istanbul'da motorla gezilebilecek boş alan ???
Reklamlar
-
Arkadaşlar selam,
ağustos ayında ehliyetini aldıktan sonra ki benimde ehliyetim yok kardeşime motor kullanmasını öğretmek istiyorum acaba kendisinin kimseye zarar vermeden dönebileceği boş alanlar nerede vardır? bilen arkadaşlardan yardım rica..
fakat ben aldığım eğitimler ve katettiğim km'ler sonucunda işi kavradım sen biliyormusunki öğretiorsun tarzı yaklaşımlar olmasın lütfen...
teeşekkürler
Reklamlar
-
kadıköy salı pazarı
1-2 tane kurs orada eğitim veriyor zaten.
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Bostancı sahilindeki otopark.
-
istanbul avcılar.gümüşpala mahallesine gel k.çekmece gölünün sahili var
ben orda ögrendim diye bilirim. bizim mahallle sen nerde oturuyosun ki
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
eğitim şart abi de
ne kadar garip dimi
demişinki 'kardeşim EHLİYETİNİ ALDIKTAN SOORA' motor kullanmayı öreticem..
işte bizim bozuk sistemimiz
aslında kardeşin ehliyet aldıktan soora çok ii motor kullanabilmeli sadece pratiğe ihtiyacı olmalı..
-
buyuk marketlerın otoparklarını kullanabılırsın .ornek umranıye carrefour.
-
-
up
istanbulda açık pazar alanı gibi eğitim için kullanıalbilecek boş asfalt/beton alanlar nerelerde var? bu pazar yerleri diğer zamanlar da araba dolu oluyor sanırım.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
phradrel adlı üyeden alıntı
up
istanbulda açık pazar alanı gibi eğitim için kullanıalbilecek boş asfalt/beton alanlar nerelerde var? bu pazar yerleri diğer zamanlar da araba dolu oluyor sanırım.
en iyisi istanbul park otoparkı ama malum uzak. onun dışında salı pazarı var ancak zemini beton, kayabiliyor
-
şehir ağzına kadar o kadar fazla dolmuş ki şöyle 50 metrelik tır parkıdır pazar alanıdır hiçbir yer yok lanet şehirde. haftasonları sanırım kadıköy salı pazarı yine dolu oluyor. istanbulpark otopar kı da hem uzak hem de girişe izin veriyorlar mı onu bilemiyorum?
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
istanbulpark otoparkına girişte sorun yok, zaten birçok güvenli sürüş eğitimi orada veriliyor, asfaltı kaliteli, tek sıkıntı uzaklık. Salı pazarında da bazen motor ehliyeti için sürüş dersleri oluyor ama kalabalık sayılmaz.
-
01 Aralık 2012, 17:40
pendik salı pazarının olduğu yer hem asvalt hemde beton zemini var. hani fren çalışması yaparsa diye.
sahikl yolundan kolaylıkla ulaşım yapılabilir .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)