Scooterlar (özellikle Daelim History)
Reklamlar
-
04 Ağustos 2005, 20:52
mrb arkadaşlar... ben foruma bugün katıldım, 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. yakın zamanda motorlara özellikle de scooterlara merak sardım, pratiklikleriyle beni çok etkilediler ve ihtiyacım dolayısıyla da almaya karar verdim. bu noktada da sizin gibi bilgili arkadaşların fikrini almak istedim.
bildiğim birçok markayı internet üzerinde inceledim ve özellikle Daelim History modeli ilgimi çekti. Asya ve Kanunilere bir türlü içim ısınmadı hem markalar hem de özellikleri dolayısıyla. Honda Beat de forumda okuduklarım dolayısıyla gözümden düştü. forumda okuduğum kadarıyla Keeway biraz ilgimi çekti. bütçem 3500 ytl'yi geçmez hatta bu bile zorlayarak oluyor.
Sizlerin tavsiyesi neler olur? Özellikle Daelim History hakkında bilginizi istiyorum, kullanan arkadaşlar ya da hakkında yeterli bilgiye sahip arkadaşlar neler diyor? Ayrıca servis açısından Daelim dezavantajlı olur mu? Keeway için ne dersiniz?
herkese teşekkürler...
Reklamlar
-
04 Ağustos 2005, 20:57
öncelikle tanışma bölümü kullanırsan seviniriz
hiç düşünme dealim al başka modellere bakma
-
04 Ağustos 2005, 21:05
Bak sana anlatayım arkadaşım. İlk önce hoş geldin. İstediğin motor veya tercihini kullanmak istediğin motor 125 cc, 11 beygir, ön disk arka disk fren, hava ve yağ soğutmalı, geniş ve rahat bir designe' a sahip ve grenaj olsun işcilik olsun çok kalite bir alettir. Şiddetle tavsiye ederim . Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam Kore malı olması gerekiyor. Parçasıda Türkiyede oldukca yaygın durumda şu anda yani o konudada sıkıntı çekmezsin. Umarım yardımcı olmuşumdur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
05 Ağustos 2005, 20:05
yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
tanışma bölümü hakkında bilgim yoktu, pardon!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler