Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 234

lutfen yardım...!!! (bıktım )

REKLAM ALANI
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı kozalak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pedal çevırmekten yorulduysan akülü scooter al ..........
    hah işte, lafı ağzımdan aldın. ama şanslısın, dişimi yeni fırçalamıştım
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    ben 14 yaşındayken 18 vitesli bisikletimin yerine 24 vitesli bisiklet almaya heves ediyordum. devir değişmiş yaw, zamane çocukları nolcak
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

Motosikleti
    aprilia leo 150
    zaman değiştikçe ihityaçlarda değişiyor.. beklentilerde büyüyor.. bende o yaşlarda hayattan çok şeyler beklediğimi sanıyordum ama şimdiki gençlere bakınca aslında istediklerimin çom mütevazi şeyler olduğunu anlıyorum...

güzel kardeşim karar verdiğin şey bir oyun değil.. içine girmeyi düşündüğün şey trafik... bir çoğumuz, yakınları ve, sevdikleri trafikte yol alıyoruz.. bunları göz ardı etmemeni diliyorum.. kal sağlıcakla....

JaNTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha D'elight
    Akülü bisikletler var.Tekerlegin içerisine yerleştirilmiş bir şarj sistemi ile sürerek şarj ediyor daha sonra o enerjiyi kullanabiliyosun.400 $ civarı idi yurt dışında yanlış hatırlamıosam
    Born To Be wild,Live to Ride...

Motosikleti
    99' Kawasaki KLR650
    Alıntı by_moto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaslar yasım 14 suana kadar hep bısıklet surduım ama malum yaz sıcakları pedal cevrılmıyo zaten her gun trafıkteyım bıktım pedal cevırmekten lutfen cozum yolu bulalım beraber ama lutfen yasın kucuk buyu de gel gıbı damgalar yapıstırmayalım
    Bak sevgili kardeşim bence sen bu önündeki 3 yılı yine motorlarla ilgilenerek geçir..ama farklı yönden...Mesela motoru olan büyüklerinin veya arkadaşlarının yanında takıl motorlarla ilgili sorular sor...mekaniğiyle ilgili bişeyler öğren ve bunu kendin için sürüş öncesi bir eğitim gibi düşün yararını çok göreceksin emin ol... yani sen belli kafaya koymuşsun bunu bu yaşta...Bende senin yaşındayken ( ki benim yaşımda 21 daha) sanayide motor ustalarının yanında dolaşa dolaşa mobylette yaptım kendime yardım aldım tabii sağolsunlar...ve o mobylette ilk binip gaz verdiğimde hissettiklerimi unutamıyorum.Ve daha ilk gün frenleri ters bağladığım için kaza yaptığım o anı...Yani senden pek bir farkım yok şu an benimde...benimde motorum yok ve motor görünce titremeye başlıyorum...belki biraz drama döndürdüm sohbeti ama dediklerimi bir düşün...önce kendini eğit ve motorunu aldığın zaman ki alacaksın emin ol, geriye bakıp vay be! diceksin Angelina Jolie olsa bu kadar koşmazdım peşinden Ama o iki tekerin hayali adamı ne hale düşürür bilen bilir... Sana iyi şanslar genç dostum...

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    senin gibilere bisiklet fazla bile.gelelimki neyine motosiklet.sizin gibiler yüzünden bu hale geldikya.motosikleti oyuncak sanıyosunuz
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    250cc scooter
    sana abi nasihati kirala, abininkine arasıra bin, ama bu yaşta motosiklet alma çünkü onunla yaşıycaksın bu büyük sorumluluk bunu taşıyamassın ezilirsin eyer pedal çevirmek istemiyorsan akülü bisiklet ve motosikletler var onlardan al hemde yaşına göre daha ekonomik en az 2 .3 sene binersin

Motosikleti
    Olacak İnşaalaah Hayallerimde ki MOTOR HONDA VTX 1300S
    by_moto Abilerinin Sözünü dinle derim Ne yaparsak ne soluyorsak mantıklı olanı olması gereekeeni sölüyoruz.Sana al bı motor 250cc bın gez dıcek halımız yok Sen Eşşeğe bınmeden ata bınmeye kalkıorsun bıras öğren yas,olarak hem de olgunlaş bırasdaha. daha erken hem motor araba gıbı degıl Kaza oldugu zaaman Allah Korusun cok buyuk Tehlıkelerı var Onun için Dıkkat et ve Sımdılık Motor almayı ertele derim.
    Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
    ::tutkuy::

HULK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tiger 250 Kanuni
    Yarın velinle beraber gel, admin görüşecek... Hal ve gidiş kötü...
    Hayat hoştur, gerisi boştur
    Al motorunu her yerde koştur

