bu sıteyı takıp etmeden duramamkı cevreden bence en guzel sıte burası ztn mını mototr alıcam buyuk ıhtımalle amcam getırcek ama hala bılgı vermedınız bana mını moto hakkında (pocket bike )
bu sıteyı takıp etmeden duramamkı cevreden bence en guzel sıte burası ztn mını mototr alıcam buyuk ıhtımalle amcam getırcek ama hala bılgı vermedınız bana mını moto hakkında (pocket bike )
sana ufak gelecektir mini bike daha çok 12 yaşına kadar çocuklar içindir sen 150 boy diyon ufak gelir sana
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
cok tskkur ederım bbrr abı yanı bana en cok sen ıyı akıl verdın desem yerıdır dıer yazan arkadaslara da tesekkur edıorm ufak capta gelıstırmeye calısıcam ve sıteyı takıp edıcem...ama bana o zaman hanı cozumun dısında markada soylemenız gerekecek bılmıyorum cok mu sey ıstıyorum hanı ılk cınlıyle basla dıyorlar cınlılerden boyu kucuk bır motor bılıor musunuz ??
bence toplama temiz bir mobilet al...mobiletler geneli 103 lükdür... dir...105 lik alırsan veya toplatırsan uçurur seni...yeter artar bile...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
pekı metehan abı mobylete polıs bıse dermı bı de ben rahat kullanabılır mıyım ?? yanı onların seslerı berbat oluyo hava da atılmaz yane ?? bu arada bbrr cross demıs nıcın cross baska tıple baslanılmaz mı ??
ne dicek dostum...polis uğraşmaz...en fazla bağlar ...kaçarsın olay yerinden...abi mabi der tüyersin...sana kayıtlı değil ya...bişey olursa ben motoru bırakırı kaçardım...saklanırdım...yarım saat sonra olay yerine gelip motorumu arar bulurdum...madem yehliyetin yok...motur zehirinide almışsın...yapabileceğin şey bu bence...
şimdi kimse örnek olup yapma etme diye yazmasın...zira kimse tutamaz artık bu arkadaşı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abi motor al ne demek daha14 yaşındayım diyor sizde (bazı çok bilmişler) motor al bir şey olmaz gibilerinden tavsiyede bulunuyorsunuz ya kaza yaparda bir çocuğu ezip yaralar veya öldürürse o zaman ne olacak ne kadar sürmeyi bilirse bilsin daha 14 yaşında çocuk o bisikletten başkası olmaz olamaz yada elektiriklisi 14 yaşında bisikletten bıktım diyor 16 yaşına gelince motordan bıkarsa o zamanda araba al nasıl olsa birşey olmuyor dersiniz unmayınki.....
hepimizin evladı, kardeşi,yakını var hiç kimse hiç kimsenin hayatıyla oynayamaz.....
o daha 14 yaşında çocuk çocuk lütfen anlayın
sen bisiklete devam et koçum neyine motosiklet ehliyetinde yok büyüde gel
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
3 sen be az kalmış bence parada biriktir kendin al motoru 17 ye gelınce şimdi masrafsız kullan bisikleti işte daha ne istiyosun
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
Kardesım yasın 14 tam delilik zamanları neyapacagın belli olmaz. Motor sevgisi bende de o yaşlarda başladı motor die deliriyordum daha da öyleyim gerçi ama geceleri uyumam hep hayaller kurarım felan...Saana gelince Ehliyet e kadar bekle çunkı enguzelı bu sabırlı ol ehlıyete para bırıktır.Motor aldııgn zaman kask lazım eldıven lazım kılıt felan derken sırf bu saydıklarım 500ytl onun için acele etme
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
bende by_motor arkadaşımızın arkadaşı gibiyim aynı problemimiz var 12 yaşındayım boyum 1.57 bize yardım edin
oncelıkle cvp yazan arkadaslar tesekkur ederım cok az bı zamana kadar mobılet alıyorum...( aksılık cıkmazsa ) mkh her yerde yasını boyunu soylemene sahsı gorusum olarak soyluyorum gerek yok...bu arada by_motor degıl by_moto
sana da tavsıyem mkh mobılet alman...scooturda surdum mobılette mobılet 90 yapar mobıletın ıkı katı buyukluktekı ve ıkı katındakı para verdıgın scooter 90 zor yapar ( bazı karsılastırmalar harıc )
hem surmesı de dıgerlerıne nazaran daha kolaydır
nası olacak o iş ailen izin veriyomu bide kaç senedir meraklısın ve istiyorsun
mobilet iyi ve sağlamdır tek motorla 10 sene dedemi taşıdı şimdi 70 lik motorla beni taşıyor.tam 12 senelik motor ve taş gibi artı motora çektirmediğim rezillik kalmadı.römorkla ot çekmek mi dersin taşlı yolda bayır aşağı 4 kişi binmek mi dersin...bisikletten sonra çok rahat edeceksin güven bana...
16 yaşına gelince ybr alırsın hem ayakların yetişir.gt 250 alabilirim demişsin galiba ama 17 de başla derim.çünkü yakından gördüm bayağı kaslı motor...ben bile çekindim yani benim olsa sürebilir miyim diye...
bide mobileti hız yapcam diye almıcaksın...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
ah be çocuklar bu sevda fenadır bilirim ama evlat acısı daha fenadır daha şimdiden motorun 90 km yapmasını düşünüyorsun yarın motoru alırsan ne malum birimizin önüne çıkmayacağın hem sana hem bize yazık sizler şimdiden eğitimleri takip edin yarın bizlerden daha iyi olun isterim bu isteklerinizi biraz erteleyin daha kaslarınız bile yeteri kadar güçlü değil dengeniz yeterli değil sinirlerinize hakim olamazsınız gaza gelirsiniz size motoru alan ailenize kapanmaz yara bırakırsınız sabredin önünüzde motor kullanmak için daha çok yıllar var şimdi bir anlık dikkatsizliğinizle bir kaza yapsanız aylarca yatakta kalacaksınız belkide motor hayaliniz tamamen suya düşecek allah korusun yıllar nasıl geçecek şaşırırsınız SABIRLI OLUN
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)