ne diyosunuz siz yazın açılmış topic indirimden eser kalmamıştır
Fazla istiyorlar arkadaşım.Alttaki linke bi bak,sonra karar ver.
http://www.sahibinden.com/symWQQaXQQ...XQQdisplayitem
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
http://www.sahibinden.com/search.php?b[search_text]=&b[subcategories_also]=1&c=16580
buradan fikir edinebilirsin.
sıfırını, peşin 3900 liraya veren var.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ben de sym nin husky 125 ini beğendim fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Her zaman söylüyorum, bilmeden araştırmadan saçma sapan ya da kulaktan dolma hurafelerle yatıp kalkmayın diye
SYM nin Motoran tarafından alınması ve önceki Türkiye distribütörünün elindeki stok'u eritme politikası böylemi yorumlanabilir ancak
Çok cahilce ve insanları yanıltıcı bir yorum
İzmirde bulunan tanıdık ya da yakınlarınıza A.O.S.Bölgesi 10039 Sok. No: 30 da bulunan Motoran A.Ş.ne bir gitmelerini ve canlı olarak görmelerini rica edin
daha sonra tekrar bir yorum yazarsın
Aslına bakılırsa hoş bir gelişme değil budenli büyük indirimler ama bazen oluyor malesef
SYM nin Motoran'dan önceki ithalatçısı bukadar yüksek oranlarda bir indirim yapıyorsa mutlaka makul ve mantıklı bir gerekçesi vardır....para sıkıntısı vs vs vs ama hepside doğal ve olasılıklar dahilinde.
Bence adam gibi bir Scooter almak isteyenlere gün doğdu ama farkında değiller!
bildiğiniz gibi San.Ve Tic.Bakanlığı ve yasalar gereği ürün ne olursa olsun satışı sonrasında tüketici talep ettiğinde min.10 yıl boyunca yedek parça tedarik etmesi zorunludur! bu durumda spekülasyonlara pek kulak asmamak gerek hele sözkonusu '' SYM gibi dir dünya devi '' olunca.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
Özer Bey kardeşim, hatırlıyorum ben o mesajı SYM ye sitem için yazmıştım. 4000 liraya (belki daha düşük bir rakama) verebilecekleri motorları %50 fazlası bir fiyatla, 6500 liraya okuttular. Sonra da ellerinde kalan stoku eritmek için normal fiyatına döndüler.
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)