Motosikleti
    -18
    şu akülü motor işini bi sağlama alalım nedir kaç para

Motosikleti
    250cc scooter
    biselec diye bi marka var akülü motosiklet tarzı yaşım küçük olsa alırım
    gideceginiz yolu en ekonomik ve yorulmadan masrafsız ve konforlu almanızı sağlıyo bence süper bi buluş 1000 ile 1500 ytl gibi heralde buyaşta motoru ne yapcağınız al onu ehliyete kadar kullan

Motosikleti
    daha yok :( pek yakında honda cbr 125r olucak başlangıç napalım :)
    en hercai yaşlarındasın bu nedenle kendini riske sokma derim. Senin canın değerli olduğu gibi bir anlık heyecanla yakabileceğin canlarda değerli. Bırak hızını 2 teker üzerinde bedal çevirerek,kendini yokuş aşağı bırakarak yada akülülerle al... zamanı geldiğinde de yine 2 teker üzerinde ama pedal çevirmeden yollara meydan okursun.
    Bir peri her kalbi kırıldığında, bir tüy düşürürmüş kanatlarından ve tüyleri kalmadığında ölürmüş, peritozu olmadan uçamadığı gibi... ::melek02:

sakallı_şumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yürümek pedal çevirmekden daha az yorar seni. tabii ki yürüyerek gezmeyi seviyorsan. sabır acıdır amaaa meyvesi çok tatlıdır

Motosikleti
    -18
    epeyi pahalı değmez ginede en iyisi mobilet

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    epeyi pahalı değmez ginede en iyisi mobilet
    koçum benim yaşım seninkinin belkide iki katı (29)dikkatli beni dinle lütfen
    benim çok küçük yaşlardan beri motor merakım vardı babam herseferinde almaya niyetlendiysede annem hep son noktada izin vermeyen kişi oldu ve ben hep çok üzülürdüm bi mobilet ,pejo veya mobilet endurom olamıyo diye neyse bi arkadaşım vardı oda dahil olmak üzere arasıra motor kiraladığımız akraba ve arkadaş gurubumuz vardı (haftada 1 falan )sonra bu arkadaş bizden sıyrılıp nası olduysa babasına bi pejo mobilet aldırdı gel zaman git zaman bu arkadaş bizden koptu daha büyük kişilerle takılmaya başladı neyse lafı uzatmıyayım mahalle arasında son hız yaparken birine çarpıp arabanın altına girdi ve yaklaşık 15 senedir pelçli yaşamak zorunda kaldı onun için kendi fikirlerimizi kendi yaşıtlarımıza özellikle, olması gerekenmiş ,doğru olan buymuş gibi yansıt mayalım lütfen oldumu canım kardeşim
    şimdi annemin ellerini öpüyorum 14,15 yaşında motora izin vermedi diye ziira motora binmek ayrı şey motorla yaşamak ayrı şey bunu lütfen sadece 2 dakika düşün
    benim de senin yaşlarında yeğenlerim var babası alsa bile ben omotoru yakarım anlata biliyomuyum ben seni bi yeğenim gibi hissettim ve bunları yazdım beni anlarsın umarım lütfen bide ben hız yapmam gibi bicevap verme beni anla yeter

Motosikleti
    -18
    tabiki KaraVelioğlu sende haklısın ama diğer ülkelerde çocuklar mini motorla başlıyor mesala kenan sofuoğlu abisi motor yüzünden vefat etmiş ama kendisi yılmadı dünya şampiyonu oldu

Motosikleti
    yBr 125
    korkutmayın çocuğu...bak güzelim haftalığından 10 20 ytl biriktirirsen haftada şöyle 350 veya 400 ytl ye bir mobilet(ikinici el az masraflı) alabilirsin kısa bir zaman sonra ve onunla uğraşırken bir bakmışsın motorcu olmuşsun.yanlız senden ricam alienin iznini alman.

Motosikleti
    250cc scooter
    Alıntı MKH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki KaraVelioğlu sende haklısın ama diğer ülkelerde çocuklar mini motorla başlıyor mesala kenan sofuoğlu abisi motor yüzünden vefat etmiş ama kendisi yılmadı dünya şampiyonu oldu
    ;tabiki MKH;
    canım kardeşim bildiğin yolda devam et allah yolunu açık etsin
    bide başka ülkelerde çocukların motosiklet sahibi olması onların kaza yapmalarını engellemiyo yanlış yanlıştır
    14 yaşında bir çocuğu motor almaması için ikna etmiş veya korkutmuşsam ne mutlu bana ancak 3,4 sene sonra alması içinde teşvik ederim tabiki
    bide kendini geliştirip ilerde inş . yarışçı olacaksan ailenin gözetiminde bu yaşta bile bi mahsuru yok sanırım ancak motor sahibi olma hevesini birazdaha ötele ondan bundan ayda bir bile kullansan yeter boşver sevgiler

4. sayfa BirinciBirinci ... 234

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)