arkadaslar yasım 14 suana kadar hep bısıklet surduım ama malum yaz sıcakları pedal cevrılmıyo zaten her gun trafıkteyım bıktım pedal cevırmekten lutfen cozum yolu bulalım beraber ama lutfen yasın kucuk buyu de gel gıbı damgalar yapıstırmayalım
arkadaslar yasım 14 suana kadar hep bısıklet surduım ama malum yaz sıcakları pedal cevrılmıyo zaten her gun trafıkteyım bıktım pedal cevırmekten lutfen cozum yolu bulalım beraber ama lutfen yasın kucuk buyu de gel gıbı damgalar yapıstırmayalım
sabır en büyük erdemdir...tavsiyem kanuni olarak yaşın ehliyet alma yaşına gelinceye kadar bisikletle devam etmendir küçük kardeşim...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
14 yaşındasın ve bıktın bence ehliyetten önce bi psikologla görüş
kanuni yaşın dolmadanda pedaldan motora/mobilete/scootere gecme bence...
14 yasindayken bikmis, seni temiz bi dovsun anan baban da bikmak neymis gor
saka tabi de daha dur ne bikmasi, motora sira gelene kadar yapacak bir suru eglenceli sey var.
kardesım zengınsendurmadan ceza odeyebılırım dıyosan al bı motor hergun ehlıyetsızlıkten ceza ye bıde ondan bık saka bı yana ehlıyetını almadan motora gecme sakın daha yasın ufak motor kullanmayı ne kadar bılıyorsunkı trafıkte bı canavar olsun ıstemeyız ehlıyetını al guzelce motor kullanmayı ogren ondan sonra pedalları bırak ok
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
pedal çevırmekten yorulduysan akülü scooter al ..........
Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.
Senin ihtiyacın Biselect
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Böyle bir arkadaşımız vardı geçenlerde aynı durumda olan sitede,
Birçok kişi tavsiyelerde bulundu sizin gibi alma daha erken veya elektrikli bisiklet al diye
Sonuçmu ;arkadaşımız motosiklet aldı...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
istedigin motoru al ve trafige kapalı alanlarda kimseye zarar vermeden kullan ehliyette problem olmaz kimseyede zararın olmaz...
Sabır...Başka bişey diyemem.. 3 yıl daha sabret...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
boyunu tam bilmiyorum ama cross tarzı bir motorla 17 yaşına gelene kadar trafiğe kapalı yerlerde motora binebilirsin .. Ehliyetli bir abinle hafta sonları trafiğe kapalı bir alana gder bol bol düşer kalkarsın .. il/ilçe sınırları dışında bu gibi yerler mevcut alırsın motorunu gider binersin 17 yaşına geldiğinde hemen A2 ni alır trafiğe deneyimli bir motorcu olarak çıkarsın .. senin yaş kategorinde motocross yarışları dahi yapılmakta .. hatta 5/6 yaş grubu için bile bu tür yarışlar var.. Motora binmek için 17 yaşı beklemek şart değil uygun ortamlarda 5 yaşında bile bu işe başlanır.. bu gün ayakta alkışladığımız şampiyonlar zaten o yaşlarda çıkıyolar motorun üstüne ..
dediğim gibi uygun yer ve uygun kıyafetle ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
"Ben senin yasindayken" diye baslamak istemiyorum, ama sadece birsyler soylemek istiyorum: Senin yaslarinda en buyuk hayalim bir bisiklet sahibi olabilmekti, oysa degil birilerinin bir bisiklet almasi, birilerinden odunc ya da kiralik bisiklet bulup binmeyi dahi uzun sure ogrenemedim. Adam gibi bisiklete binmeyi 24 yasimda ogrenebildim ve ilk is bit pazarindan kulustur bir sey almak oldu. Zira hoslandigim kiz arkadasimin yaninda bisiklete binmeyi becerememis ve mahcup olmustum. Simdi iyi bir bisikletciyim diyebilirim kendime, caldirdigim bisiklet sayisi bile ikiyi gecti. yine azmettim kirkindan sonra motorcu oldum. iyi bir motorcu olmanin yolunun iyi bisikletci olmadan gectigine inaniyorum. Simdi dag tas geziyorum motorumla. Daha yolun basindasin, sen yasta bisiklet sahibi olup gezip tozmanin degerini bil
sabır sabır bekle bekle sabır bekle haha yaşın daha ufak ama elektrikli bisikletler var ondan al derim şimdilik
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
elektrıklıler hakkında bılgı ısteyebılır mıyım ama galıba sıteyı ıncelerken gormustum forum kırlılıgı yapmayayım o zaman sız bana lınkı atın pls...
Benim hiç bisikletim olmadı biliyormusunnnnnnn
150 eh işte çin işi bi cross al 125 cc .. hatta bulabilirsen 2. el al zaten sen öğrenmek için kullanacan çin işi olursa büyüyene kadar motor / motor aksamınıda öğrenmiş olursun
fiyatları 2. eller 1500 gibi hatta daha ucuza bile bulunabilir. mont dizlik kask falan derken bu fiyat 2000 e dayanır..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)