Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Turbolu Hayabusaya ne kafa tutabilir

REKLAM ALANI
    Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Böyle başlıklara yazmak ve yazılanları okumak gerçekten yorgunluk yaratıyor.Ama herkesin ısrarla bilgisini dökmesi güzel tabi..
    Alıntı Özer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben Hayabusa mayabusa anlamam

modifiye Motosikletlerden sözediyorsak, Youtube da MTTY2K şeklinde bir araştırın ve görün 240 mil/s ve üstü nasıl yapılıyor

MTTY2K'i tek geçerim zira çok az Motosiklet 50-60.000 devirlere çıkar!!
    53000rpm...türbinin dönme hızı o.Türbin sistemi dikey piston hareketli bir sistem olmadığı ve sadece dairesel dönen bir sistem olduğu için abartılacak bir değer değil açıkcası.Ha ilk defa yapılmış bir sistem.Güzel ve farklı bir mühendislik örneği tabi o ayrı..
    Bu arada Antalya nın virajl kısmında getirsene bana bi turbolu HAYAbusa.Bakalm turboBusa nası uçuor.Daha önemlisi nasıl yüzüor.

Ghostrider ın busasını draglarda herhangi bir 1000cc+ tokatlar;eğer kalkış diyorsan.Çünkü o motosiklet tamamen şov amaçlı,kolay tekere gelsin ve hakimiyet kurulsun diye tüm grenajları vs.. rüzgar direnç azaltıcıları sökülmüş bir araçtır.
    Her motosikletin bir üretilme amacı vardır.Yapılan çeşitli modifikasyonlarla başka amaçlara hizmet edebilirler.Bu normaldir.Elmayla armudu karıştırmak abesle iştigal eder.(TTArif abinin motosikletide bir örnektir.Arka dişlisini gören ne demek istediğimi anlar..)
    Herkese sevgiler keyifli sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Megadeth89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251/Ymh Virago 535/Benelli TNT 250
    Bence MTT Y2K TURBINE SUPERBIKE kesin gecer diyorum baska bisey demiyorum makineyi helikopter motorundan yapmislar cok pis bi sesi var.Ayrica fiyatta obicim. Motor f16 yi geciyo bea izleyin
    http://www.youtube.com/watch?v=PlrxqUPqxqA

http://www.youtube.com/watch?v=B8PX4pn382I

Bunu yeni buldum motorun yapilisini fln da anlatiyo.
    http://www.youtube.com/watch?v=NFGy-A68_vY

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Bu saçma sapan tartışma Hayabusa'dan Tomahawk'a, MTTY2K'ya uzandı... Eee sonuç ne? Ben bu tartışmanın amacını anlamadım. Standart olmayan makinalardan bahsediyorsunuz. Konu giderek saçmalaşıyor. Bence bir konuya odaklanalım, ya da başlık silinsin.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

patriote - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu saçma sapan tartışma Hayabusa'dan Tomahawk'a, MTTY2K'ya uzandı... Eee sonuç ne? Ben bu tartışmanın amacını anlamadım. Standart olmayan makinalardan bahsediyorsunuz. Konu giderek saçmalaşıyor. Bence bir konuya odaklanalım, ya da başlık silinsin.
    Doğru demişsin.

O zaman 750cc lik bir motorla alalım şu Muhteşem Hayabusa'nın havasını.
    Bitirelim bu konuyu.

Hayabusa'lı egzosu düşürmüş gibi yapıyor.

Motosikleti
    YZF-M1(el emegi maketi)
    Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @patriote
    O zaman 750cc lik bir motorla alalım şu Muhteşem Hayabusa'nın havasını.
    Demek ki neymiş, 1400cc lik Hayabusa dragda 750cc lik motora karşı bile başarılı olamayabiliyormuş. Bazı arkadaşlar 0-100 akselerasyonu için 2,4 saniye demişti. Vazgeçin artık Hayabusa'yı bu kadar övmeyi... O kadar hızlı olsaydı veya yarış motoru olsaydı yarışlarda kullanılırdı. Boş ve düz yolda gazlamak dışında hiçbir işe yaramayan hantal bir motor...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)