Sessizce ortadan kaybolmak yerine böyle bağıra çağıra ilan etmeyi daha uygun gördüm. Uzun süredir aranızdayım.İyisiyle kötüsüyle neredeyse 1 yıldan fazla süreyi hep birlikte geçirdik.Sevdik, Üzüldük, Tartıştık hatta hatta kavga bile ettik.Düşman gibi degil.Bir dost Bir aile gibi.. Ama her zaman bir ortak noktamız vardı. MOTOSIKLET TUTKUSU.Bu tutku herşeye rağmen bizi bir aradı tuttu.. Bugüne kadar..
Aranızan Ayrılıyorum.. İşlerimin yoğunluğundan ve hayatıma dair aldığım çok önemli kararlardan dolayı artık internette pek fazla vakit harcayamayacağım.Ayrılmamı tamamiyle iş yogunluguna baglamak biraz polyannacılık olur tabiki.Beni tanıyanlar bilir. Çok sert bir tavrım olsada hayata karşı hep Duygusalımdır. Site içerisinde - site dışarısında gerçekleşen olaylarlar da beni bu kararı almaya itti.
Kalıp kalmamak arasında çok bocaladım ama artık kesin kararımı verdim.Önceliklerimi belirledim ve hayatımda bazı şeyleri değiştirmem gerekli.(Arkadaşlıklarımı, İşimi, Yaşantımı, Bilgi düzeyimi vb) Motosiklet.net benim icin cok harika dostluklara - şanslara - imkanlara yol actı. Ama bunun yanında getirileri oldugu gibi götürüleride olmaya başladı ve ben bunu daha fazla hissetmek yerine MOTOSIKLET.NET i Hatırlayabileceğim En Saf-En Temiz-En Güzel şekilde hatırlamak istiyorum.'' GÖZ GÖRMEYİNCE GÖNÜL KATLANIR'' (Biraz sifreli konusuyor olabilirim farkındayım) Bu gidiş hepinizi gözden cıkardıgım anlamına gelmiyor.Aşşağıda Telefon Numaralarım ve Benimle İrtibat kurabileceginiz diğer iletişim yollarını yazacağım.İsteyen istediği zaman benimle iletişim kurabilir.
Hepinize Sağlıklı Huzurlu Motosikletli Bir yaşam diliyorum.Hoşçakalın.
GSM: 0543 327 15 23
Email: ates@ruhum.com