Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Bayan sürücü dövdü...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Al işte bide bu adam polis yaa:S

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kartal23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motorumu Sattım
    polisler böyle durumlarda havalı olurla ma arkadaş havasını iyi ayarlayıp vermiş gazı...
    Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
    ( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
    Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gazı sıkan arkadaşı tebrikler... iyi olmuş

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Bencede polis haketmişBravo,nice olayları bekliyoruzhiç bitmicek bunlar eminim...

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Alıntı deligibi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanlış anlaşılma olduDoğrunun yanında olman güzel eğer o amcayı bidaha görürsem anlatıcam bunlarıAmca herkez senden yana falan dicem

Ya sen o amcayı görürsen bi sor bakalım kadına ne demiş de hışmına uğramış merak ettim. Eğer kötü bir söz söylemişse kadın az bile yapmış, yok sıradan şeyler söylemişse (ne var gidiyoruz işte acelen ne patladın mı falan gibi yani ) amcaya selam söyle, ben de ondan yanayım bilsin yani
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sallandıracan iki bayan sürücüyü taksim meydanında bak bi daha yapabiliyomu
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    ne desek boş kadın milleti işte.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Abi çok büyük sıkıntıymış bu bayan sürücüler farkındamsınız bilmemBirçok kişinin birçok fikri varmış meğer

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Bayanı da aynı erkeği de. Malzeme kalas olunca elden bişey gelmiyo ha bayan ha erkek neticede kalas diyip geçeceksin başka yapacak bişey yok.

HRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150ZAT
    bu kadar agresifse bayan görünümlü bi abimizde olabilir
    Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
    Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    aynı şeyi bana yapıcak ben motoru teke kaldırıp üstüne sürdümmü olay biter.bence bu bayanda bunu istiyordu o motorludan
    Mustafa Kemal Atatürk

Motosikleti
    suzuki burgman AN 400
    Birazdan dükkanı açmaya gidicem,bakalım bu sefer bana dalcakmı bi bayanabla ünlü oldu ya

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
    Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum
    polis olmakla sadrazammı oluyormus 500 babanın tek evladı.
    Böyle süzme seref.... yuzunden bir tane polisi sevmiyorum su ulkede.
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    ah birde bana denk gelsede aynı hareketi bana yapsa....

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Bazı bayanlar bazen böyle şeyler yapabiliyorlar. boş bulunmamak lazım, en azından dayak yiyip yerlere düşmemeli, Aikido falan bişi yapıp sakinleştirmeli bağyanı
    Poturdak

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yaşlı bir amcaya el kaldırmak, delikanlılığı bozar...
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim gibi işte..
    kaç kez kaskımı fırlattığımı bilirim..

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    amca fazla üstüne gitmeseymiş keşke ya sevgilisiyle veya kocasıyla kavga etmiştir yada özel günündedir kendisi...belkide psikolojik sorunları vardır...malum yaptığı davranış normal bi insanın yapacağı türden değil...

Bayanı da aynı erkeği de. Malzeme kalas olunca elden bişey gelmiyo ha bayan ha erkek neticede kalas diyip geçeceksin başka yapacak bişey yok.
    bu konuda kesinlikle hemfikirim...balta olduktan sonra cinsiyetin pek bi önemi yok...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Her zaman derim bayanlara ehliyet verirken 3 kere sınava sokmak lazım

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Ha şunu bileydin :D

Yaa bende arabanın birine geçen gün biber gazını boca ettim. Emniyet şeridi kenarında bariyerin önünde motorlu arkadaşım bekliyodu. Onun yanına gittim konuşuyoruz nereye gideceğimiz hakkında. Sonra bi araç ani frenle arkamda durdu çarpmak üzereyken. Sonra söylenerek yanıma geldi ki o sırada teker ayağımı sıyırdı ezyordu nerdeyse. Neyse yanıma geldi el kol hareketi ağzına geleni söylüyor yolun ortasında durmamla ilgili olarak. Durduğum yer ise emniyet şeriti dahilinde bile değil bırakın yolu.
    Ağzına geleni söylüyo, küfrediyo filan bas git dedim ben buna. Yok gidermi belasını arıyo. Bende cevaben onun dilinden konuştum. Bu sefer bana yumruk filan kaldırmaya başladı. Arabadan iniyo bana saldırmaya geliyo bende çıkardım biber gazını (etkisininde ne olacağını bilmediğim için) arabanın içine boca ettim. Tüpü boşalttım resmen. Bu arabadan çıktı öksüre tıksıra. Hala üstüme yürümeye çalışıyo. Plakanı ver ben polisim diyo. Kimliğini göster önce sen dedim. Gösterdi :D Bende altta kalmadım tabii ki. Polis olman bana yumruk kaldırmana sebepmi dedim. Kimsin sen bana yumruk kaldırıyosun dedim. Yine ağzıma geleni söylemeye devam ettim ki hak etti. Bende bu sayede biber gazının etkisini öğrenmiş oldum

Seninde eline saglık güzel yapmışsında
    olayın asıl önemli kısmını yarım bırakmışsın sonra noldu topuklayıp kaçtınızmı yoksa karokola mı gittiniz

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)