Honda 600 RR
Yamaha R6
Suzuki GSX-R600
Kawasaki ZX-6R
@Predator[23rd]
ZX-636R performansı iyi olan bir motor ama kafa ve kuyruk tasarımı bu kadar çirkin olan başka bir motor bilmiyorum.NINJA diye hosuna gitti, degil mi?
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
Ne yalan söyleyeyim, evet
Son 1 - 1,5 aydır kafayı yemiş şekilde SS'lere bakıyorum ve okuyorum. Honda'da, Kawasaki'de yenilemişler motoru ve her ikisi için söylenenler çok güzel. Bir tek, ZX-6R için en rahatsız motor diye geçiyor. 600RR içinse tek bir negatif söylenti yok. Tiplerine bakıyorum, kesin ZX-6R diyorum. Ama Honda için söylenenleri de düşünmeden edemiyorum. En rahat motor, herşeyi yenilendi, çok keyifli sürüş, vs. Ayrıca görüdüğüm kadarı ile inanılmaz bir rağbet var 600RR'a burada. Bu hem iyi, hem kötü. Herkeste olması moral bozucu biraz. Öte yandan, satmak istediğimde daha rahat satabilirim (eğer satmak istersem) diye düşünüyorum. Honda'nın servis konusunda da çok iyi (ama biraz pahallı) olduğunu duydum.
Gidip gidip geliyorum kararsızlık içerisinde...
Benim sıralamada Yamaha ile Suzuki'yi yer değiştirmiş şekilde
Bu arada test sürüşü için bana ehliyet filan soran yok, hatta teklif ve ısrar var Alıcı olduğunu anlyınca dert etmiyorlar :D sanki bilemiyorum. Ehliyet olmasını ben kendim istiyorum kullanmadan önce Zaten almak için acelem de yok...
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
r6 derim gerçe r6ı r1in oğlu ama olsun sonradan r1 e de geçersin en yakışıklısı bence
honda 600rr 2003 kasa iyi bir tercih olur.
[B]All this pain is an illusion[/B]
bana kalırsa suuuuzzzzuuuukiiiii ama yeni modell olsa honndaaaaaaaaa
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
zx 636 kawasakinin cıkartıgı en sorunsuz makina ardından zx 6 r geldı ıkısındede suana kadar ufak tefek sorunlar harıcınde motor ıle alakalı bı sorunla karsılasmadık bunu bı servıs olarak belırtmek ısterım saygılar
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
GSX-R 600 ile 600RR arasında kaldım ama modeli daha yüksek olduğundan GSX-R600 diyom ben.
zx-6r performansta r6'dan brz daha iyi bnc bunu göz önünde bulundur;)
r6 ve gsxr daha estetik duruyor ve karizma, sağlamlık olarak 600 rr daha ii
Harley gitti, o mu bu mu derken, kendimi BMW K1200S'in sahibi olarak buldum. Çok memnunum şimdilik
[B][I]Önce Eğitim[/I][/B] :cat:
Yapılan son araştırmalara göre insanların 4'te 3'ü, dünya nüfusunun %75'ini oluşturuyormuş... Ben emin değilim...
Ninja derim. Hatta tek geçerim ama diğer modellerinde hakkını yiyemem asla. Hepsi birbirinden güzel.Hangisini seçersen seç şimdiden hayırlısı olsun kardeşim.
GSX-R600 ün testini sitede bulamadım , yok mu ?
motor ömrü ve servis dersen honda RR derim
parça fiyatları dersen R6 derim
performans dersen zx6R derim
malesef hepsinin artı ve eksileri var.
14 e 2006 600rr bulursun hiç düsünmeden gidip 600rr al kardeşim hepsini kullanan biri olarak bunu derim
arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
600cc kategorisinde bir motor alacak olsanız şu 4 ü arasında hangisini tavsiye edersiniz ve neden (+) ve (-) leriyle anlatırmısınız.
honda cbr 600F
honda cbr 600RR
yamaha yzf-R600
suzuki gsx-R600
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
yzf R6 tek geçerim. moto gp izle kim 1-2 yamaha racing dedinmi yamaha. ama yeni modelli güzel 2006-7-8-9-10
tipi zzaten 10 nümree
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)