yasın kucuk buyu de gel
yasın kucuk buyu de gel
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
sadece cın ısı demıssın bbrr abıcım keske bıraz daha detaya gırseydın yaff marka model fln kı bende ona gore arastırma fln yapsam hanı....
abı kardesım bu konunun meraklısı oldu kendısı de aynı ozellıklerı tasıyo ısteklerınız dıleklerınız aynı....bakalım o da baslayacak bı sekılde....sen bıse yapınca kardesımde aynısını yapar baslamıs olur motora hadı sımdı yorumları tekrar okıcam ama mıllet yorumlarınızı eksık etmeyın...
zealsun var skyteam var mondialin bi crosu var pioner var var oğluvar .. 2. el temiz bişi al deneye deneye düşe kalka öğren ...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hızlı yaşa genç öl ! ama sen çok hızlı yaşamak istiyon galiba bekle biraz bizde sürdük o piskileti
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
zealsun 125gy güzel bi motor biraz boydan sorun yasarsın ama 2.el bitane bulursan kask mont vs 1500liraya bile kapatabilirsin bu işi ama yinede bekle brz daha çünkü nolursa olsun sen o motoru kullanmayı ogrendgn anda kmse tutamaz seni bnmemen için
true love..
Drift Religion
Senin ya$indaki arkada$larimiz Mobiletlerle geziyorlar, hatta cirit atiyorlar.. Mobilet degilde Puch ile ba$layabilirsin mesela.. Bisikletin pedal cevirmeni gerektirmeyecek hali ve biraz daha hizlisi.. Dikkatli olursan bu i$in altindan kalkarsin sanirim.. Arada ufak tefek du$er, deneyim kazanirsin.. Cok mu kotu ornek oldum bilmem ama, onceden motor hastaligi boyle ba$lardi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
gülüm kusura bakma ama sen büyüde gel...
ben 12-13 yaşlarımda başladım şimdi yaş 37 yani 24-25 senedir iki teker üzerindeyim.ama benim mesleğim motorsiklet tamiriydi o yüzden o yaşta başladım herhalde.sen acele etme.
motosiklet istiyorsan ailen birşey demiyorsa bu yaşta kullanmana, trafiğe çıkmana birde paran coksa al bin çek altına bir scooter gez ama dikkat etde elinden almasınlar ister polis olsun ister mahallenin uşakları kısacası hayrını göremessin
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Bence senin için en mantıklı örneği bbrr vermiş. Trafiğe çıkmayacaksan maddi imkanın varsa motosikletleri seviyorsan küçük motokroslara binmenin işi öğrenmenin hiçbir sakıncası yok, ama delikanlılık yapıp kızlara hava atayım diye okula motorla gitmeye başlarsan trafiğe çıkarsan hem kendini hem de başkalarını riske atabilirsin. Burada önemli nokta trafiğe çıkmamaktır, yoksa küçük bir motoru rahat kullanabilirsin. Gelişmiş ülkelerde ehliyet yaşı 17 olsa da, tek başına araba kullanmak için bile yaş 21'dir aynı zaman da alkol alma yaşıda 21'dir kumarhanelere girme de buna dahil. Nedir bu 21'in sırrı diyeceksin aklı başında yetiştirirsen kendini 21'ine geldiğinde daha iyi anlarsın. Senin yaşında hayat başka gözükür bizim yaşlarımızda başka babalarımızın yaşlkarında başka, bu sebeple trafiğin gerçekten hem kendine hem başkalarına karşı sorumluluğu olduğunu anlayıp hata yaptığında bu sorumluluğunun aklına gelip hatandan dönme oranı yaşının büyümesi ile doğru orantılı olacaktır. Alkolde aynı sorumluluğu ister, hukusal haklılarını kazanıp reşit olmanda, seçimlere katılmanda vs.. Bu yüzden bu özel durumlar için böyle bir yaş belirlenmiştir her ülkenin kendi yasalkarınca, tabi her 21'i geçen aynı olmaz ama zararın neresinden dönülse kardır değil mi?
cok saolun abılerım yorumlarınızı aılemle bırlıkte okuduk babam fazla gonullu olmasada ıkna ederım sanırım annemden yana da problem cıkacaını sanmıorum cunku abım mobılet suruyor...onu vazgecırmeye calısmıslardı ama fazla basarılı olamamıslardı bende o teknıkle abıme benzerım ınsallah cok tesk
al bi today 50 sağlam bi kask bi mont bi de eldiven takıl kafana göre pek ciddi sorunlar yaşayacağını sanmıyorum
sevgili kardeşim ben 14 sene bisiklete bindimişe gider gelirdim gezerdim.daha sonra para bulup ehliyet aldım motor aldım.ama motoru alınca hiç bir zorluk çekmedim motor çok basit geldi.boşver bence 3 yıl daha bin daha boyun 1.50 + mutlaka trafiğe çıkarsın yakalnırsın 1000 ytlnin üzerinde ceza yersiniz yaştan dolayı motoruda zor alırsınız.boşşşşşşşşşşşşşvvvvvvvvveerer.iyi motorcu bisikleti uzun süre kullanan iyi bisikletciden olur.gerisi fasa fiso.bu söylediklerimi bir daha düşün derim.
abılerım yasım kucuk ama motosıklet hakkında cok sey bılıyorum yanı oyle kucugum dıe cahıl deılım bayagı bılgılıyım bu konuda...pek acemı sayılmam yanı...
kardeşim benim yaşım 18 ben 17 yaşında motor sürmeye başladım keşkede başlamasaydım:(:( nie diye sorarsan çünkü ehliyet yok bi çevirme oldu hemen yazdılar cezayı ama şimdi ehliyetim geliyor dediğim gibi önce ehliyet al
bence birazdaha sabret kaykaya bin paten kullan sık dişini. sen bu yaşta nekadar trafiğe kapalı alanda bincem desende elbet trafiğe çıkacaksın kaçarı yok sabret
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
abılerım sızın ve aılemın cabalarıyla vazgecırıldım ama sadece bır sene cunku amcam bır daha kı seneye almanyadan pocket bıke getırcek bende onunla calısacam...bu bır yıl ıcerısınde motosıklet meraklısı olarak kalıcam...bana yorum yazan herkese cok tesekkur edrım ve son bırsey sorucam pocket bıke nedır ne degıldır bana uygun mudur 1.50 lık bırı surebılır mı ??? bnı aydınlatırsanız cok sewınırım....!! ehlıyet gerektırır mı ???
Bisiklet in üzerine icat edilmiş bir başka araç tanımam
Hiç unutmam, Gölcük depreminde, kaskları ve korumaları ile, enkaz dan enkaza koşuşan yardım gönüllülerini. O an, nedense aptal olduğumu düşündüm
Biraz daha bin velespite, ha çok istiyorsan, ailen bir küçük motor alsın sana, kimseye zarar vermeyecek ortamlarda 3 sene sonrası için hazırlan. Siteyi de takip et
Poturdak
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)