Yazdıklarımın birkaç kişiye dahi faydası olsa beni fazlasıyla mutlu eder. Teşekkür ederim .Motosiklet bence en büyük zevklerden biri bu haytta. Ben bisiklette bile rüzgarı hissettiğim için mutluyum, o his harika. Kimbilir motosiklette nasıldır. Ve riskler açısından bisiklette olabileceklerin EN AZ 10 katı risk motosiklette en zararsız olan riskler, bir de zararlı olan ihtimalleri düşünürsem, daha da uyarıcı yazılar yazmak istiyorum. Hele yolda yanlış ve dikkatsiz sürücüleri görünce daha da üzülüyorum. Arkadaşlar, kazasız, belasız, keyifli ,sağlıklı sürüşler dilerim hepinize.
UOTE=alperm;732903]Ben bu boyun agrısını oyle bi biliyorum ki, gercekten cook fena. Fıtık yuzunden (agrılarım azalınca) artık ayda bir iki kez zor biniyorum motora. kumkum arkadasımızın bu konuyla ilgili detaylı bir yazısını okumustum herkese tavsiye ederim okusun, smirnouf sana da gecmiş olsun, ucuz atlatmışsın...[/QUOTE]
sağlam omurgayla yıllarca motorda..::cat: jale dural
arkadaşlar o kask kafadan geriye gittigine göre büyük olmalı, normal bir şekilde oturan kaskın geriye rüzgarda vizör açıkken dahi kayabilicegini sanmıyorum,
ha yüksek süratlerde tabiki kayar zaten yüksek süratte vizör kapalı gidilmeli toz kaçar, böcek gelir, taş gelir sakat durumlar oluşur buyüzden dşük hızlarda açık tutulmalı vizör.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)