bayrampaşada bi tane var annesini motorla kovalamışlar sanki ne tekmeden anlıyo ne gazdan, bikere gs in altında kaldı yine akıllanmadı.
bayrampaşada bi tane var annesini motorla kovalamışlar sanki ne tekmeden anlıyo ne gazdan, bikere gs in altında kaldı yine akıllanmadı.
Valla beni hep kurt köpekleri boyum kadar köpekler kovalıyor gıcık oluyorlar benim motora ve denk gelir genellikle.
Antalya / Merkez 'de yaşıyorum denize 1 km en merkezi yerde birde
Yolda kedi bile ezdim en işlek caddede bende birşey var sanırım sevmiyor enimıllar beni
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 AM ----------
hahahah koptum
belkide oturup iki medeni enimıl gibi konuşmayı denemeliyiz gel oğlum mauah maçh muçh falan yapsak amanda hanimiş benim pittbulum , dişleride 7,65 olmuş , maşallah maşallah , oy oy yerim , agucugucucucu gibisinden yapmacık cümleler ardından burnuna kondurduğumuz ufak bir pıt işe yarayabilir
köpek sahipliyse ve köpeği pitbulsa birde laftan anlamıyorsa köpek; tek çözümü var... köpeğin sahibini bi temiz dövün, emin olun artık o köpek size yaklaşmaz çünkü sahibi ona artık sahip çıkar
köpek sahipsizse yapacak tek şey köpeğin yanına gelince duracak vaziyete gelene kadar yavaşlamak ve hoşşt höyyyt demek( genelde işe yarar)
ilk kazamı bi köpek sayesinde yaptım (20m kadar yuvarlandım ve diğer motorsikletli arkadaşlarımın donup bana öldü gözüyle baktığı o anı çok iyi hatırlıyoyorum, ben hareket edene kadar yanıma yaklaşmadılar ) ve hala köpeklerin kafasına kalasla vurmak yada zehirlemek düşüncesinde değilim...
iyi qeceler diliyorum hepinize rüyamıza girmesse bu köpecikler ne qüzel.Sabah ola hayrola.
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
Mevcut köpeklerin hepisi motosiklet vb. ses çıkarıp devinen cisimlerden tırstıkları için kovalıyorlar..
Köpeğin ruhunda var korktuğunun peşinden gitmek..
hiç köpek / kurt filmi izlemediniz mi?
Dolayısı ile havlayan gaza gelmiş it görünce sallamadan devam ediniz..Bakacaksınız ki bir süre gürültü kirliliği yaratıp, siz onun bölgesinden çıkınca sizin peşinizi terk edecektir..
Zamanında orman yolunda üzerime koşan sivas kangal a çifte doğrultmuş adamım..O derece korkmuştum..Bilirim korkusunu..Ama babam sağolsun o bana öğretmişti..sevecen tonlarla konuşunca kuduz hastası olan köpekler hariç önüme çıkan her it ile anlaşırım..istediği kadar azgın olsun..
osbourne , bir önceki sayfada köpek resimleri var , istersen onlara bi bak sevecenlik pek sökmeyebilir
Selam arkadaşlar. Ben kornayla aynı anda ara gazı veriyorum.Bazen etkili oluyor.Ama kovucu da alacağım.Ne olur ne olmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:54 AM ----------
Artçı olarak pitbull taşımakta caydırıcı olabilir.
Turkiye'de yollarda rastlayacaginiz kopekler, resimlerde gordugunuz cinsten kopekler degil.
Yani cins derken belli bir amaca yonelik yetistirilmis kopekler degil demek istedim.
Muhtemelen yollarda basibos gezen ya da bir suruyu ve ya yanindan geçiyorsaniz, bir tarlayi, bahçeyi yurt bellemis kopekler.
Kopek korkar.
Saldirganligi bu nedenledir.
Kendi bolgesi olarak isaretledigi yeri geçtiginiz de pesinizi birakacaktir.
Rahmetli dedem kasapti.
Okuldan çiktigimda solugu onun dukkaninda alirdim.
Kasaplik mesleginin olmazsa olmaz hayvan dami gezmelerim sayesinde kopeklerle iliski kurmayi da ogrendim.
Gerçi biz de kopek beslerdik ve ben hala kopekleri çok severim.
Fakat bir dana ya da baska bir kesimlik hayvan almak için agirlara gittiginiz de yuzlerce kopekle de muhattap olmak zorunda kaliyorsunuz.
Dogrusu benim yuzde yuz sudur diye kanaat getirdigim bir kopek davranis biçimi yok.
Hepsi kendi tabiatinda farkli hayvanlar.
Fakat yillarca ve hem de mopet turu motosikletlerle hiç tanimadigim kopeklerle muhattap oldum.
Genellikle panige kapilmaz ve surusunuzu degistirmezseniz, bolgelerini terk ettiginiz de pesinizi birakiyorlar.
Aniden durup donup host hisstt turu bir nida paraladiginiz zaman gayri ihtiyari onlar da duruyorlar.
Beni çok kopek kovaladi ama daha hiç isirilmadim.
Tavsiyem;
mumkunse hizinizi biraz arttirip, onun bolgesinden uzaklasmanizdir.
Kopek kovucu alet konusunda da eger alet iyiyse isini yaptigini soyleyebilirim.
Motosikletle ilgili degil ama Turkiye'de bir sure bir medya kurulusunun yoneticiligini yaptim.
Guruba bagli radyolarda çalisan ve gece geç saatte program yapan spikerlerin hepsinde bu aletten vardi ve ise yaradigini soyluyorlardi.
Ben onlara inanirim.
Gece geç saatte sehri sokak kopekleri ele geçiriyorlardi çunku.
O adamlar evlerine gitmek için o kopek çetelerinin arasindan geçmek zorundaydilar.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
coq , bu tür köpekler Türkiyede rastlayacağınız cinsten değil demişsin de ben defalarca kez rastladım . belki yurt dışında beslenmesi yasak ama Türkiyede çok normal şeyler , adam kimliğine başka bir köpek ismi yazdırıyor , kimse birşey diyemiyor . dediğim gibi bi çok defa karşılaştım , hatta gece sahile inerdim bisikletimle millet tasmasını falan çözüp gezdirirdi , adam hiç çekinmeden benim yanımda duran sokak kedilerine saldırması için köpeğini üstüme doğru salıyor düşün , köpek orda kediye değil de bana da saldırabilir . böyle köpeklere hoşt desen ne demesen ne , çok şükür panik bir insan değilim de başıma bir iş gelmedi
Arkadaşlar lütfen ya köpek için kovucu mu alınır Hem zaten altınızda motosiklet var bu korku neden.. Ayrıca bir çok köpeğe denk geldim.Hem motosikletle hem arabayla.Ve şimdiye kadar ben durduğumda durmayıp eylemine devam eden köpek görmedim.Emin olun onlar sizden, sizin onlardan korktuğunuzdan çok korkuyorlar
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)