Ben arkadaşın ybr ye baktım kornanın bağlandığı yere ama hiç made in china görmedim ilk çıktığında almıştı onunki full japon ellağam
Ben arkadaşın ybr ye baktım kornanın bağlandığı yere ama hiç made in china görmedim ilk çıktığında almıştı onunki full japon ellağam
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
ilk çıktığı brezilya yapımıda ondan ellağam
Mustafa Kemal Atatürk
Reklam gibi olmasin ama, dun iki yildir giydigim adidas ayakkabilarimda da made in china yazisini gordum.. Demekki cin'de de kaliteli $eyler uretilebiliyomus
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hee çin seddide çin malı ama hala ayakta..
yokmu işiniz gücünüz? ego tatminliğimi yaratıyosunuz?
çinse çin kardeşim.. herkes neye bindiğini biliyosa sorun yok..
geçenlerde yamaha servisindeydi.ustayla geyik yapıoduk.kenarda yeni gelmiş bi ybr vardı o km.o arada muşterilerinden biri ybr'yi incelemeye başladı.madi in china'yı gördü ve tamam ben bu motordan hayatta almam dedi.ben açıklamaya ççalıştım ama artık adamın beynine kazınmış ve anlamamakta ısrar etti.bende ne halin varsa gör dedim.
hala kalite farkının Çin'in havasından suyundan olduğunu düşünebilecek insanlar var hayatımızda !!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
arkadaşlar bu topicde yakın bi zamanda çinliler çinde kaçak bi fabrikada 3 kafadar tarafından yamaha adı altında üretiliyormuş diye duyarsam şaşırmicam
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
zaten ya-ma-ha (yahya- mahmut- hakan ) üç kafadar ortak üretimiymiş haberiniz yokmu honda da öyle (hasan-onur-davut)
arkadaşlar bir arkadaşımız ce standartlerı demiş çinliler ürünlerin üzerine ce yazıyolar gümrükte sorulduğunda china export kısaltması diyip geçiyolar her gördüğünüz ce ye de inanmayın
LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon
"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"
arkadaşlar yamaha ybr 125 e istediği kadar çin malı densin ama sadece bazı parçalari (ufak tefek)çin ve sadece montaji çinde ama yamaha ybr 125 JAPON malı inanmayan komple piston gömlek dağıtsın açsın baksın bilyelerin kimisi yapon kimisi çin ama sonuçta 125liğin krali motorda ses yok arıza açmıyor 120 yi de zor yapıyor ama bu zaten hız motoru değil 280-300 yapsın o zaman al R6
ben o ayak koydugumuz yeri gördüğümde anlamıştım zaten
Hayat boş pompala çoş.
ben geçen gün şölee alıcı gözüyle inceledim de ......
bir çok parçanın üzerinde made in japan yazıyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
eğer ybr çin malıysa bütün dünyada devlet adamlarının bindiği long mersedeslerde çin malı ozaman
malı kalitesiz yapan işçi veya havası suyu deyildir malı kalitesiz yapan şey kaliteden çalan tüketiciyi düşünmeyen uyanık firmalardır
arkadaşlar olaya son noktayı koyuyorum
ben yamaha ybr125 kötü motor demiyorum.bazıları yanlış anladı,benim demek istediğim konu:günümüzde bir çok firma ucuz diye çinde imal ediliyo tamam ama çinde yapılıyo diyede made in china yazmıyor.örneğin honda gibi bir marka bile cbf150 yi çinden ithal ediyor fakat made in china yazmıyor hiç bir tarafında da niye ybr125'te ben bir çin malıyım yazıyo.sanki çin firmasıymış gibi.yabancı markaların otomobilleri türkiyede üretilirken neden made in türkiye yazmıyo o zaman
ben bunu anlamıyorum
Mustafa Kemal Atatürk
bir firmanın malı ürettiği ülkenin menşeini belirtmesi gerekiyormu gerekmiyormu?
onu bi araştırmak lazım yamaha china yazıp doğru yapıyorsa diğerleri tüketiciyi kandrıyor demektir
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
işçilik ucuz olduğu için yedekparçaları çinde toplatıyorlar, sadece montaj aşaması yani
piyasayla rekabet etmeleri ve fiyatları aşşağıya çekmelerinin başka yolu yok
montajın çinde yapılması kalitesiz olduğunu göstermez..
kadıköy kuvvetli motorubn sahibi sevdiğim bi arkadaş ama ismi adıma gelmedi
ona yolunuz düşerse gidin size elefonundan bi resim göndersin
bi motosiklet kutusu kafes içinde
üstte kocaman yamaha yazıyor altta ise made in china
ama dediğim gibi montajın çinde yapılmas kalitenin düşük olduğunu göstermez..
GKN MOTORS
ybr kalitesini ispatlamış bir motor fabrikasının nerde olduğu bence hiç önemli değil gereksiz bi konu şunuda unutmayalım dünya pazarı şu anda çin'in elinde ne mutlu adamlara...tebrik etmek lazım
dostum senin dediğin motorun irsaliyeli faturası o kağıda iyice baktım üzerinde gebze oto ıht.m ve cinsi,modeli,tipi vb gözüküyo başka bişi gözükmüyo ben yorum yaparken herşeyi gözlemlerim ve ona göre yaparım
çin malıyım yazmıyo montajı her ne kadar orda olsada ayrıca bana cbf150 de made in china yazan biyerini göstersinler motora bi daha binmicem ok
Mustafa Kemal Atatürk
japon ybr 13 beygir çin ybr 10 beygir neden acaba
Sezgin_Max
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)