Al işte bide bu adam polis yaa:S
Al işte bide bu adam polis yaa:S
polisler böyle durumlarda havalı olurla ma arkadaş havasını iyi ayarlayıp vermiş gazı...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Bencede polis haketmişBravo,nice olayları bekliyoruzhiç bitmicek bunlar eminim...
Ya sen o amcayı görürsen bi sor bakalım kadına ne demiş de hışmına uğramış merak ettim. Eğer kötü bir söz söylemişse kadın az bile yapmış, yok sıradan şeyler söylemişse (ne var gidiyoruz işte acelen ne patladın mı falan gibi yani ) amcaya selam söyle, ben de ondan yanayım bilsin yani
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
sallandıracan iki bayan sürücüyü taksim meydanında bak bi daha yapabiliyomu
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
ne desek boş kadın milleti işte.
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Abi çok büyük sıkıntıymış bu bayan sürücüler farkındamsınız bilmemBirçok kişinin birçok fikri varmış meğer
Bayanı da aynı erkeği de. Malzeme kalas olunca elden bişey gelmiyo ha bayan ha erkek neticede kalas diyip geçeceksin başka yapacak bişey yok.
bu kadar agresifse bayan görünümlü bi abimizde olabilir
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
aynı şeyi bana yapıcak ben motoru teke kaldırıp üstüne sürdümmü olay biter.bence bu bayanda bunu istiyordu o motorludan
Mustafa Kemal Atatürk
Birazdan dükkanı açmaya gidicem,bakalım bu sefer bana dalcakmı bi bayanabla ünlü oldu ya
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
ah birde bana denk gelsede aynı hareketi bana yapsa....
Bazı bayanlar bazen böyle şeyler yapabiliyorlar. boş bulunmamak lazım, en azından dayak yiyip yerlere düşmemeli, Aikido falan bişi yapıp sakinleştirmeli bağyanı
Poturdak
Yaşlı bir amcaya el kaldırmak, delikanlılığı bozar...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
amca fazla üstüne gitmeseymiş keşke ya sevgilisiyle veya kocasıyla kavga etmiştir yada özel günündedir kendisi...belkide psikolojik sorunları vardır...malum yaptığı davranış normal bi insanın yapacağı türden değil...
bu konuda kesinlikle hemfikirim...balta olduktan sonra cinsiyetin pek bi önemi yok...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Her zaman derim bayanlara ehliyet verirken 3 kere sınava sokmak lazım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)