İlk korumalarımı aldım işte fotolar ve bilgiler.
Reklamlar
-
Reklamlar
-
dizlik ve sırtlıkta almanı tavsiye ederim.. mümkünse bide bot özellikle SS makinalarda ayagının ve bileginin saklıyacak fazla bi yer yok .. yatmalarda mazallah ...
-
Moderatör
Güle güle kullan.. Kazasiz belasiz keyifli ruzgarlar, umarim hic iyiki almi$im demek zorunda kalmazsin ..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
eldiveni unutma.oda çok önemlidir.
stunc -honda titan -honda twister
motosiklet özgürce yaşamak, rüzgarla yaşırmak tır.
-
sağolun ilk fırsatta eldiven de edinicem.
dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
motorda yalancı ss. çanta falan da takılmaz.
neyse ilerleyen zamanlarda bakıcaz artık...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
Arkadaşım en önemlilerini ihmal ediyorsun gibi dizliksiz ve eldivensiz motora binmemeni dilerim .Allah korusun motoru devirmende bile asfaltla ilk temas edecek yüzeyler dizlerin ve ellerin. Yaralar kolay iyileşmiyor. Her şeye ellerini kullanıyorsun. Eğer boşver diyebiliyorsan iki elini arkana bağlat ve bir gün geçir fikrin değişecektir. Saygılar
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.eksikleride en kısa zamanda tamamlaman dileğiyle
gerçi montda kazık yemişsin buraya bi bak istersen
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43914
kaskın markasınıda ilk defa duydum doğrusu
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Dizlik de almalısın, hayırlı olsun bu arada..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
hayırlı uğurlu olsun......
-
10 Temmuz 2007, 20:11
hayırlı olsun.. bak ben dizlik kullanmadığım için bir kere düşmüştüm ve 2 ay dizlerimin ağrısından eğilip kalkamadım... çünkü yere düşünce direkt kafam dizlerim ve ellerim yere geldi..yerdede epey süründüm...o gün bugündür dizlik kullanırım.. alışınca öyle zor gelmiyor.. takmayınca motor kullanamıyorum..dizliğin faydasını ikinci süşmemde gördüm.. ve hala bacaklarım akşama doğru yorulunca dizlerimi kırıp oturulu halden ayağa kalkınca zorlanıyorum bazen...dizlerinizin kıymetini bilin...yaşlanınca acısını çok çekersiniz..bunun bide rüzgarı var..
-
10 Temmuz 2007, 20:22
hayırlı uğurlu olsun.. kazasız günlerde kullanman dileğiyle
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
-
10 Temmuz 2007, 20:40
o ZEN monttan bende alacağım galiba.. Memnun musun??
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
10 Temmuz 2007, 20:58
Eldiveni deri tercih edersen iyi olur. el yaraları (ufak düşmelerde bile) en zor iyileşenler, hele ki avuç içleri.
kazasız belasız sürüşler dilerim
Poturdak
-
10 Temmuz 2007, 21:29
hayırlı olsun dostum güle güle kullan
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
10 Temmuz 2007, 21:59
güle güle kullanın
-
10 Temmuz 2007, 22:05
hayırlı olsun arkadaşım...umarım hiçbir zaman asfalt yüzü görmez korumların...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
10 Temmuz 2007, 22:13
chopperrider adlı üyeden alıntı
dizlik ve bellik de önemli tabi ama bana onları şehir içinde kullanma fikri zor geliyo biraz.
sonuçta haftada ancak bi kaç saat motor üstündeyim onda da gezmeye gittiğimde motordan inip elimde dizlik, bellik kask mont naparım bilemiyorum.
...
Geçenlerde yaptığım kaza sonrası sağ dizliğim iki parça olmuştu, dizimde ise çizik bile yoktu. Daha ne örnek vereyim bilmem ki
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
10 Temmuz 2007, 22:22
hayırlı olsun kask benim kaskın aynısı bide şuna siyah vizör bulsam silah gibi olcak valla
-
11 Temmuz 2007, 00:13
ozrace adlı üyeden alıntı
arkadaşlar teşekkürler
bu arada hakkaten montta kazık yemişim ama napayım biran önce almak istiyodum izmirdede en uygun file mont bunu buldum. deneyip alma imkanı da olunca aldım artık napalım biraz tuzlu olmuş...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
11 Temmuz 2007, 00:50
Gule gule kullan da, kaskta kazik yemissin biraz be baba.Arastirmadinmi hic ortami...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)