Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Şimdi SYM'demi kötü marka oluyor fiyat düşürdü diye???

REKLAM ALANI

Alıntı ketchup adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    firmaların her türlü saçma fiyat oynamasına hakkı var, serbest piyasa ekonomisi falan tamam ama bunun da bir sınırı olmalı. bakın hatırlayanlarınız olacaktır, ya Ducati'ydi ya da Piaggio emin değilim, zamanında bir modelde yüksek fiyat indirdiği için, motoru ilk alanlara indirim oranında paralarını iade etmişlerdi. müşteri memnuniyeti budur. hadi sym ve honda bunu yapsın da görelim. hiçbirinin umrunda değil ikinci el piyasası, müşteri memnuniyeti vs. adamlar bakıyor Türkiye'ye "burası nasıl olsa gelişmekte olan ülke, yasaları da tam oturmamış, halkı da bilinçlenmemiş. ne versek yer bunlar" diyerek her türlü fiyat politikasını ittiriyorlar afedersiniz. bunda savunulacak bir taraf yok. İtalya'da bir yerel marka bu şekilde fiyat oynatabilir mi? dövmekten beter ederler adamı.
    2005 yılında Ferco Motor Piaggio Fly ve Libety 200 ün fiyatını yarı yarıya indirmişti. Önceden alanlarada parası iade edilmişti. Bir arkadaşım Korlas'tan iade almıştı parasını.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    shadow_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 CBF 600SA
    ne diyosunuz siz yazın açılmış topic indirimden eser kalmamıştır

DARKDIAMOND - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı coo007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet arkadaşlar ben sym hd 200 gördüm bir tane 2007 ekim ayında alınmış 1539 km de 4000 istiyor adam sizce fazlamı yoks aiim fiyat
    Fazla istiyorlar arkadaşım.Alttaki linke bi bak,sonra karar ver.
    http://www.sahibinden.com/symWQQaXQQ...XQQdisplayitem
    Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
    Oğuz

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı coo007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tsk dostum saol ama daha detaylı bilgi lazım bana yani sym hd 200 2.el ne kdar en en fazla nekadar en az ne kadar

ne bilim ilk motor tecrubemde kazık yemek istememde o yüzden dedim sıfırları hakkaten 4000 ytl mi yaw bunların adam 2. eline 4000 istedi.......
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=&b[subcategories_also]=1&c=16580

buradan fikir edinebilirsin.
    sıfırını, peşin 3900 liraya veren var.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

ben de sym nin husky 125 ini beğendim fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?

Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    V STROM DL 650 Esmeralda
    Alıntı cumoni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6500 YTL den 4000 YTL ye nasıl inilir yahu? Dalga mı geçiyorlar bunlar?
    Bu resmen SYM iflas etmiş demektir; gözünüz aydın!
    Her zaman söylüyorum, bilmeden araştırmadan saçma sapan ya da kulaktan dolma hurafelerle yatıp kalkmayın diye
    SYM nin Motoran tarafından alınması ve önceki Türkiye distribütörünün elindeki stok'u eritme politikası böylemi yorumlanabilir ancak
    Çok cahilce ve insanları yanıltıcı bir yorum
    İzmirde bulunan tanıdık ya da yakınlarınıza A.O.S.Bölgesi 10039 Sok. No: 30 da bulunan Motoran A.Ş.ne bir gitmelerini ve canlı olarak görmelerini rica edin
    daha sonra tekrar bir yorum yazarsın

Alıntı Luxor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Honda için forumda söylenmedik laf bırakılmamıştı fiyatları aşağıya çekti diye.
    Öncesinde de bir dönem yükseltmişti.Bunun üzerine Honda şöyledir, Honda böyledir diye bir çok şey yazıldı forumda.
    Şimdi aynı olayı SYM yapıyor.
    Konu kısaca şöyle:
    Dayım çok uzun zamandır kendine uygum bir maxi scooter arıyordu ve en sonunda SYM Joyride 200 de karar kıldı.
    2. ellerini araştırdı ve bulabildiği en makul fiyat 2006 model 300km de 4000 ytl'ydi.Ben dayıma biraz sabretmesini söyleyip ufak bir araştırmaa yaptım ve SYM nin adını reklam olmasın diye yazmayacağım bir bayisinde SYM'lerim kampanyaya girdiğini ve acayip bir fiyat indirimine gittiklerini öğrendim ve akabinde dayıma bu sabah ilettim.
    Sonuç: Dayım bu sabah bursa'dan yola çıktı ve birazdan 1 değil 3 tane Joyride alıyorlar diğer dayım ile.
    Sıfırı daha geçtiğimiz günlerde 6500 ytl olan joyride'ın fiyatı peşinde 4000 ytl'ye, 3500 olan mio150 nin ise 2500 ytl'ye indi.
    Bu durumda Honda'ya atılan o laflar SYM içinde mi geçerli oluyor.Bence ne Honda ne SYM bu ithamları hak etmiyor.Sonuçta 2'side kaliteli markalar.
    Benim buradan çıkardığım sonuç şu:
    Demek ki "BÜTÜN" firmalar zaman zaman böyle garip indirimlere gidebiliyorlarmış.
    İllaki arkasında bir art niyet aramak gerekmiyormuş...
    Aslına bakılırsa hoş bir gelişme değil budenli büyük indirimler ama bazen oluyor malesef
    SYM nin Motoran'dan önceki ithalatçısı bukadar yüksek oranlarda bir indirim yapıyorsa mutlaka makul ve mantıklı bir gerekçesi vardır....para sıkıntısı vs vs vs ama hepside doğal ve olasılıklar dahilinde.
    Bence adam gibi bir Scooter almak isteyenlere gün doğdu ama farkında değiller!
    bildiğiniz gibi San.Ve Tic.Bakanlığı ve yasalar gereği ürün ne olursa olsun satışı sonrasında tüketici talep ettiğinde min.10 yıl boyunca yedek parça tedarik etmesi zorunludur! bu durumda spekülasyonlara pek kulak asmamak gerek hele sözkonusu '' SYM gibi dir dünya devi '' olunca.
    Tarzım çok basittir.....
    Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    KV 250 AGUİLİA
    Özer Bey kardeşim, hatırlıyorum ben o mesajı SYM ye sitem için yazmıştım. 4000 liraya (belki daha düşük bir rakama) verebilecekleri motorları %50 fazlası bir fiyatla, 6500 liraya okuttular. Sonra da ellerinde kalan stoku eritmek için normal fiyatına döndüler.
    ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler