Saaadet zinciri degilmi oo titann
Saaadet zinciri degilmi oo titann
ben hastasıyım o zincirin hemen kuralım kendi saaeedet zincirimizi
Kim bizim zincirin HALKAsı olmak isteeerr
bi titan ordusu fena olmazdı...
herkeste titan pist yarışı falan yapardık bos zamanlarımızda da kuryecilik
motosiklet.net/kurye
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
heuehue olsun bab titan mitan viteslimi tamam ozaman
bu tıtan neden bu kadar pahalı??
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
pahalımı neresi pahalı olum bedava bedava
:bestmt:
fenamı işte hem motora binicek hemde para kazanacağız biz en iyisi kendi kurye firmamızı kuralım
HuNTeR herkezi seviyor
tabi canım hiç pahalı olurmuXF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
neresi pahalı olum 2.5 milyar dandini bi motor işte ama olsun yinede vtesli sonuçta yeni başlayanlara birebir
:bestmt:
ama biraz gürültülü bi başlangıç olur, civardaki herkese ilan eder sahibini o motor
hehe siz istediğinizi diin ben kendimi tırtlar listesinde görmüom
hem motorum yok hem ehliyetim yok hem istanbulda diildim (bundan sonrada olmıcam)
daha ne bahanem olsun
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
Skull diyorumki TIRTların kasklarının rengi MOR falan olsun mesela
DBTYSG
Bak bu guzel fikiiir :tongue:Skull diyorumki TIRTların kasklarının rengi MOR falan olsun mesela
şimdi sen söleyenlere bakın yahu..herkesin kimi zaman yapması gereken bişiyler var.bu konuda tırt mırt demek doğru mu acaba??gelen arkaaşların hepsi her buluşmaya gelebildimi acaba?
neyse ben kendimi bu kategoriye koymamakla beraber bizzat görişicim hepinizle bakim...hımm
bide motorsiklet ehliyeti olmayanlar var demiş bi arkadaş..herkes gökten zembille inmedi herhalde alıcaz ..olanları da görüyoz ya ne biniyolar ne alıyolar yahu..
hepinize ii bir hafta geçirmnizi dilerim.buhafta buluşmak dileği ile..
Kimse kabul etmiyo yaa tırt olayını,
Ben tırt'ım arkadaşlaaaarr.
herhalde herkes keyfinden gelmemezlik etmiyo mutlaka bi işi bi sorunu oluyo alla alla
sevmese motorcu olmak istemese ne işi var sitede aaaaaaa
Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )
sevmese motorcu olmak istemese ne işi var sitede aaaaaaa
Hepimizi Motosiklet Seviyoruz işte
İtirazı olan var mıı
işte budur :
Kardeşim TIRT olmak ayıp değilki. Gelemeyenler TIRT işte
hemde TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRT
Herkesin programı var ama o güne program koymayın yahu.
LIGHT ERKEK olmak gibi bişi bu
TIRTLAR sizi. Bir de dikkat edin en çok TIRTların sesi çıkıyor.
SKULL boya şunları MORa
DBTYSG
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)