yeni başlamak için hangisi ideal
Reklamlar
-
motora yenı baslıcam ehliyeti alurken kursu racingle almıstım baya keyifli hızlı gıdemekte eglenceli alet daha sora er5 almayı dusundum fıyatı uygun oldugu ıcın ama bekleyip racing almayı dusundum ilk baslamak için 600luk en uygun makina sizce hangisi?
Reklamlar
-
daha önce motor tecrüben varmı ki.. 600 lük ler bence biraz tecrübe ister..
-
dedigim gibi kursta 15 saat racing egıtımı aldım orda kucuk motordan başlayıp öğrendım tabi yetmez ama kucuk motorda istemıyorum o yuzden
-
arkadaş bu konu 65421345645 kere açıldı hala nasıl açıyorsun ya mod arkadaşlar yönetici arkadaşlar nerde biraz araştırır mısın zenci
teşekkürler
-
hocam ii güzel solüyosunda siteye yeni geldim ilk hani hem muhabbet hem ben bişeyler öğreneyim die konu açtım anlıyomusun demek istedimi yoksa dediğin gibi araştırır bulurdum herseyi anlayısın için simdiden tesekkürler
-
-
600 rr başlangıçta benim kanaatimce de önce ufak cc li bi motorla biraz yol kat et.. sonra değiştirirsin..
ERDEM860
bu arada arkadaşta kendi fikirlerini katarak bilgi sahibi olmak istiyor.. bunun kaç kere açılmış olmasının ne önemi var..
-
abal adlı üyeden alıntı
600 rr başlangıçta
benim kanaatimce de önce ufak cc li bi motorla biraz yol kat et.. sonra değiştirirsin..
ERDEM860
bu arada arkadaşta kendi fikirlerini katarak bilgi sahibi olmak istiyor.. bunun kaç kere açılmış olmasının ne önemi var..
bilgi sahibi olmak istemesi çok güzel tebrik ediyorum fakat forumu ne zaman açsam 600 cc ile başlasam, 0 dan 600cc, 66rr öldürür mü acemiyim sürekli aynı cevapları yazmaktan aynı konuları okumaktan sıkılmadık mı arkadaşlar forum icerisinde bir-iki sayfa ilerlerse 600ile başlanırmı sorusuna yazılmış tüm cevapları alacaktır
sevgiler
-
ERDEM860 adlı üyeden alıntı
bilgi sahibi olmak istemesi çok güzel tebrik ediyorum fakat forumu ne zaman açsam 600 cc ile başlasam, 0 dan 600cc, 66rr öldürür mü acemiyim sürekli aynı cevapları yazmaktan aynı konuları okumaktan sıkılmadık mı arkadaşlar
forum icerisinde bir-iki sayfa ilerlerse 600ile başlanırmı sorusuna yazılmış tüm cevapları alacaktır
sevgiler
sana sıkıcı geldiyse okumayı verirsin olur biter.. bende okuyorum cevap yazmak istemediklerime yazmıyorum. bundan basit ne var güzel kardeşim benim..
-
07 Temmuz 2007, 19:49
honda ve bmw gibi büyük firmaların kursları var. orda eğitmenler sana hangi cc'nin daha uygun olacağını söylerler. tavsiyem böyle bir kursa başlaman.
-
07 Temmuz 2007, 19:49
Moderatör (forrap)
abal adlı üyeden alıntı
Çok önemi var,forum düzeni denen bir şey var.Bir konu defalarca forumda açılamaz.Bu forum kurallarında açıkca yazar.İnsanlar biraz emek harcayarak sürüyle başlık bulabilir bu konuda forumda.Ama kolay olan başlık açmak...
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Lütfen başlık açmadan önce arama yapınız.Başlık içerisinde sorulan sorularla ilgili yazışmalar forumumuzda başka başlıklar altında zaten mevcuttur. |
|
|
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)