Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

ikinci el fiyatları neden uçuk?

REKLAM ALANI
    zeronero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l
    ikincirl cbf150'e 3500 ytl istenirmi, yada şimdi sitede gördüm, adam düşmüş çizikleri var diyo beat' e 2700 ytl istiyo. hangi akla mantığa sığar biri izah etsin...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    Kardeş motorların zamanıdır diye 2.el fazla olabilir sık dişini sunun surasında kışa 2 ay gibi bişe kaldı

kış gelmiyorr küresel ısınma var mevsimler değişti sen git sıfır al..
    www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YamahaRx115
    Oda olabilir 2.el temizz bulabilrsin sıfır alma kardeş daha bekliyecen motor acılsın yakıt az yaksın daha neler neeler

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    2. el motorlarına fahiş fiyat isteyenleri bende anlamıyorum ama gel görki satamıyorlar bence istemeye devam etsinler
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    Motor almak için kışı mı beklemeliyiz ..yagmuru falanda bekliyelim mi bende satıp benımını motor büyütücem çünkü

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    dostum kışın düşer diyorlar ama ben iki yıldır takip ediyorum yazın biraz daha fiyatlar düşüyor
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    alan var mı satanı demişler.
    1.sıfırlar zaten ateş pahası.ikinci elde bunun %60-80 ine gider.
    2.geçen ay ybr 125 aradıydım uzunca müddet.fiyatını verenler satmıştı.görüşüpde çok istediğini gördüklerim hala ilan üstüne ilan veriyor.zaten onlarda da satmaya niyet yok,alan olursa.onlardan da çok istediğini fark edip pişman olanlar sezon sonu istediklerinin çok altına satacak korkma.kışa ne kaldı ki?

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    kışa para biriktirelim biraz ozaman..sonra bakalım bütcemize göre bişiler alırız.

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Düşüre düşüre olması gereken fiyata geliyor merak etme
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    bizim insanımız(geneli bana öyle geliyor) hem malına pek iyi bakmaz hemde en iyi değerden gitmesini ister

benim gibi gece gündüz arabasının,motorunun üstüne düşen biride hem normal fiyat ister hemde satılmaz

makul ölçülerde pazarlık yapılıp karşılıklı anlaşma ile halledilir aslında satışlar

ama bazı ilanlar var ki :

-hem acil satılık hem fiyat fahiş
    -hem acil satılık hemde pazarlık için aramayın diye not düşülmüş

bundan iki sene önce bir araba ilanına bakmıştım ben arabamı satarken
    benim bakımlı arabam 14500 ytl'ye kelepir gitti,benle aynı zamanda ilanı verilen km'si yüksek bir araç için 16 bin ytl istiyorlardı,geçenlerde ilanlara şöyle bir bakayım dedim

ilanı hala güncelliyor olacaklar ki ilan hala mevcut ve aynı fiyat duruyor :D

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    pazarlığımı kastetdıyosun.hayatta pazarlık yapmayı beceremem geçen gün bi pazarlık yaptım oldugundan fazla para verdım aldıgım bişeye o yuzden pazarlıgım pek iyi deıldır.kac para derse öledır tamamdır .gercı yavas yavas evde alıstırmaları yapmaya basladım aynanın karsına geçip şu kac para dıye soruyorum kendıme sonra bı fıyat verıyorum sonra karsımdakı tezgahtara kızıp (yani kendime)pazarlığa girişiyorum.

Bakalım bu antrenmanlar işe yarıcak mı

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Suzukinin bir scooterini gördüm. Sanırım AN modeli. İlk çıktığında 3.5 milyardı. Şimdi ise 2.9 milyar. İnsanlar bu motoru 3.5 milyara alıp 3 ay sonra 2.5 milyara satmak istemezler tabiki. Ayrıca, çok sıkışmadığınız sürece motorunuzu zarar ederek satmak kimsenin istediği bir durum değildir.

