olmamış ki abi bu kask camsız
şaka bi yana eline sağlık da,karpuz kabak mı çıktı?
olmamış ki abi bu kask camsız
şaka bi yana eline sağlık da,karpuz kabak mı çıktı?
çok güzel bi cevap ama güzel kasklarda çok pahalı ya 15 yasındaki birinin bütçesini baya zorluyor:D
abi gerçekten guzel cvp vermişsin çok guzel olmuş
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
süper bi kask olmuş tek kullanımlı acıkınca iyi olur
baba süper olmuş ya koptum
Kaskımı airbrush'la bu renge boyamak geldi aklıma Muhteşem olur hakikaten
Aha Valla gulmekten oldum ya
[B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]
hahaha süpermiş koruyucu oLmadığı kesin,
ama doyurucu oLacağı da kesin ))
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
kardes siparis verebiliyomuyuz?
naptın güzelim karpuza öyle süper olmus ama hee. sloganımız da KARPUZUNUZ DAĞILMASIN olsun .
Karpuzdan yapılan sert oluyo,bi süre sonra kulaklar acıyor,En iyisi Topatan kavunundan yapmak ama sineklere de bi çare bulmak lazım icabında.
bakıyorum trafikte motosiklet kullanan sürücülerin çoğu kaskları elinde tutuyor oysaki ellerinde tuttukları kask bile faydalı değil belki hayatların önemi bu topikle birazdaha ön plana çıkar diye düşünüp güncellemek istedim selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hihi aynen ben ls2 aldım ilk motor tecrubemdi,sonra arastırdım taraştırdım tecrübe sahibi oldum biraz daha objektif bakarak,malum dusunce ılk yapılan hareket kafa kollamak olduğu için gittim sağlam bir kask aldım içim şimdi çok rahat biraz tuzlu olduğunu dusunenler var ama ben aklen ve vucüden cok rahatım rx-7 gp arai
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:32 PM ----------
inşallah insanlar vucudunun değerlerini kaybet meden ve ya zarar vermeden anlarlar.
Huahahaha bide fullface yapmış süper cevap olmuş kardeş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)