Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Hırsızın sonu....

REKLAM ALANI
    banro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CGL125-CBX250-XL700-CBF150-GW250
    Hürriyet gazetesi haberi (05.08.05)

Vatandaştan meydan dayağı
    Hasan KILIÇ (DHA)

Osmaniye’de 18 yaşındaki M.Ç., İbrahim Öztürk’e ait park halindeki motosikleti çalma girişiminde bulundu. Motosikleti çalıştırarak kaçmaya çalışan M.Ç., bir esnafın tekme darbesiyle yere düştü. Çevrede toplananlar, M.Ç.’yi döverek linç girişiminde bulundu. Polisler tarafından kurtarılan M.Ç. tedavisinin ardından gözaltına alındı.

İyi olmuş iyi, niye ben orada değildim ki

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CANGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha ybr 125
    benimki cbr 600 anahtarı üzerinde unutmazsam çalınması çok zor. zaten geceleride garaj kapısına elektirik veriyorum(380vlt). bu olayda ise hırsızı gebertmediklerine üzüldüm. hayatta hiç tahammülüm olmayan şeylerden biriside hırsızlıktır. hepsini asmak lazım.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    CANGO kardeş elektrik olayın süper, ama umarım öldürmeyen cinstendir. Olurya masum biri yanlışlıkla dokunur Allah korusun. Ama "benimki cbr 600 anahtarsız çalınmaz" mantığı yanlış, adamlar anahtarsız yani çiple-kartla çalışan immobilizer li ıvırlı zıvırlı son model arabaları çalıyorlar. Biraz geyik bir laf ama hırsıza kilit dayanmaz...
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Eyong, kardeş 380 volt elektrik veriyormuş arkadaş, bunun öldürmeyen cinside mi var allah aşkına ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Forumdan Uzaklaştırıldı _Si_BeMoL_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '91 Mz 251 ETZ
    var MeTaL kardesım.hanı fılımlerde adamın boynuna kucuk bı makınayla Dıızzzzttt dıye elektrık verıyolar ya.o makınedeen gordum bı guvenlık fuarında.olcumunude yapıyolardı.3000 Volt DC akım verıyo.DC akımda öldurmez.ancak beyne yakın yerden yersen soka gırersın. asagıdan yersen cok guzel zıplatıyo.

Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    MeTaL, cahillik kötü valla
    şaka şaka kızma sakın, _Si_BeMoL_ annatmış işte daha bişey demiyim di mi
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

Motosikleti
    ercüment erdun,benim kIrmIzI JInlun 250cc metal kIsragIm,oglumun 200 cc lIk yaban keçIsI sky team
    aslında hırsızlığı meslek haline getirenleri bir adaya toplamak lazım. alın terinle kazan al sonra hırsız yesin, bunlarda nasıl düşünce var kendine ait olmayan bir şeyi çalıyorlar hırsızı yakaladınmı vatandaşın eline bırakacan vatandaşda böyle cezasını verecek polis yakaladımı CMUK tan dolayı ceza yemiyorlar yada çok az cezala kurtulup gene vatandaşın canını yakıyorlar.

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    cangocuğum bu elektrik olayı senin kendi buluşunmu yoksa piyasada varmı..
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    aslında en iyi ceza halka bırakmak toplu linç yapsınlar böylelerini iyi olmuş ama cezası genede
    ERASER WİLL COME BACK

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İlgi alanları
    biraz vahşice insanın siniri tepesine attınca oyle ister ama gene adalet verse cezasını daha iyi bence
    Motorize07.com Antalya Team

ohyeah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F 650 GS DAKAR
    yok abi ne wahsicesi ya milleti canından bezdiriyo bu allahın belaları. yakalanıyolar 2 saat sonra serbest kalıyolar bizim yasalarımızda iş yok. geyik laf ama "sallandırıcaksın 2 tanesini " bak bi daha oluyo mu? yada en temizi bu işi halk bitirecek. yaptıgı işin acısı oyle bir cıkacak ki bir daha yapmaya yeltenemeyecek bile. + cezaları artıracaksın bunları ıslah etmesi ,eğitmesi , topluma kazandırması cok zor we maliyetli. it gibi iş yaptıracaksın bunlara. hapishanelerde askeri disiplin altında tutacaksın ki adam olsunlar. köpekten beter edeceksin dicem köpeklere yazık olacak...
    Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
    M.Kemal ATATÜRK

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    bizim site de tam psikopat. asalım keselim naaptınız adamı hırsızlık yaptı diye millet neler götürüyo. onu o yola itenler utansın.