2005 yılında 2 milyara Asya 125T aldım. Şu anda satmak istesem verilecek en iyi rakam 650-700 YTL. Bu fiyata satmaktansa şu anda arabam yok işimi çok fazla görüyor. Lütfen insanları "niye ucuz satmıyorlar" diye yadırgamayın. Hele hele hala 1990 model motorlara 900YTL - 2.000YTL arası fiyat verdikleri bir dönemde

blackhawk06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA FZ6 FAZER S2
    bence her makinanın mutlaka uygun satıcısı var...mesela benim karaoğlanı(shadow 600 2002 model..) 9400 getirene verecem...çok olmadı değilmi...
    İMZA:BİR DOST

Alıntı teknikhoca adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Suzukinin bir scooterini gördüm. Sanırım AN modeli. İlk çıktığında 3.5 milyardı. Şimdi ise 2.9 milyar. İnsanlar bu motoru 3.5 milyara alıp 3 ay sonra 2.5 milyara satmak istemezler tabiki. Ayrıca, çok sıkışmadığınız sürece motorunuzu zarar ederek satmak kimsenin istediği bir durum değildir.

2005 yılında 2 milyara Asya 125T aldım. Şu anda satmak istesem verilecek en iyi rakam 650-700 YTL. Bu fiyata satmaktansa şu anda arabam yok işimi çok fazla görüyor. Lütfen insanları "niye ucuz satmıyorlar" diye yadırgamayın. Hele hele hala 1990 model motorlara 900YTL - 2.000YTL arası fiyat verdikleri bir dönemde
    Teknikhoca'm, teknik yazılarını okuyorum ve faydalanıyorum ama bu konudaki görüşüne katılamıyorum. Benim 2005'te aldığım arabanın sıfırı aradan geçen 2 yıla rağmen daha ucuz. Ne yapmam lazım ? Ben daha pahalıya aldım deyip sıfıra yakın bir fiyat isteyebilir miyim ? Abes olur. Ama motorcularda bunu yapan var hem de sıklıkla. Sıfırı liste fiyatı 3.650 YTL olan CBF 150 ilanlarına bakın yarıdan çoğu 3.000 üstünde istiyor.

Sonuç satıp satmamak mal sahibinin inisiyatifindedir ama almak yani isteği realize etmek alıcıların. Bu fiyatı isteyenler, talep edenler sadece sahibinden.com'u işgal ediyorlar o kadar. Sevgiler,

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    ölee abicim
    millet sıyırmış, tmm makina sezonudur, yazın ortasıdır anladık
    ne yaparsın 10 sa 11 dersin olur biter
    milley ışın 10 olanı yazın 15 yapıyo..
    hee satan varmı?
    hiç sanmıyorum..
    GKN MOTORS

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    2. elde zaten ortalama ufak motorlar için 250 ytl masraf oluyor. (noter ve ruhsat masrafları) Özellikle ufak socoterlarda sorun oluyor.

Herkes ister ben de motoruma 7 milyar isterim ama satamam

Sıfır bir motor çok az kullansanız bile %25 değer kaybeder. Otomobilde de öyledir.

Sonuç olarak arz ve talep dengesine göre motorlar doğru fiyat aralığını buluyor. Yeter ki 2. elde acele etmeyin.
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

Forumdan Uzaklaştırıldı nartallo84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sattık makinayı işallah 600 cc
    Arkadaşlar bekleyin okullar açılsın bakın fiyatlar nerelere geliyor bekleyin biraz sabır her sene aynı şeyler oluyor,sezon bitsin, bende motor arıyom daha bugün sattım makinayı nasipse kışın alıcaz işallah,hepinizin tekeri düz bassın.

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    sen biraz daha araştır eminim bulursun kafana göre bişey+ pazarlıkta yap.yapamıyomusun çağır mete_han abimizi senin yerine yapsın
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

zeronero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 250l
    Alıntı ozrace adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen biraz daha araştır eminim bulursun kafana göre bişey+ pazarlıkta yap.yapamıyomusun çağır mete_han abimizi senin yerine yapsın
    saol kardeş ama mete-han pazarlıktan hoşlanmıyo

bide bu moda çıktı; adam sanki çok ucuz bi fiyat söylemiş gibi ilanın sonuna pazarlık için aramayın yazıyo. en çok kızdığımda sıfırıyla aynı fiyatı isteyenler. ben ybr mi sattım 230 ytl noter masrafı çıktı. bunlar hesaba katılmıyo galiba...

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)