Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

lutfen yardım...!!! (bıktım )

REKLAM ALANI
    E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar yasım 14 suana kadar hep bısıklet surduım ama malum yaz sıcakları pedal cevrılmıyo zaten her gun trafıkteyım bıktım pedal cevırmekten lutfen cozum yolu bulalım beraber ama lutfen yasın kucuk buyu de gel gıbı damgalar yapıstırmayalım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yasım 14 suana kadar hep bısıklet surduım ama malum yaz sıcakları pedal cevrılmıyo zaten her gun trafıkteyım bıktım pedal cevırmekten lutfen cozum yolu bulalım beraber ama lutfen yasın kucuk buyu de gel gıbı damgalar yapıstırmayalım
    motosiklet al

25 motosiklet
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    sabır en büyük erdemdir...tavsiyem kanuni olarak yaşın ehliyet alma yaşına gelinceye kadar bisikletle devam etmendir küçük kardeşim...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    14 yaşındasın ve bıktın bence ehliyetten önce bi psikologla görüş
    kanuni yaşın dolmadanda pedaldan motora/mobilete/scootere gecme bence...

protesto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Medley 155
    14 yasindayken bikmis, seni temiz bi dovsun anan baban da bikmak neymis gor

saka tabi de daha dur ne bikmasi, motora sira gelene kadar yapacak bir suru eglenceli sey var.

Motosikleti
    jawa white style 350 ve kuba kb100-6 cub
    kardesım zengınsendurmadan ceza odeyebılırım dıyosan al bı motor hergun ehlıyetsızlıkten ceza ye bıde ondan bık saka bı yana ehlıyetını almadan motora gecme sakın daha yasın ufak motor kullanmayı ne kadar bılıyorsunkı trafıkte bı canavar olsun ıstemeyız ehlıyetını al guzelce motor kullanmayı ogren ondan sonra pedalları bırak ok
    http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
    kocaeli başiskele :bounce:

kozalak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600RR
    pedal çevırmekten yorulduysan akülü scooter al ..........
    Başkalarının kusurlarından bahsetmek istediğin vakit, kendi kusurlarını hatırla. O zaman başkalarının kusurlarıyla alakadar olmaya hakkın olmadığını hatırlarsın.

Motosikleti
    Aprilia Rs 50 & Yamaha rx 115 & Yamaha mbk ms-1
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pedal çevırmekten yorulduysan akülü scooter al ..........

Aynen yada akülü bisikletler cıktı onlardan al birtane

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Senin ihtiyacın Biselect
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

By Mükemmel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    Böyle bir arkadaşımız vardı geçenlerde aynı durumda olan sitede,

Birçok kişi tavsiyelerde bulundu sizin gibi alma daha erken veya elektrikli bisiklet al diye

Sonuçmu ;arkadaşımız motosiklet aldı...
    ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI

temmuzvedat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xx1100
    istedigin motoru al ve trafige kapalı alanlarda kimseye zarar vermeden kullan ehliyette problem olmaz kimseyede zararın olmaz...

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Sabır...Başka bişey diyemem.. 3 yıl daha sabret...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    boyunu tam bilmiyorum ama cross tarzı bir motorla 17 yaşına gelene kadar trafiğe kapalı yerlerde motora binebilirsin .. Ehliyetli bir abinle hafta sonları trafiğe kapalı bir alana gder bol bol düşer kalkarsın .. il/ilçe sınırları dışında bu gibi yerler mevcut alırsın motorunu gider binersin 17 yaşına geldiğinde hemen A2 ni alır trafiğe deneyimli bir motorcu olarak çıkarsın .. senin yaş kategorinde motocross yarışları dahi yapılmakta .. hatta 5/6 yaş grubu için bile bu tür yarışlar var.. Motora binmek için 17 yaşı beklemek şart değil uygun ortamlarda 5 yaşında bile bu işe başlanır.. bu gün ayakta alkışladığımız şampiyonlar zaten o yaşlarda çıkıyolar motorun üstüne ..

dediğim gibi uygun yer ve uygun kıyafetle ...
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

"Ben senin yasindayken" diye baslamak istemiyorum, ama sadece birsyler soylemek istiyorum: Senin yaslarinda en buyuk hayalim bir bisiklet sahibi olabilmekti, oysa degil birilerinin bir bisiklet almasi, birilerinden odunc ya da kiralik bisiklet bulup binmeyi dahi uzun sure ogrenemedim. Adam gibi bisiklete binmeyi 24 yasimda ogrenebildim ve ilk is bit pazarindan kulustur bir sey almak oldu. Zira hoslandigim kiz arkadasimin yaninda bisiklete binmeyi becerememis ve mahcup olmustum. Simdi iyi bir bisikletciyim diyebilirim kendime, caldirdigim bisiklet sayisi bile ikiyi gecti. yine azmettim kirkindan sonra motorcu oldum. iyi bir motorcu olmanin yolunun iyi bisikletci olmadan gectigine inaniyorum. Simdi dag tas geziyorum motorumla. Daha yolun basindasin, sen yasta bisiklet sahibi olup gezip tozmanin degerini bil

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    boyunu tam bilmiyorum ama cross tarzı bir motorla 17 yaşına gelene kadar trafiğe kapalı yerlerde motora binebilirsin .. Ehliyetli bir abinle hafta sonları trafiğe kapalı bir alana gder bol bol düşer kalkarsın .. il/ilçe sınırları dışında bu gibi yerler mevcut alırsın motorunu gider binersin 17 yaşına geldiğinde hemen A2 ni alır trafiğe deneyimli bir motorcu olarak çıkarsın .. senin yaş kategorinde motocross yarışları dahi yapılmakta .. hatta 5/6 yaş grubu için bile bu tür yarışlar var.. Motora binmek için 17 yaşı beklemek şart değil uygun ortamlarda 5 yaşında bile bu işe başlanır.. bu gün ayakta alkışladığımız şampiyonlar zaten o yaşlarda çıkıyolar motorun üstüne ..

eet katılıyorum aynen
    bencede boyle basla

Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu motorlara nasıl sahıp olabılırım markaları neler fıyatı ne kadar vs. benı bılgılendırırsen sewınırım bu arada boyum 1.50 tsk.

Motosikleti
    HONDA CBR 125 R
    sabır sabır bekle bekle sabır bekle haha yaşın daha ufak ama elektrikli bisikletler var ondan al derim şimdilik
    [COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]

elektrıklıler hakkında bılgı ısteyebılır mıyım ama galıba sıteyı ıncelerken gormustum forum kırlılıgı yapmayayım o zaman sız bana lınkı atın pls...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Benim hiç bisikletim olmadı biliyormusunnnnnnn

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    150 eh işte çin işi bi cross al 125 cc .. hatta bulabilirsen 2. el al zaten sen öğrenmek için kullanacan çin işi olursa büyüyene kadar motor / motor aksamınıda öğrenmiş olursun

fiyatları 2. eller 1500 gibi hatta daha ucuza bile bulunabilir. mont dizlik kask falan derken bu fiyat 2000 e dayanır..
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)