Marka Tecrübeleri (Honda)
Reklamlar
-
19 Temmuz 2007, 11:14
@hyosung250r
Honda iyi bir marka olabilir ama servisleri hiç iyi deil bence.
Senin anlattığın olay tamamen insana bağlı birşey. Ben Honda'yı teknoloji, güvenlik, v.s.. adına değerlendiririm. Yurtdışındaki Honda servisleri ile Türkiye'deki servisler arasında dünya kadar fark var. Çünkü olay insanda bitiyor. Senin memnuniyetsizliğinin nedeni Honda markası değil, bu marka adı altında hizmet veren insanların zihniyeti. Geçen sene Yamaha yurtdışında R6'da üretim hatası olduğunu kabul etmiş ve R6'nın hatalı parçasını ücretsiz değiştirmişti. Peki Türkiye'de ne oldu sence? Bu konu ile gidildiğinde servis bu konudan haberinin olmadığını söyledi. Olay büyüyünce değiştirmek zorunda kaldı. Çoğu Yamaha kullanıcısı da ancak bakım zamanı geldiğinde bu parçanın değişmesi gerektiği söylenerek para ödeyerek değiştirdiler. Yani konu marka değil bence insanoğlunun zihniyeti. Ne yazık ki insan olarak pek iyi özelliklere sahip değiliz...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
-
19 Temmuz 2007, 12:10
Honda verdiğin paraya değer bir marka denildiği gibi yedek parça pahalı değil anormal pahalı akü problemi bendede çıktı geçen kış 1 hafta kullanmadım ve bitti servise götürdüm 300 ytl dedi orjinal akü için 1 yıllık makina 1 hafta çalışmayınca akü nasıl biter diye itiraz edince garantiden değiştirdile. Şrefsiz bir taksici yüzünden motorumu sağa yatırdım ve ayaklık kırıldı servise değiştirmeye götürdüm olsun olsunda 50-60 ytl diye bir şey beklerken bana 300 ytl ufacık alüminyum parçasına fiyat verdiler bende mahale arası bir tamirciye cg ayaklığı taktırdım kırılan ayaklığıda bir tornacıya verdim kaynakla maynakla uydurdular sağa yatmadan dolayı gstergemin dışı çatladı hiç moralimi bozmamak için fiyatını sormadım bile bir arkadaş özel bir madde ile yapıştırdı ve zımparalayınca şimdi belli bile olmuyor egzost susturucu hariç silindir bloğundan çıkan siyah boru 813ytl + kdv alt tarafı boru borumu bu motoru söküp tek tek parçalarını satacam eminim 3 motor parası eder.
-
19 Temmuz 2007, 12:55
CERRAHI abi,
benim tavsiyeme ne kadar kulak verirsin bilmiyorum ama, MT SuperSport Kullanıcıları'nın yaptıkları buluşmalara git. Onlara güzelce söyle ben Supersport hastasıyım diye. Zaten Mehmet Abim(boy) olsun, edy olsun seni gayet iyi biliyorlar. Orda bi R6 sür, Bi CBR 600 sür, dikkatini çekenleri varsa sür. Ve ondan sonra o motoru al. Hangisinin üstünde rahat ediyosan, hangisi kalbine(gönlüne) daha çok yatıyorsa onu al abicim. Lütfen istegin dışında mesaj yazdıysam bana kızma.. Marka tecrübesi degil sadece tavsiye amaçlı bir cevap yazdım..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
20 Temmuz 2007, 15:19
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
CERRAHI abi,
benim tavsiyeme ne kadar kulak verirsin bilmiyorum ama, MT SuperSport Kullanıcıları'nın yaptıkları buluşmalara git. Onlara güzelce söyle ben Supersport hastasıyım diye. Zaten Mehmet Abim(boy) olsun, edy olsun seni gayet iyi biliyorlar. Orda bi R6 sür, Bi CBR 600 sür, dikkatini çekenleri varsa sür. Ve ondan sonra o motoru al. Hangisinin üstünde rahat ediyosan, hangisi kalbine(gönlüne) daha çok yatıyorsa onu al abicim. Lütfen istegin dışında mesaj yazdıysam bana kızma.. Marka tecrübesi degil sadece tavsiye amaçlı bir cevap yazdım..
Rica ederim kardesim benim. Sana hiç kızarmıyım. Başka arkadaşların motorlarını sürmekten çekiniyorum aslında. Ne kadar tecrübem olsada o söyledigin modelleri hiç sürmedim o nedenle herhangi bir sıkıntı olur ben sürerken insanların mallarına zarar gelir üzülürüm sonra. Bilirim sagolsunlar onlar esirgemez belki ama ben yinede kullanmayı tercih etmem.
dishy adlı üyeden alıntı
Al artık abi şunu
Walla sizide bıktırdım artık biliyorum ama insallah onumuzdeki ay almayı dusunuyorum benim motoru elden cıkartır cıkartmaz.
