Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

DZR 2 Köpek KOVUCU aldım.

REKLAM ALANI
    MEGAN66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR250R Gelincik
    [QUOTE=Carcharoth;741456] Göreceğinden emin olabilirsin.

Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık [/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep
    Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
    İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
    Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=MEGAN66;1227045]
    Alıntı Carcharoth adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Göreceğinden emin olabilirsin.

Uludağa her çıktığımda düşmeme ramak kalıyor sırf köpekler yüzünden. Pek tırsmam ama o dişleri görünce ayakları kaldırıp kornaya basılı tutup gaz açışımı görmelisiniz.

Çokta pis koşuyorlar ya. KApışıyoruz resmen. 600cc ye geçmek lazım artık [/QUOTE Bizim yan fabrikada uyuzmu uyuz bir köpek ne zaman geçsem saldırıyor, açıyorum gazı arkada kalıyor, bir gün bekçisiyle oturduk konuştuk, dedim abi öldürcem ben bunu, yok dedi yavaş geç saldırmaz dedi, artık oraya gelince frenliyorum aynen göz göze geçiyoruz, hatta atlama pozisyonunda bekliyor göz göze bakışa bakışa geçiyoruz, bazen hızlanıyorum peşimden koşuyor duruyorum oda duruyor başımda böyle bir illet. Memlekete gideceğim orda bol bol kangal var alsakmı acaba, kangallar içinde faydalımı acep
    Dostum hiçbir şey yapamıyorsan bile bir köpekle göz temasından kaçın. Yüzde elli kurtulma şansını yakalamış olursun

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    arada adrenalin güzel olur beBen bisikletle giderken bi kere yokus yukarı kovalamışlardı nasıl adeleler azdıysa yokuş yukarı geçmiştim köpekleri
    facebook.com/kaskafa

scorpi0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyo' GT650S
    Benim de boyle bi alet edinmem lazim sanirim. Gecen hafta yine iki kere yuregim agzima geldi. Birinde sabah tam sag viraja yatmisken yolun ortasinda iki kopek belirdi, neyse ki hizim fazla degildi, dogrulup etraflarindan dolastim. Sagolsun onlar da saldirgan degillerdi. Lakin ikincisinde aksam yine tam sol viraja girecegim, hayvan sol taraftan kosa havlaya uzerime geliyor. Mubarek irice de bisey. Genelde bunlar havlar ama temastan kacinir diye fazla istifimi bozmadan dogrulup viraji biraz genisten almaya basladim. Ama hayvan korkusuz cikti, arka tarafta bi yerelere temas etti. Motorun kici bi iki sag sol yalpa yaptiktan sonra toparladim.. Yine adrenalin seviyesi hat safhaya ulasti tabii...
    Sert cisimlere çarpmayın. Sert cisimlerin size çarpmasına izin vermeyin. Düşmeyin. Lastik kısmı aşağıda, parlak kısmı yukarıda tutun.

Motosikleti
    yakında geliyo :)
    bende kuşadasında elektrikli bisiklet sürüodum bide ses çıkarmıyo ya köpekler kıl kapıyo arkama takılıolardı bende dip gaz yapıp kaçıodum :cat motoru alınca lazım olursa alırız
    yeniden Burdayım :bounce::rendeer:

Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    biraz sabredin arkadaslar , benim elektronik mühendisi bir kuzenim var , şimdi staj yaptığı yerde köpek kovucu hazırlıyorlar , projesi bitti zaten , parçaları alıp yapması kaldı , işe yararsa el altından satarım size

GTim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150-T1 & ..... Efsane
    altı üstü KOPEK ya herşeye para vermeyin höyttt deyin kaçar qider haycancağızz
    (K)aza (A)nında (S)eni (K)orur

Lastiği Yak Ruhunu Değil...!

