evet parçaları biraz geç getiriyorlar , servise soruncada beldeyamaya topu atıyodu .
evet parçaları biraz geç getiriyorlar , servise soruncada beldeyamaya topu atıyodu .
acaba merak ediyorum da,bazı elektronik eşyalarda olduğu gibi garantili mallarda arızalı malın serviste bekleme süresi olarak azami 40 gün bekleme süresi var.bizde de öyle bir olay var mı diye merak ediyorum doorusu...40 gün bekleyip makina yapılmadığı zaman yenisini veriyorlarmı..gerçi yenisi gelmiyorki,böyle bir hizmeti nasıl yapsınlar..ama bunu başka kuralı kanunu vardır diye düşünüyorum..kimse kimseyi boş yere bekletmeye hakkı yoktur diye düşünüyorum...!
aynı sorun sadece yamahada değil,suzuki,kawasakide de var..honda da öle bir sorun yaşamadım ama yine de belli olmaz diye düşünüyorum...tamamen distribütörlüğün alt yapı sağlamlığıyla ilgili bir konu bence bu...bu tür markaların dışarıya karşı bir yaptırımları yok gibi...
As The Years Go Passing By...
Sevgili kardeşim arkadaşımız biraz haklı galiba ;
keşke parayı falan vermeden önce iyi bir araştırsaydın ,
malum yaz sezonu hiçbir iş tam anlamıyla yürümüyor ; millet izin vs. kullanıyor yazlıklarına gidiyor senin işin biraz sümen altı olmuş gibi geldi bana da...
Neyse üzülme
neler için sabır göstermiyoruz ki ?
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
Arkadaşlar adam sorununu yazmış... firmaya ne kadar sitem etsede, bizlerede bilgi veriyor. Siz lafı nerelere getirmişsiniz
En pahalı motosikletleri satan firma, demek icraata gelince fosss
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)