Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni başlamak için hangisi ideal

REKLAM ALANI

Motosikleti
    daha yok malesef
    motora yenı baslıcam ehliyeti alurken kursu racingle almıstım baya keyifli hızlı gıdemekte eglenceli alet daha sora er5 almayı dusundum fıyatı uygun oldugu ıcın ama bekleyip racing almayı dusundum ilk baslamak için 600luk en uygun makina sizce hangisi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    daha önce motor tecrüben varmı ki.. 600 lük ler bence biraz tecrübe ister..
    KIRMIZI BOĞA..

Motosikleti
    daha yok malesef
    dedigim gibi kursta 15 saat racing egıtımı aldım orda kucuk motordan başlayıp öğrendım tabi yetmez ama kucuk motorda istemıyorum o yuzden

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    arkadaş bu konu 65421345645 kere açıldı hala nasıl açıyorsun ya mod arkadaşlar yönetici arkadaşlar nerde biraz araştırır mısın zenci

teşekkürler

Motosikleti
    daha yok malesef
    hocam ii güzel solüyosunda siteye yeni geldim ilk hani hem muhabbet hem ben bişeyler öğreneyim die konu açtım anlıyomusun demek istedimi yoksa dediğin gibi araştırır bulurdum herseyi anlayısın için simdiden tesekkürler

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Bu forumlarda başlangıç motoru oLarak 125 lik makinalar tercih edilmektedir bi anda 600 lükLe başlamelıyım dmeene şaşırdım doğrusu

EĞer tecrübeli bi Kullanıcı isen 600 lükle başlicam dersen 600 RR (Honda) yı öneririm ama deilsen Yine Honda CBR 125 RR ı öneririm Saygılar
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    600 rr başlangıçta benim kanaatimce de önce ufak cc li bi motorla biraz yol kat et.. sonra değiştirirsin..

ERDEM860
    bu arada arkadaşta kendi fikirlerini katarak bilgi sahibi olmak istiyor.. bunun kaç kere açılmış olmasının ne önemi var..
    KIRMIZI BOĞA..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Cbr-600rr '07
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    600 rr başlangıçta benim kanaatimce de önce ufak cc li bi motorla biraz yol kat et.. sonra değiştirirsin..

ERDEM860
    bu arada arkadaşta kendi fikirlerini katarak bilgi sahibi olmak istiyor.. bunun kaç kere açılmış olmasının ne önemi var..

bilgi sahibi olmak istemesi çok güzel tebrik ediyorum fakat forumu ne zaman açsam 600 cc ile başlasam, 0 dan 600cc, 66rr öldürür mü acemiyim sürekli aynı cevapları yazmaktan aynı konuları okumaktan sıkılmadık mı arkadaşlar forum icerisinde bir-iki sayfa ilerlerse 600ile başlanırmı sorusuna yazılmış tüm cevapları alacaktır

sevgiler

Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    Alıntı ERDEM860 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgi sahibi olmak istemesi çok güzel tebrik ediyorum fakat forumu ne zaman açsam 600 cc ile başlasam, 0 dan 600cc, 66rr öldürür mü acemiyim sürekli aynı cevapları yazmaktan aynı konuları okumaktan sıkılmadık mı arkadaşlar forum icerisinde bir-iki sayfa ilerlerse 600ile başlanırmı sorusuna yazılmış tüm cevapları alacaktır

sevgiler
    sana sıkıcı geldiyse okumayı verirsin olur biter.. bende okuyorum cevap yazmak istemediklerime yazmıyorum. bundan basit ne var güzel kardeşim benim..
    KIRMIZI BOĞA..

kimi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 1000RR
    honda ve bmw gibi büyük firmaların kursları var. orda eğitmenler sana hangi cc'nin daha uygun olacağını söylerler. tavsiyem böyle bir kursa başlaman.

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok önemi var,forum düzeni denen bir şey var.Bir konu defalarca forumda açılamaz.Bu forum kurallarında açıkca yazar.İnsanlar biraz emek harcayarak sürüyle başlık bulabilir bu konuda forumda.Ama kolay olan başlık açmak...

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
    Sebep:  Lütfen başlık açmadan önce arama yapınız.Başlık içerisinde sorulan sorularla ilgili yazışmalar forumumuzda başka başlıklar altında zaten mevcuttur.
     Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
     Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
     Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
     Şikayetleriniz için tıklayın

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)