baklawah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Dragstar XVS650A Classic "Custom"
    Alıntı diş adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir astsubay arkadaşım komutanın emriyle eski model bir tabancayla hastalıklı köpekleri vurmuş ama kurşunların ucu yuvarlak olduğu için köpeklerin kafatası delinmemiş sonra kalbinden vurmak zorunda kalmış yani tabancayla ateş edilse bile köpeği öldüremeyebilirsiniz.Bir kampçı arkadaşımda ayılara karşı amonyak taşıyoruz yanımızda demişti ayının gözüne sıkıyorlarmış ayı saldırınca sanki kurtulacak.Köpek için Amonyak veya Tuz Ruhu denenebilir ama dikkatli kullanmak lazım tuz ruhu yanlışlıkla kendi üstünüze gelirse öttürür , köpeğin üstüne dökmeyi başarabilirsen sanırım köpek kaçar ve birkaç gün içinde enfeksiyondan ölür , saf asit yani.
    ne diyosun sen yahu? ne asidi ne amonyağı? derdimiz hayvanları acılar içinde öldürmek mi? birkaç yıl önce bir fare zehirinin kutusunda "zehiri yiyen farelerin 1 gün içinde iç kanama geçirerek öleceklerini garanti eden bir ifade gördüğümden beri tüm canlılara karşı daha bir hassas oldum. senin yazdığın da o hesap yani. bence sen kullanırken bir daha düşün yakacağın o canları! aman hele kendi üstüne felan dökme biliyorsun zaten ne olacağını!

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi
    ya pili biterse
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    150-T1 & ..... Efsane
    Alıntı cagatay_hepsen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya pili biterse

Pili biterse bas gaza..İsmail YK

hello_moto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Alıntı lazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende bu devrenin şemasını bulup kendim yaptım ama pek frekansını tutturamadım bazı köpekler giderken bazıları hiç oralı değil bir tanede ben alıyım ,bendede aynı dert var.
    Köpekler eğer sağır ise bu sesi de duymaz. Acı gerçek: köpeklerde sağırlık çok yaygın. Bence siz aleti başka köpeklerde de deneyin. Ben de alacağım bir kovucu. Sadece hafifce rahatsız etsin. Köpek uzaklaşın yeter. Ama hayvan sağır ise, bir işe yaramaz. Yani garantisi yok. Bir başka değişle, bu aletlere güvenip kahramanlık yapmaya yeltenmek biraz riskli...

Hepimize iyi şanslar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

Alıntı GTim adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu da bir yöntem ama.... cesaret ister... Bir de insanın sesinin gür olması lazım... Bir den fazla köpek varsa hepsini korkutabilmesi için...

cagatay_hepsen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung 250 comet'di gitti yamaha x-max 250 geldi

Pili biterse bas gaza..İsmail YK
    aynen öyle
    ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Motosikleti
    150-T1 & ..... Efsane
    Alıntı hello_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Köpekler eğer sağır ise bu sesi de duymaz. Acı gerçek: köpeklerde sağırlık çok yaygın. Bence siz aleti başka köpeklerde de deneyin. Ben de alacağım bir kovucu. Sadece hafifce rahatsız etsin. Köpek uzaklaşın yeter. Ama hayvan sağır ise, bir işe yaramaz. Yani garantisi yok. Bir başka değişle, bu aletlere güvenip kahramanlık yapmaya yeltenmek biraz riskli...