Sizede bıkkınlık verdigimin farkındayım
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
20 Temmuz 2007, 15:25
Sen de ki motor ne peki ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
20 Temmuz 2007, 15:33
cemal yortanlı adlı üyeden alıntı
sevgili kardeşim senin bu motora olan muhabbetini sitede bilmeyen yok gibidir..al gitsin en azından kendin için birşey yapmış olursun..parça fiatı filan boş işler..herzaman parçamı kıracaksın..aldığın zaman mutlu olacağını bildiğimden senin adına bende mutlu oluyorum..karart gözlerini al...allah kazadan beladan uzak sürüşler nasib etsin gözlerinden öperim
Sagolasın abim cok tsk ederim öneirilerinize. Haklısınız bir cok konuda İnsallah kısmet bakalım. Ellerinizden öperim.
dishy adlı üyeden alıntı
Sen de ki motor ne peki ?
Kanuni Racer 200
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=3406285
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
-
20 Temmuz 2007, 21:52
-
20 Temmuz 2007, 23:18
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
Valla abicim sen daha iyi bilirsin..
Ama yani boş bi alanda sürsen bişey olmaz sanıyorum..
Bu arada motorun çok güzelmiş..
Allah Kaza bela vermesin ..
(gerçi satılıkmış ama ben mi alsam ki.. ama ehliyetim yoook
)
Alacagım Motorun parasını denklestirebilseydim inan bana sana hediye ederdim.
Öyle yapacagım zaten kısmet olursa eger bir hafta şöyle boş bir alanda ısınmaya ve tepkilerini ölçmeye çalışacagım motorun. Sonrasında ise ufak ufak yol alırız insallah.
-
21 Temmuz 2007, 02:11
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
boy adlı üyeden alıntı
@hyosung250r
Senin anlattığın olay tamamen insana bağlı birşey. Ben Honda'yı teknoloji, güvenlik, v.s.. adına değerlendiririm. Yurtdışındaki Honda servisleri ile Türkiye'deki servisler arasında dünya kadar fark var. Çünkü olay insanda bitiyor. Senin memnuniyetsizliğinin nedeni Honda markası değil, bu marka adı altında hizmet veren insanların zihniyeti. Geçen sene Yamaha yurtdışında R6'da üretim hatası olduğunu kabul etmiş ve R6'nın hatalı parçasını ücretsiz değiştirmişti. Peki Türkiye'de ne oldu sence? Bu konu ile gidildiğinde servis bu konudan haberinin olmadığını söyledi. Olay büyüyünce değiştirmek zorunda kaldı. Çoğu Yamaha kullanıcısı da ancak bakım zamanı geldiğinde bu parçanın değişmesi gerektiği söylenerek para ödeyerek değiştirdiler. Yani konu marka değil bence insanoğlunun zihniyeti. Ne yazık ki insan olarak pek iyi özelliklere sahip değiliz...
Arkdaşım dediğin gibi insan faktörüde cok önemli
Koskoca Honda senelerce uğraştıgı marka imajını ve kalıtesini bir kısım işbilmezin
baltalamasınıda önlemeli.
Aksayan yönleride tartışalımkı Hondada Buna önlem alsın.
Her zaman Padışahım Çok yaşa Olursa Bunlarda yaşanır.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
-
nerdeeeeeeeeeee nereyeeeee adaş neydin ne oldun
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
nerdeeeeeeeeeee nereyeeeee adaş neydin ne oldun
Benim bişey oldugum yok. Ben satarım motoru olur biter.
Ama başka markada farklı olmayacağını motosiklet siteleri sayesinde öğreniyor insan. Buda bir tecrübe. Zaten ne derler. Hayatta yediğin kazıkların toplamı = tecrübe. Demin aradılar parca gelmiş. Çumartesi akşam motor teslimmiş.
-
ya ben sana demedım arkadasım =) konuyu açan CERRAHI ARKADAŞA dedim onunda adı Erhan adaş dedim ona sen neden ustune alındın canım ask olsun yaa
-
Öncelikle konunun başlığına hitaben bir cevap:
Honda 2007 CBR 600 RR için şu güne kadar çıkmış en ufak bir hata yada arıza Honda Türkiye' ye rapor edilmemiş arkadaşlar ilgilenenlerin dikkatine.
Arkadaşımızın aldığı 2007 model CBR 600 RR için silindir kapak da yapılan performans artırmak amaçlı bir işlemden dolayı silindir kapak contasına ihtiyacımız oldu ve 600 RR bu konuda en ufak bir arıza çıkarmadığı için öyle bir parçaya şimdiye kadar talep gelmemiş ve Honda Türkiye stoklarında da yoktu, servisteki parça sorumlusu arkadaşla olan sıkı muhabbettimiz neticesinde HOTLINE denilen bir hızlı parça talep etme yöntemi ile parça Honda dan istendi ve 2-3 gün sonra Silindir Kapak contası serviste hazır bizi bekliyordu.
Doğru kişi ile kontak sonuç getirir arkadaşlar.
-
yapayın allahın aşkına arkadaşlar soru 2007'De sorulmuş ya cerrahi kardeşim zaten motoru aldı siz daha neyin tarşmasını yapıyorsunuz veya kime akıl veriyorsunuz
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ya ben sana demedım arkadasım =) konuyu açan CERRAHI ARKADAŞA dedim onunda adı Erhan adaş dedim ona
sen neden ustune alındın canım ask olsun yaa
Topik 2007 de acılmış. Yanlış anlamışım kusura bakma. Zaten birşey de demedım yahu. Ya sorma motoru aldık 10 gun oldu. Musteri mennuyeti, servis, mail faks gerildik davul gibi olduk.
En kötüsü birşey de yapamıyorsun. 3 kere aynı arıza yapacakta ......
Neyse İzmire selam o zaman
melocann adlı üyeden alıntı
yapayın allahın aşkına arkadaşlar soru 2007'De sorulmuş ya cerrahi kardeşim zaten motoru aldı siz daha neyin tarşmasını yapıyorsunuz veya kime akıl veriyorsunuz
Marka ile ilgili tecrübeleriniz deniyor.
Bu da bir tecrübe değilmidir.
Hayırdır. Neyin tartışmasını yapıyorsunuz, akıl veriyorsunuz. Admınmısınız.
Sizinde varsa iyi tecrübeleriniz onları yazarsınız.
-
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Topik 2007 de acılmış. Yanlış anlamışım kusura bakma.
Zaten birşey de demedım yahu.
Ya sorma motoru aldık 10 gun oldu. Musteri mennuyeti, servis, mail faks gerildik davul gibi olduk.
En kötüsü birşey de yapamıyorsun. 3 kere aynı arıza yapacakta ......
Neyse İzmire selam o zaman
geçmiş olsun öneml değil arkadaşım selamlar
-
Adana'daki Honda bayiinden FJS 600 Silver Wing aldım. Parayı ödedim. Motoru İstanbul'dan getireceklerdi. kendi kullandıkları nakliye kamyonu/TIR'lar ile gelecek olsa 10 günü bulacakken, bir talimatla Express Cargo ile 2 günde teslim aldım. Yedek parça, aksesuar vs... için de birkaç gün dışında beklendiğini duymadım. sadece şunu biliyorum. Çok ekstrem arızalarda, çok ender olmakla birlikte bazı parçalar İstanbul'daki depoda bulunmayınca belçika'daki Avrupa Honda deposundan sipariş ediliyor. O halde bile birkaç hafta içinde geliyor. Honda servisini eleştirenleri anlamam mümkün değil. İstisnaları olabilir, ama adı üstünde: istisnadır ve kuralı bozmaz. Honda satış sonrası hizmeti hem hızlı hem güvenilirdir.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
-
-
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Tamamına katılıyorum. Benim motor sıfırda arıza yapılınca ve süre uzayınca sıkıntı oldu. Tabiki Bayıde parca yoksa ana depodan gelmesi süre alacak ve bunuda bir bekleme zamanı olacak. Yoksa 2 gün un peşinde değil kimse.
Ayırıca Mt de diğer sitelerde servisle alakalı coğunluk mennun.
Ama bazen bazı istisnalar oluyor.
Bu arada Parca servise ulaşmış. Cumartesi motorumu alacağım. Başka bir şey cıkmassa
Deminde Mototalden sonra Hondadan aradılar. Onlarda bildirdiler. Ama müsteri hizmetlerindeki geri dönüşler bıraz daha hızlı olmalı. Ha bu arada Tüm firmalarda müşteri hızmetleri varmıdır bilemiyorum.
Ama Hondayı Başka gördüğümüzden normalın dışındaki şeyler bazen şaşırtıyor.
Onlarada İstisna diyelim.
şenol bey;
yaşadığınız tabiki hoş değil ama olayı çok duygusal boyuta taşıyorsunuz..
22000 ytl para ver sıfır motorda başıma bu gelsin deyip kabullenemiyorsunuz.
hoş debriyaj sisteminin arızalı olma ihtimali ayrıca tartışılırya neyse..konu o değil..
size çözüm odaklı yaklaşılmış.maksimum süre verilmiş.ayrıca sorunda çözülmüş gibi..çok şikayet ediyorsunuz yahu
sizin motorunuz honda markasının garantisi altında.garanti koşulları oluştuğu sürece..
sizdede bu prosedür çalışıyo zaten..sorun nerde..?
bir kaç gün motorsuz kaldınız o mu..?
her şey insanlar için..önemli olan arıza çıkması değilki..çözüm üretmek
yada arızalı çıkmış olması motorun kalitesiz olduğunumu gösteriyor.
aynı arızayı tekrar yapsada geri verme haklarım olsa moduna gireceksiniz nerdeyse.
ben ufacık bir airbag resetleyici yüzünden 125000 euroluk 3 aydır beklemede olan ne araçlar biliyorum.beyin arızasından parkta yatan araçlar biliyorum.
geçenlerde arka balata lazım olmuştu shadow için ellerinde yoktu..bu bir daha olmayacağı anlamınamı geliyor.
hondadan çoook memnun kalacaksınız..merak etmeyin.
.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)