Pioneer araba teybi aldım oda çin malı cıktı
Çine ver bir malı 1 lirayada maaleder
5 lirayada..
Ön yargılı olmamak gerek!
Pioneer araba teybi aldım oda çin malı cıktı
Çine ver bir malı 1 lirayada maaleder
5 lirayada..
Ön yargılı olmamak gerek!
sunuçta cinde sadece montajı yapılıyor,bi örnek daha verim pioneer subwooferların çoğı meksikada üretiliyor,ama kalite aynı pek önemsenecek bi konu değil bence
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bi arkadasim yesil kunduradan ayakabi aliyor malum piyasadan cinmali ayakabi terlik hirla..ozelikle sordum diyor cinmali degil demi ..bana yemin billah ettiler dedi..buraya yani moskovaya geldiginde ayakabinin yaninda made in china yazsini gormus.. dusunun yesil kundura bile bunu yapiyor..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
"çin malı fobisi" diye birşey çıktı artık. "aman çin malı olmasın kesin elimde patlar" gibi bir paranoya var insanlarda. arkadaşlar kabul edin çin artık dünyanın üretim merkezi. çinde üretilmemiş birşey bulmak mucize haline geliyor, buna alışmak gerek. tamam çok kalitesiz ürünleri de var ama her ürettikleri de kalitesiz olacak diye birşey yok. her kalitede üretim yapıyor adamlar. önemli olan malın kalitesine dikkat etmek.
çok anlamsız bi konu balşlığı olmuş bence dünyanın en iy markalarının çoğu çinde de üretim yapıyo zaten bunu bilmeyen heralde yoktur bu o markaların hangisini çin malı haline getirir ki
Ben bir keresinde kanuni150 naked ile ybr125 i yan yana bayide inceledim...YB125 in kalitesi her yeriyle ortadaydı.Çin malı olması ayrı bir konu ama kalite olarak, mal süper...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
brezilya da üretilenler 3 sene önce kaç paraya satılıyordu? şu an kaç para
arada kalite farkı ne kadar? bunlara bakmak lazım
ybr 250 şuan anahtar teslim 9400 ytl bildiğim kadarıyla brezilyada üretiliyor
bir kaç sene sonra bak gör çinde üretilecek ve fiyatı nasıl düşecek
ben beğenerek aldım taş gibide yamaha
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
250 cc altındaki tüm honda ve yamahaların çinde üretildiğini bayiiden duymuştum.Bu şaşırılacak bir durum değil. Ucuz insan gücüyle, düşük maliyet sonucu kitleleri buluşturmak adına CE belgesinden ödün vermeden yaptırılıyor. Şuna dikkat etmek lazım!!! Toyota Türkiyede montajlandığında, Lastikler,göğüs,iç döşeme Türk malı olup; yol sesini içeri daha fazla verdiğini ve japonla birebir test ederek kıyasladığınızda bariz farkediyordunuz! 1994 te sıfırını satın alıpta kullanan olarak yazıyorum. japon malından biraz daha hesaplı satın alıyorsanız bunuda kabul etmişsiniz demektir. Elektronik dünyasında da çinliler aldı başını gidiyor... Nekadar ekmek o kadar köfte olayı kesinlikle var. Saygılar.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
ben kabul ediyorum her şeyi çinliler yapıyo iyi tamam da
mesela honda çinde yapılıyo diyenler var benim bildiğim
kadarıyla çinde yapılan bi modeli yok varsa bile HONDA niye
yamahadaki gibi şasisine made in china yazdırmıyoda
YAMAHA yazdırıyo.bende tam 3 tane honda motor var
her tarafına baktık bir tek china yazan yer yok ama yamaha
nın bazı modellerinde yazıyo
saygılar,hürmetler
Mustafa Kemal Atatürk
NOKİA telefonların çoğunda made by nokia yazıyordu! Sizce nerede yapıldı? Neden çin malı yazılmadı? çin malı yazmak yasal zorunlulukmu? Toyotada made in turkey yazmadıki!
Motosikletin menşei nedir sorusunun cevabı olarak,ithal edilen sözleşme ve gümrük evraklarında nereden geldiği,nerede yapıldığına ışık tutacak nitelikte olmalıdır.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
arkadaşlar şimdi yamaha bayisinden geldim, ybr ye 3600 lira diyor, daha ucuz yer bilen varmı. anadolu yakasında
250 cc altı motorlar çinde yapılıyo ztn
arkadaşlar bu gonuyu ellibin defa hortlattık zaten,motor bizden bıktı biz konuşmaktan bıhmadıhyoksam japonlar bizi duyar diemi uğraşıonuz
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
çin min sonuçta kalite...
KIRMIZI BOĞA..
nereye gitsem hep kırmızı ve mavi kalmış, benim motoru 1000 e sayıyor özkan motor. 1500 liraya elden satarım galiba
hemen arkadaşımın ybr ye bakmam lazım ama o ilk çıktığında aldı zannetmiyorum yazmıya bilir
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)