DZR 2 Köpek KOVUCU aldım.
Reklamlar
-
28 Ağustos 2008, 10:06
[QUOTE=Carcharoth;741456] Göreceğinden emin olabilirsin.
Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.
Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık [/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
Reklamlar
-
28 Ağustos 2008, 10:14
[QUOTE=MEGAN66;1227045]
Carcharoth adlı üyeden alıntı
Göreceğinden emin olabilirsin.
Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.
Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık
[/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep
Dostum hiçbir şey yapamıyorsan bile bir köpekle göz temasından kaçın. Yüzde elli kurtulma şansını yakalamış olursun
-
28 Ağustos 2008, 10:42
arada adrenalin güzel olur beBen bisikletle giderken bi kere yokus yukarı kovalamışlardı nasıl adeleler azdıysa yokuş yukarı geçmiştim köpekleri
-
28 Ağustos 2008, 10:53
Benim de boyle bi alet edinmem lazim sanirim. Gecen hafta yine iki kere yuregim agzima geldi. Birinde sabah tam sag viraja yatmisken yolun ortasinda iki kopek belirdi, neyse ki hizim fazla degildi, dogrulup etraflarindan dolastim. Sagolsun onlar da saldirgan degillerdi. Lakin ikincisinde aksam yine tam sol viraja girecegim, hayvan sol taraftan kosa havlaya uzerime geliyor. Mubarek irice de bisey. Genelde bunlar havlar ama temastan kacinir diye fazla istifimi bozmadan dogrulup viraji biraz genisten almaya basladim. Ama hayvan korkusuz cikti, arka tarafta bi yerelere temas etti. Motorun kici bi iki sag sol yalpa yaptiktan sonra toparladim.. Yine adrenalin seviyesi hat safhaya ulasti tabii...
Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.
-
28 Ağustos 2008, 11:04
bende kuşadasında elektrikli bisiklet sürüodum bide ses çıkarmıyo ya köpekler kıl kapıyo arkama takılıolardı bende dip gaz yapıp kaçıodum :cat motoru alınca lazım olursa alırız
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
-
07 Ağustos 2009, 00:59
Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.
-
07 Ağustos 2009, 01:02
biraz sabredin arkadaslar , benim elektronik mühendisi bir kuzenim var , şimdi staj yaptığı yerde köpek kovucu hazırlıyorlar , projesi bitti zaten , parçaları alıp yapması kaldı , işe yararsa el altından satarım size
-
07 Ağustos 2009, 01:03
altı üstü KOPEK ya herşeye para vermeyin höyttt deyin kaçar qider haycancağızz
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Lastiği Yak Ruhunu Değil...!
-
07 Ağustos 2009, 01:11
diş adlı üyeden alıntı
Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.
ne diyosun sen yahu? ne asidi ne amonyağı? derdimiz hayvanları acılar içinde öldürmek mi? birkaç yıl önce bir fare zehirinin kutusunda "zehiri yiyen farelerin 1 gün içinde iç kanama geçirerek öleceklerini garanti eden bir ifade gördüğümden beri tüm canlılara karşı daha bir hassas oldum. senin yazdığın da o hesap yani. bence sen kullanırken bir daha düşün yakacağın o canları! aman hele kendi üstüne felan dökme biliyorsun zaten ne olacağını!
-
07 Ağustos 2009, 01:12
ya pili biterse
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
07 Ağustos 2009, 01:15
-
07 Ağustos 2009, 01:21
lazer adlı üyeden alıntı
bende bu devrenin şemasını bulup kendim yaptım ama pek frekansını tutturamadım bazı köpekler giderken bazıları hiç oralı değil bir tanede ben alıyım ,bendede aynı dert var.
Köpekler eğer sağır ise bu sesi de duymaz. Acı gerçek: köpeklerde sağırlık çok yaygın. Bence siz aleti başka köpeklerde de deneyin. Ben de alacağım bir kovucu. Sadece hafifce rahatsız etsin. Köpek uzaklaşın yeter. Ama hayvan sağır ise, bir işe yaramaz. Yani garantisi yok. Bir başka değişle, bu aletlere güvenip kahramanlık yapmaya yeltenmek biraz riskli...
Hepimize iyi şanslar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------
GTim adlı üyeden alıntı
altı üstü KOPEK ya
herşeye para vermeyin höyttt deyin kaçar qider haycancağızz
Bu da bir yöntem ama.... cesaret ister... Bir de insanın sesinin gür olması lazım... Bir den fazla köpek varsa hepsini korkutabilmesi için...
-
07 Ağustos 2009, 01:21
GTim adlı üyeden alıntı
aynen öyle
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
-
07 Ağustos 2009, 01:24
-
07 Ağustos 2009, 01:45
-
07 Ağustos 2009, 02:14
enimılla enimıl olmamak lazım , klasik kelimeleri kullanacaksınız , hoştt hoştt yapacaksınız .
ya da motosikleti yavaşlatıp birden gaza basacaksınız , vurkaç taktiği gibi birşey yani , köpek üzerinize değil de muhtemelen gözüne kestirdiği bir kesişme noktasına doğru koşuyor olacak , siz böyle yaparsanız köpeğin kafasında tasarladığı dik üçgenin pisagorunda hesaplama hatası oluşacak . dolayısıyla şaşıracak
-
07 Ağustos 2009, 02:26
GTim adlı üyeden alıntı
altı üstü KOPEK ya
herşeye para vermeyin höyttt deyin kaçar qider haycancağızz
buna höyt diyecek birini tanıyormuyuz?
-
07 Ağustos 2009, 02:28
-
07 Ağustos 2009, 02:37
-
07 Ağustos 2009, 02:42
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)