Turbolu Hayabusaya ne kafa tutabilir
Reklamlar
-
17 Temmuz 2007, 22:47
Böyle başlıklara yazmak ve yazılanları okumak gerçekten yorgunluk yaratıyor.Ama herkesin ısrarla bilgisini dökmesi güzel tabi..
Özer adlı üyeden alıntı
ben Hayabusa mayabusa anlamam
modifiye Motosikletlerden sözediyorsak, Youtube da
MTTY2K şeklinde bir araştırın ve görün 240 mil/s ve üstü nasıl yapılıyor
MTTY2K'i tek geçerim zira çok az Motosiklet 50-60.000 devirlere çıkar!!
53000rpm...türbinin dönme hızı o.Türbin sistemi dikey piston hareketli bir sistem olmadığı ve sadece dairesel dönen bir sistem olduğu için abartılacak bir değer değil açıkcası.Ha ilk defa yapılmış bir sistem.Güzel ve farklı bir mühendislik örneği tabi o ayrı..
Bu arada Antalya nın virajl kısmında getirsene bana bi turbolu HAYAbusa.Bakalm turboBusa nası uçuor.Daha önemlisi nasıl yüzüor.
Ghostrider ın busasını draglarda herhangi bir 1000cc+ tokatlar;eğer kalkış diyorsan.Çünkü o motosiklet tamamen şov amaçlı,kolay tekere gelsin ve hakimiyet kurulsun diye tüm grenajları vs.. rüzgar direnç azaltıcıları sökülmüş bir araçtır.
Her motosikletin bir üretilme amacı vardır.Yapılan çeşitli modifikasyonlarla başka amaçlara hizmet edebilirler.Bu normaldir.Elmayla armudu karıştırmak abesle iştigal eder.(TTArif abinin motosikletide bir örnektir.Arka dişlisini gören ne demek istediğimi anlar..)
Herkese sevgiler keyifli sürüşler
Reklamlar
-
18 Temmuz 2007, 00:33
-
18 Temmuz 2007, 11:00
Bu saçma sapan tartışma Hayabusa'dan Tomahawk'a, MTTY2K'ya uzandı... Eee sonuç ne? Ben bu tartışmanın amacını anlamadım. Standart olmayan makinalardan bahsediyorsunuz. Konu giderek saçmalaşıyor. Bence bir konuya odaklanalım, ya da başlık silinsin.
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
-
18 Temmuz 2007, 17:19
-
18 Temmuz 2007, 17:34
Söz Konusu [B][COLOR="Red"]GALATASARAY[/COLOR][/B]'sa Gerisi Teferruattır...
-
18 Temmuz 2007, 17:47
@patriote
O zaman 750cc lik bir motorla alalım şu Muhteşem Hayabusa'nın havasını.
Demek ki neymiş, 1400cc lik Hayabusa dragda 750cc lik motora karşı bile başarılı olamayabiliyormuş. Bazı arkadaşlar 0-100 akselerasyonu için 2,4 saniye demişti. Vazgeçin artık Hayabusa'yı bu kadar övmeyi... O kadar hızlı olsaydı veya yarış motoru olsaydı yarışlarda kullanılırdı. Boş ve düz yolda gazlamak dışında hiçbir işe yaramayan hantal bir motor...
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)