelir o caddede, trafikte köpeğin saldıracağı. bu aletten alıcam galiba

ve denediğim ve işe yarayan bir yöntemide anlatiyim
    bu sene ilk kez motorla geldim yazlığa. yeni bi köpek çıkmış ortaya hareket eden herşeye saldırıyo, kargalara bile. evimin önüne gelince aşama aşama şöyle yaptım
    1) uzaktan et verdim
    2) yanına yaklaştım
    3) sevdim başını filan
    4) motoru yanına getirip et verdim
    5) motorun üstüne oturdum et verdim
    6) motoru çalıştırdım, et verdim
    7) motorun sehpaya et bıraktım

ve sonunda evcil köpeğimiz 15 dakikada kullanıma hazır oldu:D artık denize bile benimle geliyo
    güzelmiş

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    GTim@ tamam bu alet yerine ön kaldırmayı öğrenelim hepberaber.
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı kızılbere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birde dolmuşcu.ve taksici kovar çıkarsalar ne iyi olur

kesinlikle katılıyorum

[QUOTE=RunemagicK;1720787]yahu köy yolunda veya arasokakta köpek kovalamıştı, normaldir ama geçen gün ümraniyenin en işlek caddesi alemdağ caddesinde kaldırımdaki köpek birden beni beğendi heraldeki önüme atladı. neyseki arabadaydım, motorda olsam panikleyebilirdim. kimin aklına gelir o caddede, trafikte köpeğin saldıracağı. bu aletten alıcam galiba

aslında köpekler çok cana yakınlar , sadece bazen şımarıyorlar

mczaga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok.
    işe yarıyorsa hakkaten güzel bi olay hatta ve hatta bu aleti korna ile birleştirsek

Hem normal korna hemde bu aletin yaydığı dalgaları tek düğmeden kullansak? Daha pratik olmazmıydı?
    3.18 tl olan benzinin 2 tl'si vergi

sizde benim gibi yanınızda sucuk taşıyın

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    Acılı mı tercihin ?
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı demirbutt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizde benim gibi yanınızda sucuk taşıyın
    la gece gece gülme krizine girdim:D
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

poyraz010 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Ybr ESD 125 - 2016
    Köpek kovucu 50 TL,Altımdaki motor 1.800 TL KÖpeğin kaçışı paha biçilemez..

Güzel aletmiş her motorcuya şart..
    Sen istiyor temiz bir yamaha ? Verecek 2.500 $ ..

Vay be.. İlk defa duydum köpek kovucu :D

Motosikleti
    150 cc Chopper
    Kedi kovucu duymuştumda ne işe yara diye düşünmüştüm. Ama köpek kovucu şart. geçenler de feriköy den yokuş aşağı çok ters sokakları olan bi yer inerken bi tanesi sağdan sağdan üzerime geldi. ne frenden çekebildim ayağımı ne tekme sallayabilidm. Frenden ayamı çekmeden gaza basınca köpen bi tarafa bende nerede ise karşı duvara çıkıyordum son anda durdum. Bende motorumdan ses çıkmıyor die köpekler bana gelmiyor sanıyorum. Halbuki sesle alakası yok...Kediler seviyorsa köpeklerin sevmemesi çok normal herhalde...
    [B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı lütufpaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Korkma, bu cihaza ilgi gösterenler muhtemelen benim gibi köpek tırsakları olacağı için asla ve asla bir köpeği kızdıracak aksiyon içinde olmazlar sanıyorum
    köpek tırsakları kadar endurocuların da işine yarar.Dağ başında bi sürüye,ağıla,mekan a yaklaşınca bir kaç köpek birden çıkabiliyor önümüze.
    Yol zaten bozuk olunca ne kacabilmek mümkündür,ne de köpekle diyalog
    faydalı bir cihaz.

tamam köpek çıktı bastık düğmeye paçayı kurtardık ya aslan çıkarsa ne yapacağız

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı demirbutt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam köpek çıktı bastık düğmeye paçayı kurtardık ya aslan çıkarsa ne yapacağız
    Aslan çıkarsa başlayacaksın Fenerbahçe Marşını okumaya...bak nasıl kuyruğunu kıstırıp kaçıyor....
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

mücahit_89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Discover 150
    her sabah saat 5 sularında,gündüz vakitlerinde kedi gibi olan köpekler ne hikmetse sabah aç kurtlara dönüyolar motoru kapıdan çıkarır çıkarmaz 3 ila 4 köpek kafayı direk bana çeviriyo motoru çalıştırmamı bekliyolar herşey ondan sonra başlıyo motoru çalıştırdığım anda hepsi saldırıyo o gelişlerini görmeniz lazım şimdi bu alet 6-7 metrede işe yarıyosa onlar o hızla 7 metrede firen mi yapıyo sarhoş mu oluyolar valla o hızla üzerime atlarlar zaten kullanan arkadaşalr işe yararmı sizce.

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı mücahit_89 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    her sabah saat 5 sularında,gündüz vakitlerinde kedi gibi olan köpekler ne hikmetse sabah aç kurtlara dönüyolar motoru kapıdan çıkarır çıkarmaz 3 ila 4 köpek kafayı direk bana çeviriyo motoru çalıştırmamı bekliyolar herşey ondan sonra başlıyo motoru çalıştırdığım anda hepsi saldırıyo o gelişlerini görmeniz lazım şimdi bu alet 6-7 metrede işe yarıyosa onlar o hızla 7 metrede firen mi yapıyo sarhoş mu oluyolar valla o hızla üzerime atlarlar zaten kullanan arkadaşalr işe yararmı sizce.

hiç gerek yok bence bu alete.2 tane torpil alıyosun,motoru çalıştırıyosun.onlar havlayarak üstüne geldiğinde torpilin birini yakıyosun,direk aralarına sallagümleme sesiyle ayiinkkk liyenmi ararsın,deli gibi kaçanmı vs...bak bakalım seni görünce dirsek teması hizaya geliyolarmı gelmiyolarmı.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

msr600 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA XL185S-D
    köpek kovucu aleti motorsiklet kullanırken nasıl kullanacaksınız
    cihazı köpeğe doğru tutmak gerekmiyormu

yusuf'a güvenin o size ne yapmanız gerekeni söyler
    Geç varmak hiç varmamaktan her zaman daha iyidir.

Arkadaşlar köpek kovucu üürnü almak istediğinizde kesinlikle amerikazn dazer firmasının orjinal ürününü satın almanız gerekmektedir.Tam randıman alacağınız,sorusnzu çalışan ürün son versiyonu dazer ıı dir.Ben www.ticaretgroup.com firrmasında çalışan elektronik mühendisiyin.Bazı arkadaşların bu ürünün içini açıp,yapmak istediklerini fakat yapamadıklarını yazmışlar.Ben elektronik mühendisi olarak ve elektronik mühendislerinden oluşan bir çok ürün üretmiş uzamn kişile rolarak dazer ürününü üretemedik.2006 yılndan bu yana bu ürünün aynısını ülkemizde de üretebilmek için elimizden geleni yaptık fakat tüm yolalrı denememmize rağman yapamadı.Devrelerin çoğu kapalı ve kullanılan elektroin malzemeleri ülkemizde bulmak zor olduğu gibi özel düşüncelerle üretilmiş gizlenmiş teknoloji kullanılmıştır.Bu ürünün taklidini çinliler dahi yapamammışlardır.Amerikadaki dazer firmasının kendiisne has özel olarak ürettiği bir teknoloji sırrı olarak ortaya çıkarılmış kısacası taklit edilememesi için her şeyi düşünmüşlerdir.
    Orjinal dazer 2 ürünü her zaman için köpek kovmak ve kedi kovmak gibi sorunlarınızı çözecek özel bir üründür.Burdaki başka bir konu cihaz ultrasonic frekans ile çalıştığı için köpek ve kedinin bu cihazdan gelecek ultrasonik frekansı duyması algılaması lazımdır.Bu ultrasonik sesi sağır köpek ve kediler,yeni doğmuş duyu organları gelişmemeiş dünyadaki seslerin anlamını bilemyen köpek ve kediler algılamayacaktır.İşin teknik anlatımı budur.

Hepinize kolay gelsin...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

http://www.ticaretgroup.com/asp/show...p?product=6187 ürünün direk linkidir.

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    buna benzer bir ürünü bir arkadaşım 250 tl ye almıştı.
    çünkü yalnız başına kross gezintisi yaparken köpekler saldırmıştı, panikleyip kaza yapmış ve bacağını kırmıştı.
    dışardan duyulmayan bir sesi var ama kulağınıza dayadığınızda çok ince bir ses zarınızı zorluyor.
    2 sene öncenin topiği bu ama faydalı bilgiler içeriyor. bulsam ben de alıcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:23 ----------

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslan çıkarsa başlayacaksın Fenerbahçe Marşını okumaya...bak nasıl kuyruğunu kıstırıp kaçıyor....
    kanarya çıkarsa da sesini çıkarma devam et, o kendini kartal sanıp yüksekelerde yolunu kaybeder ve genelde nuri alçoya rastlar
    zaten alışkanlık yaptığından nedense hep aynı tripleri yapıyor
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Elektronik bir ürünün kopyalanamaması çok ilginç. Eğer üzerindeki elemanların üzerindeki marka model renk kodu gibi imler silinmediyse taklit edilemeyecek bir şey değildir diye düşünüyorum 27000 mhz lik bir frekansla ses yayıyorsa çok da zor olmamalı.

6. sayfa BirinciBirinci ... 4567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)