Baylar için başvuru kontenjanı dolmuş ne yazıkki...
Baylar için başvuru kontenjanı dolmuş ne yazıkki...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
bu iş kontenjana değil tipe bakar
ben resimli cv gönderdim allahtan umıt kesilmez bakalım beleş tatıl ve uste para
Herkes tatil şeklinde yanaşmış bu işe ama şunu da unutmamak lazım.İş broşür ve benzeri materyal dağıtım işi,güneşin alnında o veya bu şekilde saatlerce Marmaris sıcağında (ve diğer yerler) broşür dağıtmak çok da eğlenceli olmayabilir.Düşüncenizi tamamen tatil ve motosiklet kullanımı üzerine yoğunlaştırmazsanız,daha az hayal kırıklığına uğrarsınız diye düşünüyorum.Unutmayın ki,nasıl olursa olsun bu bir iş,birileri size para verecek,sizde onlara hizmet...
aslında chok haklısın forrap hemen atladık gıbı ama hesap ortada oralara gideceksin ve buradaki gibi işin bitince evine değilde otel odana ve boş zamanlarında da sayfiye yerlerıne denize vesaire işde...
başvuran arkdaşlar sizi arayan soran oldumu? beni arayan yok..
ooo süper iş hemn başvuruom para falanda istemiom ben sadece gezelim12ay fulltime ücretsiz bi şekilde çalışırım...başvuriim bari
-C¤- Tuяki§h - ЯoMεO -C¤-
[MT]Eskişehir Ben GeLdimmm aranıza kabul ediomusunuz bni...
parayı bulan varmı?
yada bulupta söleyecek varmı?
bulup kaçan varmı
GKN MOTORS
Evet..Siteden katılan varmı acaba merak ettim...?....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Para değil lem.... Sadece katılan oldumu merak ettim......
Amma paragöz sünüz haaa......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
ne olmuş paramı var ne gider bu yoklukda
bu iş geçmiş herhalde olsa süper ollur
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
birde yazıının tarihine baksalar bu işin geçtiğini anlayacaklar ama hadi hayırlısı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hicmi isiniz yok konu hortlatiyonuz
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
ahehehehe ilahi .. bi hortlak gördüm sanki ...
gördüm gördüm .. gerçekten bgi hortlak gördüm (((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
sitesi yok arkadaşlar yoksa banamı öyle geliyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)