Hyosung kullanmanın faydalarından bi tanesi
Reklamlar
-
Dün çarşıda geziyorum kask mont var üstümde sağdan sağdan gidiyorum iki tane kızın bana el salladığını gördüm geri döndüm kızların yanına geldim dedim tanışıyomuyuz neden el salladınız kız dediki ben motor hastasıyım çok seviyorum bu motorları kusura bakmayın ama beni biraz gezdirirmisiniz dedi tabi motorcuya yok demek ayıp olur değilmi kırmamak lazım arkadaşları diye düşünerek attım arkaya ve motorum sayesinde hiç uğraşmadan manita yaptım
Reklamlar
-
iyi etmişsin bende teknik bir bilgi vericeksin sandım girdim topiğe bilsem girmezdim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
hehehe canavar gibi olmus valla hosuyung var huzur var
-
Seninki bide kırmızı ya dikkat çekmecek gibi degil gerçekten 6oo lük bir motrmuş gibi görünüyor.
BBRR nin foto olaynınada hiç girmeyelim gelirse şimdi yine koyacak bütün fotoları deli edecek bizi
-
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
iyi etmişsin bende teknik bir bilgi vericeksin sandım girdim topiğe bilsem girmezdim
bu da bi teknik bilgi kızlar el sallarsa kesinlikle geri dön ve kızları birazcık gezdir...
www taraflihaber.com [B]FARKI TARAFINDA[/B]
-
-
banada olmuştu ama ben dilimi yuttum. Tekirdağa kumbağadan gelirken ışıklarda durduk en öndeyiz tabiki karşıya gecen 4 kızdan birisi geldi motorun önünde durdu baktı şöyle bi kafa granajına daha sonra öptü gitti.. tabi biz bu arada şok durumundayız kız da sokak arasında kayboldu gitti.. Ahh eşek kafam ah...
-
ben zaten hyosung alacaktım.
bunu söylediğin iyi oldu
-
bende hyosung gt 250 r düşünüyordum bu yorum cidden bayağı bi etkili olacak sanırım alma zamanı gelince
-
14 Temmuz 2007, 21:38
-
14 Temmuz 2007, 21:38
Hemen bi Hyo*sung alalım. Yaşasın hyo*sung * işareti koydum. Bu reklamlara gıcık oluyorum
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
14 Temmuz 2007, 21:42
babam bu motorun böyle bir potansiyeli olduğunu öğrenirse benim bu motoru almama hayatta müsade etmez
-
14 Temmuz 2007, 21:44
yaa bısey sorcam sıze!! ben atv alcamda allah ızın werırse:D neon takan bı yer bılıomusunus bılıosanız bana solermısınıs....bıde bende honda crf70f var 2005 model onu ne kadara satabılırım...:S
-
14 Temmuz 2007, 21:47
nakata93 adlı üyeden alıntı
yaa bısey sorcam sıze!! ben atv alcamda allah ızın werırse:D neon takan bı yer bılıomusunus bılıosanız bana solermısınıs....bıde bende honda crf70f var 2005 model onu ne kadara satabılırım...:S
ayrı başlık aç dostum...burda pek cevap yazılmaz...nedeni sorduğun detaylar ayrı ilgi alanı ister...atv tecrübeli 1 kişi tanıtorsum sitede...Tuğrul Özbek nickli kişi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
14 Temmuz 2007, 21:49
@nakata93 özel mesajları kontrol ediniz
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
14 Temmuz 2007, 23:56
Hayirli Olsun........
.......
-
15 Temmuz 2007, 00:18
abi yaaa... iki kız dedin, tamam birini gezdirdin, diğeri ne oldu.. insan bi alo der, ayıp ayıp beklettin mi kızı oracıkta yoksa.
sen çağırsaydın beş dakkada damlardım ben oraya yaa
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
-
15 Temmuz 2007, 00:22
Süper Moderatör (BBRR)
mete_han senin cbf 150 ye el sallayan kız oldumu hiç
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
15 Temmuz 2007, 00:32
benım pıskılete de olsa boyle ılgıler barı...pıskılet deyıp gecmeyın bianchi valla sımdıkı aklım olsa onu alacaıma fıstık gıbı motor alırdım gıttı zamanın parasıyla 400 ytl
-
15 Temmuz 2007, 00:36
Gözünü yedimin hyosung'u yaws görüyormusun nelere kadir
16 BYB 49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)