Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Kask ile kendinı boğabilen ilk ve tek insan olacaktım.bir bakın.

REKLAM ALANI
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    şimdilik yok
    Alıntı SmirnouF adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama tamamen surucunun arkasına saklanırsan önmünü görmen mümkün olmaz ve virajlara girme durumunda surucu ile aynı anda yatman gerekirken sen geç yatarsın.buda sürücüyü zora sokar.umarım anlatabilmişimdir çünkü 2-3 gündür sıcaktan beynimin çok az bi kismini kullanabiliyom
    benim viraja yatmam için yoluo görmeme gerek yok. ben zaten artçılık olayını baya kaptım
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kumkum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ALPERM arkadaşa

Yazdıklarımın birkaç kişiye dahi faydası olsa beni fazlasıyla mutlu eder. Teşekkür ederim .Motosiklet bence en büyük zevklerden biri bu haytta. Ben bisiklette bile rüzgarı hissettiğim için mutluyum, o his harika. Kimbilir motosiklette nasıldır. Ve riskler açısından bisiklette olabileceklerin EN AZ 10 katı risk motosiklette en zararsız olan riskler, bir de zararlı olan ihtimalleri düşünürsem, daha da uyarıcı yazılar yazmak istiyorum. Hele yolda yanlış ve dikkatsiz sürücüleri görünce daha da üzülüyorum. Arkadaşlar, kazasız, belasız, keyifli ,sağlıklı sürüşler dilerim hepinize.
    UOTE=alperm;732903]Ben bu boyun agrısını oyle bi biliyorum ki, gercekten cook fena. Fıtık yuzunden (agrılarım azalınca) artık ayda bir iki kez zor biniyorum motora. kumkum arkadasımızın bu konuyla ilgili detaylı bir yazısını okumustum herkese tavsiye ederim okusun, smirnouf sana da gecmiş olsun, ucuz atlatmışsın...[/QUOTE]
    sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    arkadaşlar o kask kafadan geriye gittigine göre büyük olmalı, normal bir şekilde oturan kaskın geriye rüzgarda vizör açıkken dahi kayabilicegini sanmıyorum,
    ha yüksek süratlerde tabiki kayar zaten yüksek süratte vizör kapalı gidilmeli toz kaçar, böcek gelir, taş gelir sakat durumlar oluşur buyüzden dşük hızlarda açık tutulmalı vizör.

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı KARAKIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim viraja yatmam için yoluo görmeme gerek yok. ben zaten artçılık olayını baya kaptım
    ne kadar iyi olduğunu düşünsende bunun onla fazla bi alakası var.önünü gördüğün takdirde sürücü ile aynı anda yatarsın ama önünü görmezsen ilk önce sürücü yatar,sen surucunun hareketlerinden virajın oldugunu anlarsın ve ardından yatarsın.yani sürücüden bir süre sonra.
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)