http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4482418
Bu linkteki motor güzel mesela.Fiyatta uygun.
Honda 600 RR
Yamaha R6
Suzuki GSX-R600
Kawasaki ZX-6R
http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4482418
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
Hangini alırsan al arkadaşım hepsi JAPON dönüp arkana bakma satmak istersen hepsi satılır tutulan makineler,kişisel tercihim honda 600 rr çünkü artık yerli sayılır ve servisleri mükemmel arkadaşım aldı 16.200 ytl ye 2005 model herşeyinden memnun hayırlısı olsun.
Vaaaaaaaaay bizim Cenk Supersport makina bakıyooor... Rüyamda görsem inanmazdım. Seçmiş olduğun makinalar arasında çok limitlerde kullanan biri olmadığını veya yarışmayacağını göz önünde bulundurursak senin açından performans farkı olmayacaktır. O yüzden hanginin tipi hoşuna gidiyorsa bence onu al. Ancak bu tip makinaları bilen bilmeyen kullandığından makinanın temiz olması çok önemli. Eski model olup diğerlerinden daha temiz makina olabilir. Ben yarış yüzünden artık o kadar çok sanayide bulundum ki, pert olan motorları bile kimsenin anlayamayacağı kadar göz boyayabildiklerini gördüm. O yüzden mutlaka bu işten gerçekten anlayan biriyle almak istediğin motorları incelemeni şiddetle öneriyorum. Sadece dış görünüşü değil, ufak tefek detaylar makinanın başına neler geldiğinin göstergesidir.
@Marlboro Man
Cenk, Metin'in vermiş olduğu linkteki 600RR 2006 model ve 14250 YTL...http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4482418
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
ben r6 yada zx636r derim ama fiyatından haberim yok suzukide guzel ama sadace gorüntü olarak cvp verıyorum performansına bişe diyemem
hayatta ya tozu dumana katarsın yada tozunu dumanı yutarsın:cherry:
Makinalar eskidikçe yedek parça konusu önem kazanmaya başlıyor... Kawasaki alırsan yedek parça konusunda sorun yaşayabilirsin... Suzuki'nin yedek parça piyasası hakkında pek bir bilgim yok . Yamaha alırsan çok daha ucuza yedek parçalarını bulursun fakat yedek parça getirtmen uzun sürebilir. Honda'ya gelince , Honda'da yedek parça sorunu kesinlikle yaşamazsın fakat Yamaha'ya göre çok daha pahalıdır. Bunları da düşünmek gerek almadan.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Legends may sLeep.. But they never diE..!
14.000 ytl bütçeye çok rahat suzuki gsx1400 alabilirsin racing değil naked ama 260 kadran var 260 da yapıyor gözlerimle gördüm üst komşumuzda var ben bindiğimde tırstım biraz 2003-2004 modelini 14.000 ytl ye bulabilirsin. ha bu arada 1400cc diye tırsma 600cc racelerle aynı beygir civarı 109 beygir var ve de racelerde genelde konfor bulunmaz aynı güçte konforlu bir makina istiyorsan suzuki gsx 1400 ü tavsiye ederim
hepsi birbirinden kral makinalar
06 olsa gsx-r derdim ama 03 te r6
hee hepsi kaliteli ve eğer temizse sorunsuz makinalar
hangisini beyeniyosan onu al derim
GKN MOTORS
cenk hocam bence 2004 kawasakiyi al memnun kalırsın o senın en ıyı 600 cc ı secılmıstı.
ve kullandıgım motor benım sureklıç.
sert bı makınada degıl acıkcası tek sorunu dıreksıyonu cok alcak bılekler agrıyo asırı derecede
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
600'lük SS ile aynı ama onun da hacmi 1400cc .. Piyasadaki toyota corolla megane golf gibi arabaların hacmiyle aynı
Ama gsx de sağlam bir alet.. Pek hız için değil zevk makinası o .. Kaptırdın mı gider mi gider orası ayrı
Sanırım 2001 yılında üretimi durdurulmuş .. Ama gerçekten çok şık bir motor bana kalırsa .. Daha sonra 2004 yılında Suzuki GSX 1400Z diye bir model çıkarmışlar .. 2001 modeli daha güzel 2004 yapımının egzozları biçimsiz olmuş
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Kale bodur
motor budur
@death
Resmini koyduğun motorun Cenk'in yazmış olduğu modellerle ne ilgisi var? Resimdeki 2006 model ZX-636R...Kale bodur
motor budur
Konuyla alakasız resim koyacaksak, al sana resim...
1000RR
600RR
ZX-6R
GSX-R1000
2008 haziranda alacam demiş arkadaş.
o zamana kadar köprünün altından çok sular akar, fikri değişebilir veya herhangi bir modele odaklanabilir. yeni bir model gelebilir belki.
eger 2008 hazirana kadar aynı düşüncede kalırsan verdigin listeye göre R6 diyorum.
ss başlıgında bilgi paylaşan arkadaşların yazdıklarına biraz daha fazla kulak verirsen senin için daha yararlı olabilir. bu bir kaide değil, benim kanaatim sadece. ss başlıgındaki arkadaşlardan daha bilgili ve daha tecrübeli arkadaşlar mutlaka vardır.
Eee Cenk? Sen bu konuda ne diyorsun? 2008 ortasında alacaksan bence 2005 veya 2006 model bir motor al derim.
honda yaşam onda rr yolları yarar
Cenk senin motosiklet tecrüben nedir ? Yanlış anlama, hiç konuşmadık bu konu da ondan soruyorum.. Motorun neydi ? Kaç km tecrüben var, hangi motorla ?
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)