arkadaşlar ybr125 bi çin malı dedik neler işittik
ben ybr yi çin malı demiyom ki. sadece çinde üretiliyo demek istemiştim ama üzerinde ben çin malıyım diyo ben napabilirim.sadece bilmeyenlerin haberine!!!
arkadaşlar ybr125 bi çin malı dedik neler işittik
ben ybr yi çin malı demiyom ki. sadece çinde üretiliyo demek istemiştim ama üzerinde ben çin malıyım diyo ben napabilirim.sadece bilmeyenlerin haberine!!!
Mustafa Kemal Atatürk
Bu biliniyordu zaten ...............
lucas
Valla bayağı olmuş... Ama önemli olan az ve öz yazmak...
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Bu sanirim ortaligi karistiracak bir konu ba$ligi olmu$.. Ama daha onceden de tartisilmi$ti ayni konu.. Neyse dejavu oluruz bizde
Görkem bu arada 2400'ncu mesajini da tebrik ederim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
nerede üretildiginden cok nerede tasarlandigi ve kimin kontrolünde ügretildigi önemli.
"cin mali" derken tasarimi tamamiyle cin (veya calinti bir kopya) anlaminda kullaniyoruz. benim CBF500 mesela italya'da üretilmis. ama bu onu italyan mali yapmaz. türkiye'de üretilen toyotalarin türk mali olmadigi gibi ...
EE nolmuş bunu biliyordu herkes zati ortalık niye karışacak ki Sanki çinde montaj yaptıran firma tek yamahamış gibi konuşuyorsun
gunaydinnnnnnnn..................
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Ya aslında bir japon birde çin malı olan var çin malında hız kesici var japonlarınkinde yok bide arkadaşlar birşeye daha dikkat edin artık çin malların da "MADE IN CHINA" yazmio "MADE IN PRC" yazio açılımı ise ""PEOPLE REPUBLIC OF CHINA"" lütfen dikkat!...
çinliler her kalitede mal üretiyo siz sadece paradan bahsedin.........
Nooldu şimdi Ybr lanetlendimi ?
:::::::: Bütün motorlar güzeldir ::::::::::
Evimizde ofisimizde kullandığımız Sony Dell v.s markalar da Çİn"de üretiliyor.Şimdi onlar da mı Çin malı oluyor
Hatta bir aralar Çin"de USA diye bir kasaba olduğu ve orada üretilen malların üzerine Made İn USA yazıldığıyla ilgili bir laf dolaşıyordu.Yalnız dikkat U.S.A değil USA
Satılık Asya125t-Spidi mont
başında yamaha nın mühendisleri olduktan sonra istediği ulkede uretilsin sonuçta yamaha kendi kurallarıyla ürettiriyo.
34 AF 4401 [COLOR="Red"] H İ K O[/COLOR]
Dün bir markette,biraderimle ilginç bir araştırmaya girdik.
Bir reyona dalıp etiketleri kontrol ederek şaşılacak kadar çok çin malı ile karşılaştık.
Örneğin pil reyonunda onlarca marka ve çeşit pil içinde ancak bir tanesi çin malı değildi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
YBR Çin malı değildir, Çin'de üretilen bir Japon malıdır ;)
Vay bee masamdaki herşey " MADE IN CHINA " imiş bende şimdi farkettim.. Hesap makinası, hoparlör, Telefon, A4 Tech klavyem ve mouse'um dahil Ama hiçbiriyle bi sorunum yok. Hepside gayet güzel çalışıyor.
Tıpkı motorum gibi
BeLKi sadece kornası Çin tarafından yapılmışştır
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
çin üretimi olsa şimdiye kadar mondial gibi marka sahiplerinin karşılaştığı sorunlarla zaten karşılaşırdık.(kullanıcı olacak yazıyorum)
İlk aldığımda beni de rahatsız etmişti ama sonradan anlıyorsun ki çin malı olayı yok .insane in de dediği gibi çinde üretilen montajlanan bir Japon malıdır.
Kalitesi gidişi çin malı olmadığının iyi bir göstergesidir
:pr::pr::pr:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)