hersey ehlıyete bakıyo yaaaaaaaaaaa
MT ANTALYA
valla süper .. bundan güzel iş olurmu .. hem gezecen hem para kazanacan ..bendemi başvursam acaba
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
calışmıyor olsaydım kaçıpmazdım bu fırsatı 1000 ytl deönmlidegil ama güzde cıkarmaz enteresan bir durum yaaaaaaasmile88
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
güzelmiş vallaha...bu tarz organizasyonlar olması sevindirici...başlığı ilk gördüğümde dedim aha bir kurye şirketi daha eleman arıyo ama sandığım gibi değilmiş...
boşta olupta motor konusunda tecrübeli olan arkadaşlar için kaçırılmayacak bi fırsat bence...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
ah ah yılık tatilime denk gelseydi para birtarafa bir guzel gezerdik yaaaaaaaaaa
MotoGP'deki özel güvenlik BMW kullanıyodu.
Beklediğiniz gibi olmazsa...
Ya Activa verirlerse ?
Sıcakta hiç çekilmez...
Çok güzel...Çalışıyor olmasam kesinlikle katılırdım.Parası bir yana o rotada gezmek çok güzel olur,zaten gidilecek yerlere normalde gitmeye bile kalkasınız gidecek para vs. çok olur ki bu işte hem gezip hem para kazanacaksınız.Tamam broşür vs. dağıtılacak,olayın bir de çalışma kısmı var ancak ne olursa olsun çok avantajlı geldi bana.Tabi verecekleri motosikletler de önemli
İstanbuldaymış şirket ya
Bide İstanbula mı gitmek gerekir acep.
katılsam mı acep?
bilgi için teşekkürler Eralp hocam.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
ah ulan şirketten 21 gün izin alabilirmiyim acaba :D
ben başvuru yaptımda özellikle bayan arakdas aranıyo. buyuk ihtimalle çok fazla ilgi var erkeklerden, ama bayan yeterince yok onlar ilgilenirse buyuk ihtimalle geri çevrilmiyceklerdir
ben bayan olarak başvursam sonra görüşmeye gittiğimde süpriz desem kızarlarmı :D
seçimden biraz daha sonra başlasa başvururduk
valla iyiymiş ama iş olmasa giderdik bide gidecek arkadaşlara tavsiyem uzun yol tecrübesi olmayan arkadaşlar başvurmasınlar herşeyin bir ilki olur demesin
çek çek kürekleri bin motoruna keyfli neşeli tasasız çıkar hayatın dadını
gerçekten çok güzel bir iş bu..ama tek merak ettiğim ne motor verecekleri...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
burdan katılan olursa verdikleri motoru yazsın
Benim A2 m var işimde var ama ailemden izin alıp bu organizasyona katılcam tabi çok geç kalmazsam
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)