Hepimize iyi şanslar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:18 AM ----------

Bu da bir yöntem ama.... cesaret ister... Bir de insanın sesinin gür olması lazım... Bir den fazla köpek varsa hepsini korkutabilmesi için...
    dediğim gibi ama altı üstü köpek yani.Bas kornaya bak nasıl kaçıyor zaten insan etine susamışsa hayvan o kadar azmışsa değil köpek kovucu yanında ne olursa olsun şansın yok

bence en mantıklısı HÖYTTTTT DAĞILINNN

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biraz sabredin arkadaslar , benim elektronik mühendisi bir kuzenim var , şimdi staj yaptığı yerde köpek kovucu hazırlıyorlar , projesi bitti zaten , parçaları alıp yapması kaldı , işe yararsa el altından satarım size
    Sağır köpeklerede çözüm bulsun arkadaşın

Şaka bir yana vitesli motorların gözünü seveyim , ara gazı veriyorum psikopat gibi saldıran köpek kediye dönüyor arkasını dönüp kaçmaya başlıyor : D 2 kere kurtardı beni kaçıyorum hızlıda gidemiyorum sakat yerdeyim durdum bi aragaz verdim köpekden eser yok
    Ama sağır köpeğe denk gelmedim bilmiyorum sonumuz nolur o zaman kaskı fırlatırız heralde kaskla uraşırken biz kaçarız kask feda olur

Ama bi kere hastanelik ettiler kara kuru bişi gece gece korkar kaçar sandım sanmaz olaydım yol verseydim keşke çarpmamla uçmam bir oldu

Yok yookk aklıma geldi tabi önceki konudan , köpeğe BUJİ fırlatırız
    hahah oda bir animal nede olsa

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:44 AM ----------

dediğim gibi ama altı üstü köpek yani.Bas kornaya bak nasıl kaçıyor zaten insan etine susamışsa hayvan o kadar azmışsa değil köpek kovucu yanında ne olursa olsun şansın yok

bence en mantıklısı HÖYTTTTT DAĞILINNN
    Bas kornaya kaçıyormu O kadar köpekle karşılaştım köpeğe çarpıp ambulanslık oldum kornayla kaçan bir köpek denk gelmedi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    enimılla enimıl olmamak lazım , klasik kelimeleri kullanacaksınız , hoştt hoştt yapacaksınız .
    ya da motosikleti yavaşlatıp birden gaza basacaksınız , vurkaç taktiği gibi birşey yani , köpek üzerinize değil de muhtemelen gözüne kestirdiği bir kesişme noktasına doğru koşuyor olacak , siz böyle yaparsanız köpeğin kafasında tasarladığı dik üçgenin pisagorunda hesaplama hatası oluşacak . dolayısıyla şaşıracak

Motosikleti
    fz6 fazer, honda xl1000v

buna höyt diyecek birini tanıyormuyuz?

Motosikleti
    Kawa ZX636
    Alıntı murat_34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

buna höyt diyecek birini tanıyormuyuz?
    abi dişli köpek denk gelmemiş bunlara
    süs köpeği bile yemez o numaraları
    ama snde abartma sokakda denk gelmez bu köpek

Forumdan Uzaklaştırıldı

bu köpeklere hoşt demek pek işe yaramayabilir , benim hipotenüs taktiği de fıss ama herzaman bir B planım vardır , B planımızı açıklıyorum : kelime-i şahadet taktiği

Motosikleti
    150-T1 & ..... Efsane
    Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu köpeklere hoşt demek pek işe yaramayabilir , benim hipotenüs taktiği de fıss
    Binde bir böyle dişlileri denk gelir.
    HOŞTTT: Genelde ufak süs köpekleri için kullanılır.
    HÖYTTT: Biraz daha dişli kurt,çoban,av vb köpekler için kullanılır.
    İMDATTT: İşte bu noktada bu resimdeki köpekler karşımıza çıkıyorki kaçmaktan başka çare yok Köpek Kovucu falan bu dişleri çok qelişmiş çeneleri TON diye tabir ettiğimiz ağırlık ölçüsüyle hesaplanabilecek kadar fazla ağırlık basan köpeklerde de pek işe yaramayacağı için bence GAZ kesmemek en mantıklısı.Sürüş tekniği ile belki bir şekilde kışkırtılabilir diye düşünüyorum ama yinede önlem almaksa yanında bir beşon kalas bulundur yaklaşırsa kullanırsın Öldürmeyecek şekilde

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)