Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

dizlik alırken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    bugün yeni aldığım dizliklerimi takarak uzun yola gittim arkadaşlarla.yolda alışveriş yapmak için durduğumuzda depomun yan tarafında ufak tefek çizikler gördüm.oysa hiçbir yere temas etmemişti depo.sonradan anladımki dizliğimin yan tarafındaki vidalar depoyu çizmiş.depoya ufak bir retuş yaptırmama gerekecek şimdi.ister çin malı ister daha kaliteli bir dizlik alın,dizliğin yan tarafındaki katlanma noktasındaki vidalara dikkat edin arkadaşlar.diziniz depoya temas ettiği anda depo çiziliyor.başka bir alternatifte vidasız dizlik almak.sizde benim gibi ilk kullandığınız gün hüzrana uğramayın.
    unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    vidaların metal olması değil sorun, dizliğin depoya değmesi. plastik teması halinde de yine çizilecektir. Bence dizinizi dayamamalısınız bi şekilde.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı danger0 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vidaların metal olması değil sorun, dizliğin depoya değmesi. plastik teması halinde de yine çizilecektir. Bence dizinizi dayamamalısınız bi şekilde.
    ister istemez bir şekilde diz depoya dayanıyo işte.bende anlamıyorum ama sanırım fren yaparken oluyo o iş.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Bunun tek çözümü korumalı pantolon almak onların bazılarında dizlik içerde oluyor.
    ancak bu şekilde kesin çözüm olur

HyperXCrossfire - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar 400
    Pantolonun içine takılan dizliklerde var en güvenlileri onlar.Dizi tamamen kapladığı için herahangi bi oynama falan yok.Örn:Sixsixone 4x4

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bunun tek çözümü korumalı pantolon almak onların bazılarında dizlik içerde oluyor.
    ancak bu şekilde kesin çözüm olur

doğru söylüyosun.san katılıyorum.ama o pantolonlarla rahat etmek zor oluyodur sanırım.dizlik pantolona göre daha paratik ama başıma gelenden sonra daha çok dikkat edicem.benim başımdan geçen moral bozucu şey dizlik alacak başka arkadaşlarında başına gelmesin diye bu başlığı açtım.

Güvenli sürüşün ilk maddesi; DEPOYU BACAKLARINIZLA SIKIŞTIRIN, yanlış bilgi vermeyelim !!

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı lütufpaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Güvenli sürüşün ilk maddesi; DEPOYU BACAKLARINIZLA SIKIŞTIRIN, yanlış bilgi vermeyelim !!
    aynen katılıyorum ikiside alışkanlık yapar bu yüzden depoyu sıkıştırarak kullnamaya alışmalı...

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    dizliklerin üzerine kılıf gibi bişey ayarlanabilir aslında...

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    cırtcırtlı dizlik.. nevet öyle..

Motosikleti
    Bisan Roadstar
    aklıma bişey geldi.dışa giyilen dizlik eğer sığıyorsa pantolonun içinede giyilebilir.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    depoyu kaplayan deriler var sende bundan yapabilirsin.Resimdeki gibi

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    aslında motor için daha iyi bir çözüm.. her motor için varmıdır ki bunlardan....

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çözümlerden biride "schutzfolie" koruyucu folyo da diyebiliriz.
    Mantık tankpad mantığı fakat tankpad gibi dolgulu değil.
    İstenilen ebatta çizilme olasılığı olan yer kadar kesilip yapıştırılır
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

tatarx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet bendeki pantolona sığıyor cırt cırtlı yani tavsiye ederim...

Elegant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Zaten dizlerin yada bacakların depoya yaslanmadan kullanmaman gerekiyor. Çözüm ise daha önce bu forumda da defalarca yazıldığı gibi şeffaf, kendinden yapışkanlı asetat tarzı bir ürün bulup depoya yapıştırman.

Arthas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben de motorum çizilmesin diye dizlikleri pantalonun içinden takıyordum. O zaman aklın rahat oluyor fakat bi yere gidiceksen tuvalete gidip öyle çıkarman gerekiyor. Pantalonun dışından takıcaksanda praktikerde sandalye ayaklarının parkeleri çizmesini önlemek için sandalye ayağını altına yapıştırılan yumuşak malzemeden üretilmiş ürünlerden alıcaksın. Dizliğin depoya temas eden kısımlarına ondan yapıştırıcaksın. Ben sırf bu dizliği pantalonun içine takıp çıkarmaktan bıktığım için gittim revitin kendinden dizlikli pantalonundan aldım. Zaten race motorda sonradan takılan dizlik çok rahat olmuyor, büyük olduğu için depoyu bacaklarınla tam kavrayamıyorsun. Senin için ilk iki şık daha mantıklı olabilir. Ya pantalonun içinden takıcaksın dizliği ya da dediğim ürünü alıp yapıştırıcaksın, o zaman depon çizilmez.
    [I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    motopirate dostum aynı sorunu bende yaşadım...yeni aldığım ufo marka dizliklerim depoyu çizdiğinde ilk başta ondan kaynaklandığını anlamayıp otoparkdaki elemanlara atmıştım fırçayı... ama sonradan anladığımki dizliğin marifeti...kesinlikle dizlik alınırken çok dikkat edilmesi gereken bir konu bu...bu sorunu ya depo koruma kılıfı yada pantolon içi dizlik çözecektir...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    Alıntı lütufpaşa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım , bir gün gel sana depoya dizliği sürtmeden bacakla depo nası sıkıştırılır göstereyim . Benden depoyu sıkıştırmayın diye bir şey duydunuz mu?

Böyle bi mesaj yazmadan önce 2 kere düşünün ve öyle yazın.
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

Arkadaşım , bir gün gel sana depoya dizliği sürtmeden bacakla depo nası sıkıştırılır göstereyim . Benden depoyu sıkıştırmayın diye bir şey duydunuz mu?

Böyle bi mesaj yazmadan önce 2 kere düşünün ve öyle yazın.
    Keşke ilk mesajını daha açık yazsaydın. Böylece süper moderatör olarak ne bana birşey göstermen gerekirdi ne de beni mesaj yazmadan 2 kere düşünmeye davet etmen. Sevgiler,

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)