Köpeğe zararı oluyor mu ? Canını filan yakıyor mu ? Bizim sitenin bahçesinde üç tane var hiç bişey yapmıyorlar.. Eczanenin önünde de iki tane var, onların yanından geçiyorum saf saf bakıyorlar.. Ben mi iyi anlaşıyorum,siz mi korkuyosunuz
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
annemin köyü var oraya sırf köpekler yüzünden motorla gidemiyorum...
o taraflara köylerarası şyle bir tur yapalım diyoruz ama çoban köpekleri tam bir canavar adamın sürüsünde 10-15 tane köpek oluyo. bunu bir güç gösterisi olarak görüyolar.
eğer bu alet gerçekten çalışıyosa bende almak isterim şahsen...
bence çok gezen herkese lazım...
Gogılda "Köpek kovucu" diye aratırken burayıda buldum konu hortlayacak...
Köy içlerinde duran çoban köpeklerinde (kangal) bi halta yaramıyor, köpeğin saldıracağı yoksada huylanıyor, kalkıp diş gösterip hırlamaya havlamaya başlıyor.Köy içi olduğundan kasisler felanda olduğundan hızlıda gidemiyorum yani kaçamıyorum...iki kere ucuz atlattım, valla fena tırstım, artık yolumu değiştirdim. umarım uzaya çıkabilen insanoğlu, buna etkin bir çare bulur..
hortlamıs ama iyi oldu bende böyle birşey duymamıstım
Sen Vodafon Gibi Anı Yaşarken Seni Turkcell Gibi Heryerde Çekemem...
bu aletin taklidi çok oluyormuş (çin)... ben kadıköy'deki bi dükkandan almıştım, çoğu zaman işe yaradı... Köpek üzerime üzerime gelirken, cihazı kullanmamla 180 derece dönüp geri gidiyor... Sadece bi kaç köpekte işe yaramadı.. Köpek cinsine göre veya köpeğin sağır olma durumuna göre sanırım.
Bende geçen sene kız arkadaşıma almıştım oda kullanıyor ve memnun,unutulmaması gereken 2 şey var ki oda pili cabuk bitiyor! ve en önemlisi her köpekte işe yaramıyor.10 köpekten 7 si kacıyor 3 tanesi umursamıyor bile.Onlarda kulaklarında problem olabilir yadabu alet her köpekte etkili olmayabilir
EMPYRIUM
hoşşttt diyorum.höyttt lan diyorum olmadı üstüne sürüyorum makinayı.kafasını tekere sokacak değil ya...
Orgazma Dudak Büktürür
Kediler üzerinde işe yarar mı bu alet? Benim motorun üzerine çıkıp yatıyorlar, selenin derisine zarar veriyorlar. Bir de etkili mesafesi nedir bu aletin?
benim bi tekniğim var biraz cesaret istiyor.
çalıştığım fabrikanın sokağının başında her zaman 3- 4 tane köpek dolaşır gelip geçen arabalara havlar motosiklet gördümüde çıldırırlar havlaya havlaya nerdeyse motorun ön tekerini yiyecekler.ben motorla giderken baktım aynen havlıyıcı tim bana doğru geliyolar, motoru yavaşlatıp az bişeyde köpeğe doğru eğilerek ve tam gözlerinin içine bakarak kendimden emin bi şekilde geçiyorum .artık beni gördümü havlamak şöyle dursun arkalarını dönüp gidiyolar.(bilmiyorum belkide artık bana alıştılar, ama unutmayın köpekler korkuyu hissedebiliyolar)
ben direk elektırık kesıcıyle egzoz patlatıyom valla oglebi donup kacıyolar ki arkasından durup guldugum bile oldu ...
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
Anlaşılan pek garantili bi yöntem değil. Arabayla yaptıgım durup bekleme taktiği çok işe yarıyor. Aptallaşıp bi süre sonra sana ilgisini yitiriyorlar. Ama motorla durmak yermi bilemiyorum. sonuçta 4 tarafınız kapalı değil işe yaramazsa durum kötü...
Bi sopa bulundurmak taraftarıyım eger başınız güzergahınız üzerindeki hayvanlarla ciddi sekilde beladaysa
mehmet bunların modası 4 yıl önce geçti be
Hem motorla giderken ne yapabilirki bir köpek
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Tequ: Hem motorla giderken ne yapabilirki bir köpek
walla köpek kum rengi kapkara koca kafalı, boyu sele yüksekliğinde kangal olunca insan bunu kendine söyleyemiyor... Panikleyincede olan oluyor...
Kedilerdeki tepkisi aynen şöyle .....Kedi:(eblek bir surat şekli ile) Bu ne yaaa!!!, gibi bir bakış atıyorlar etraflarına, cok komik oluyor yerlerinden kımıldayamıyorlar yada patileri arkalarına carpa carpa kacıyorlar.
EMPYRIUM
İyi bir alet ben dagcılık yaparken kulanıyordum.
Dikkat et kulakları sağır köpek rasgelmesin yoksa kovucu-movucu dinlemiyor.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
İlginç gerçekten , bizim buralardada köpek var bisikletle kovalıyorlardı beni zamanında ama yetişemiyorlardı.
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)