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    trenox kimse kimseyi bir hale düşürmez düşürsede bu hırsızlıgı meşru hale getirmez.
    gerçekten zorluktan,açlıktan çalan adam ekmek çalar motosiklet çalmaz.
    bunlar kolay paranın kolay kazancın peşinde olan insanlar.
    bunlara (hırsızlara) iş ver onda da çalışmazlar.yani hak yemeye alışmış bir kere .
    arkadaşlar kızmakta haklılar yani.

trenox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var işte...
    söylenmek istenen ki düşünmek lazım ;kızmakta haklılar ben de iyi ki çalmış demedim.lafım;linç olayı sallandırma olayı biraz ters geldi onun yerine ****** arkadaşımın dediği bence daha doğru.isteyen de linç etsin ne diimm ki daha.hadi senin istediğin olsun

fromalanya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS 150
    ben isterim ki sahsen seriat uygulansın calanın elını kolunu kessinler toplum ıcınde oyle gezsınler damgalı e... gibi bakın bakalım hırsızlık gasp tecavuz olayları oluyomu olmuyomu ozaman
    ''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
    AB RH (+)

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    Alıntı trenox adlı üyeden alıntı
    bizim site de tam psikopat. asalım keselim naaptınız adamı hırsızlık yaptı diye millet neler götürüyo. onu o yola itenler utansın.
    millet neler götürüyo diye o zaman herkez banka soysun dimi ufak hırsızlık yapmasın böylelerine yapacak şey çok benim malımda gözü olanın gözü çıksın ben alın teri dökeyim çalışıp çabalayım gözüm gibi bakayım ...... gelsin çalsın benim alın terimi emeğimi olmaz işte vericen halkın eline görücek cezasını

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.
    - Konu dışı , tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karsi, şiddet, müstehcen, kaba, nefret dolu yada çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrimina yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek , dini ve politik yazilar yasaktir.
    - Forum ortamina kisisel problemler, anlasmazliklar tasinamazlar.
    - Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
    - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
    - Şikâyetler için... info@motosiklet.net
    ERASER WİLL COME BACK

yaw geçenlerde havalı bi korna vardı motosiklet için üretilmiş.. O kornadan takmak lazım o hırsıza... resmin nasıl eklendiğini bilsem ekleyecektim ama bilmiyom işte... Neyse kendi siteme koyim o resmi ordan bakın artık bi zahmet....

murat_by - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbx250 twister
    bi abimize çok ısrar etti motosiklet alması için işleri dahada kolaylaşacaktı oda durumum iyi degil durumumu düzeltip alacam dedi çok ısrar ettik ve hemen aldı motoru ve aldıgı ilk gün çaldırdı
    murat_by

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    şu elektirik olayı kafamı karıştırdı hatırlarsanız geçen sene topu bahçeye kaçan çocuk topu almak için bahçe tellerine tırmanmak isteyince bahçe sahibinin aynı senin mantığınla tellere verdiği elektiriğe kapılıp can vermişti elektirik uygulaması yurt dışındada sıklıkla kullanılan bir yöntemdir ama ehil kişilerce yapılır tellerin üzerinde elektirik olduğuna dair büyük uyarılar vardır hem yazıyla hem şekille ayrıca olaki teli tuttunuz elektirik sedece canınızı yakar kesinlikle sizi öldürmez bizde bu olay nazi ss mantığıyla yapılıyo yaklaşan ölsün sığ bir zihniyet

BURNER_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR ?00 RR yada F olaCak İşallAh
    bbrr makınama kotu amacla yaklasan herkes ölsun..
    ayrıca sadece benım degıl tum hırsızlar ölsün...
    adi serefsizler...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler