Taklitçi ASYA Bu Kadar Olur!!!
Reklamlar
-
05 Ağustos 2005, 00:42
arkadaslar bende asya motor sahibiyim ama bu kadar taklit bir motor oldugunu bilmiyodum (T1 ve 125 t motorumuz var)
bakın size honda nın motoru foresight
bire bir asya t1 sadece on farlar biraz farklı
acaba honda bu motoru turkiyede satsa piyasada neler olur
http://www.moto.it/news/0409-intermo...-foresight.jpg
Reklamlar
-
05 Ağustos 2005, 00:49
falwrc hakl1s1n gercekten cok benziyo. nie türkiyeye getirmiyoki bu motorlar1. gerçi suan ki çin mallar1ndan f1rsat bulupta ne kadar satab1l1rki
-
05 Ağustos 2005, 00:53
biraz arastırma yaptım da
bu motor zaten 2000 senesinde de var olan bi motormuş yavv
-
05 Ağustos 2005, 01:00
hadi ya. nas1l 2000 olur ya 5 sene onceki modeli simdi bizim piyasadakilerden cok daha s1k...
-
05 Ağustos 2005, 01:07
Süper Moderatör (BBRR)
-
05 Ağustos 2005, 01:20
İyi de Asya motorun her modelinin Honda taklidi olduğu çoktandır bilinen birşeydi zaten
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
05 Ağustos 2005, 01:30
Ayrıca otomobil, motosilet sektörü hep bu şekilde ilerler. Örneğin: ford, mondeoda arka stopları yuvarlak yaptı. ardından toyota avensis şimdide WWpassat . Hep böyledir bu iş...
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
05 Ağustos 2005, 01:47
arkadaşlar bazı firmalar kendi modellerinin popülaritesi geçtiği zaman yada istedikleri satış rakamlarını yakalayamadıkları zaman bu modellerin kalıplarını satarlar.aksi taktirde sizce Honda bu işin peşini bırakırmıydı?kraldan fazla kralcı olmanın alemi yok diye düşünüyorum.Sonuçta alan memnun satan memnun.ha son kullanıcıyı sorarsan orası muallakta.bu paraya anca bu kadar.
-
05 Ağustos 2005, 02:00
taklitle ilerleme olamaaaz. kesinlikle
-
05 Ağustos 2005, 03:06
trancetr adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bazı firmalar kendi modellerinin popülaritesi geçtiği zaman yada istedikleri satış rakamlarını yakalayamadıkları zaman bu modellerin kalıplarını satarlar.aksi taktirde sizce Honda bu işin peşini bırakırmıydı?kraldan fazla kralcı olmanın alemi yok diye düşünüyorum.Sonuçta alan memnun satan memnun.ha son kullanıcıyı sorarsan orası muallakta.bu paraya anca bu kadar.
-
05 Ağustos 2005, 09:17
Ama bi de su acidan bakin. En azindan honda'nin taklidi Java'nin degil! Bu da iyi bisey :')
-
05 Ağustos 2005, 09:23
sizler daha taklit oldugunu yenimi anladınız..ben bu motorların honda olanlarını gordum..hatta daha asya piyasada bile yokken t1 e benzeyeni kullandım.250 lik super bir makinaydı.2.el olmasına rahmen yaklasık 1 sene önce 5 milyara satıldı..
-
05 Ağustos 2005, 09:52
bu kopya değil arkadaşlar, sektöre yeni giren şirketler genelde eskimiş ünlü bir markanın modelini (proton,ssanyang bunu yaptı) alıp üzerine makyaj yaparak piyasaya çok ucuz fiyattan verip, sektöre giriş yapmaya çalışırlar
trancetr zaten güzelce anlatmış
falwrc zaten linkini verdiğin ilk resmi bir hafta kadar önce asya motor foruma göndermiştim
-
06 Ağustos 2005, 18:20
Re: Taklitçi ASYA Bu Kadar Olur!!!
falwrc adlı üyeden alıntı
arkadaslar bende asya motor sahibiyim ama bu kadar taklit bir motor oldugunu bilmiyodum (T1 ve 125 t motorumuz var)
bakın size honda nın motoru foresight
bire bir asya t1 sadece on farlar biraz farklı
acaba honda bu motoru turkiyede satsa piyasada neler olur
http://www.moto.it/news/0409-intermo...-foresight.jpg
+1
-
07 Ağustos 2005, 00:07
E yuh diyorum ama ! Ayip yahu !
Taklitle ilerleme olmaz diyorlar ama, milletimiz de sanki buna bakiyordu. "Uucuz olan hangisi ise iyisi de odur" gibi bir mantik var sanirim.
Bak iste Asya Motor'a, adamlar aldi yürüdü
Yokuşta geçme beni, düzde ezerim seni !
-
07 Ağustos 2005, 13:38
Aslına bakarsanız Honda kalıplarını falan satmış değil, bunlar taklit dediğimiz şeyin ta kendisi. Bu motorlar orjinalleri piyasadayken de üretiliyorlardı. Çin'de BMW, Toyota taklitleri (otomobil) bile yapılıyor, motosiklet mi taklit etmeyecekler? Mondial 150ZAT da Italjet Jupiter'in aynısı (ön taraf). Çin taklitçiliği ile başetmek kolay değil, onlarca firma var, hepsi taklit yapıyor, hangi biri ile nasıl ve hangi hükümet ile uğraşacaksınız?
-
insan bari farları değişik yapar be.......
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
Bugün Asya başlıklarını hortlatma günü müdür nedir
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Hortlatılmış ama bişi de ben yazıyım çinliler bırakın normal marka motorları orange county choppers motorlarını bile kopyalamışlar bence bunlar masum kalıri bu arada pro avatar güzel olmuş
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Bugün Asya başlıklarını hortlatma günü müdür nedir
bir kaç yeni arkadaş var ,her asya topiğine saldırıyorlar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler