Trafikte sıkıştırılmakdan usandık artık sıcaklar bi yandan...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
güvenliği sağlaması gereken görevli güvenliksiz ortama seyirci kalmakla meşgul.
motorcu arkadaşımız eldiven ve kask gibi korumalığı olmuş olsaydı 3 kişi ile baş edebilirdi.
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
Moderatör
Helal olsun.. Hak etmi$tir eminim..
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
yalnız cok enteresan sen neden fotograf cekmekle yetindin we ayırmadın merak konusu olmus, duz yolda u donusu yapan bı mınubusden kaza yapmayı zor atlatıp bı de ustune haklıyken butun mınubusculerden dayak yıcektık az daha ama saolsun delıkanlı bı motorcu abımız kurtarmıstı o na da burdan tessekkur etmek ıstedım hatırlamısken
-
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
güvenliği sağlaması gereken görevli güvenliksiz ortama seyirci kalmakla meşgul.
motorcu arkadaşımız eldiven ve kask gibi korumalığı olmuş olsaydı 3 kişi ile baş edebilirdi.
Diger fotoların bırınde cox marka bı kask yerde duruyo ama eldıven varmı bılemıcem.
KID333 adlı üyeden alıntı
yalnız cok enteresan sen neden fotograf cekmekle yetindin we ayırmadın merak konusu olmus, duz yolda u donusu yapan bı mınubusden kaza yapmayı zor atlatıp bı de ustune haklıyken butun mınubusculerden dayak yıcektık az daha ama saolsun delıkanlı bı motorcu abımız kurtarmıstı o na da burdan tessekkur etmek ıstedım hatırlamısken
fotograflar cok yakın bı gazetecı arkadasımın alıntı yazma geregı duymadım onun ıcın yoksa benım boyle durumlarda foto cekmek aklıma gelmez panık atak var bende saldırırdım saygılar..
-
-
valla insanlar bir garip ışıkta köşe başında bekliyordum ışık yandı soluma baktım tam gaz arabalar gelmeye devam öle böle değil çıksam biçecekler okadar vahim ama arkadan korna sesleri hadi gitsene gibisinden o esnada irkildim çünkü arkadaşın biri sola bakarken gaza basmaya devam ediyor küt bana çarpıyor kusura bakma diyor millet korna calınca sen cıkıcaksın otobüs seni bicecek zannetim heyacandan oldu diyor.. anlıycanız dururken bile size çarpabiliyolar....
-
geçen hafta spor salonundan çıkmışım kafa1500 trenyolu geçidinden geçerken yavaşladım raylar dan sarsılmasın motosiklet amacım bu neyse arakda bir otomobil dumadan korna çalıyor ben kuzu kuzu geçtim geçidi sonra yanımdan gazladı gazlarkenden elini çıkarttı hareket yaptı az ilerde trafik yavaşladı yanına geldim beni görünce camı açarak hakarete başladı
hemen motosikleti arabasının önüne çektim kapısını açarakindirdim elemanı korkudan altına yapacak sonra dedim ya değmez haline bak şunun kuzu kuzu arabasına bindigitti o maço delikanlıdan eser yok arabadan inince
malesef yukarıdaki olaydaki gibi olaylar sık sık yaşanıyor bide sinir olduğumsanki motosiklet sürücüleri kemal sunalın filmindeki mazlum herkes hırsını motorculardan çıkartmaya kalkıyor trafikde artık bunaldım bigün bi 4 tekerliğe çok fena patlayacağım ama bakalım ne zaman
-
Fotolar çok etkileyici de olayı en civcivli anında yarım bırakmışsın
Üstelik ilk karede tekme yiyen vatandaş anlından yaralı durumda, ayrıca
motorcu arkadaşın elinde tornavida mı var yoksa sadece bir anahtar mı?
Yani olayın başı da sonu da belirsiz gibi görünüyor, gerçekten olay anlattığın gibi mi başladı acaba
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
07 Temmuz 2007, 03:40
muvattali adlı üyeden alıntı
Fotolar çok etkileyici de olayı en civcivli anında yarım bırakmışsın
Üstelik ilk karede tekme yiyen vatandaş anlından yaralı durumda, ayrıca
motorcu arkadaşın elinde tornavida mı var yoksa sadece bir anahtar mı?
Yani olayın başı da sonu da belirsiz gibi görünüyor, gerçekten olay anlattığın gibi mi başladı acaba
muvattali olaya ilişkin 40 civarı foto var tabi kavganın başıda biraz kaçırılmış ama bilinen motorcunun sıkıştırıldığı adamın arabasıda ılerde bı yerdeymıs ama buyuk ıhtımal ağız dalaşıyla başlamış zaten bu akşam bikaç tv haberindede çıktı ben seyredemedim ama durum bu motorcunun elindekide bi anahtarlik yumruguna sarmıs
-
07 Temmuz 2007, 03:44
beyaz elbiseli beyaz şapkalı elemana bayıldım bruce lee'nin istanbul şubesi bide darbeyi yemese leyla gibi süzülmüş eleman bizim motorcu vurunca
-
07 Temmuz 2007, 04:19
headquarters adlı üyeden alıntı
muvattali olaya ilişkin 40 civarı foto var tabi kavganın başıda biraz kaçırılmış ama bilinen motorcunun sıkıştırıldığı adamın arabasıda ılerde bı yerdeymıs ama buyuk ıhtımal ağız dalaşıyla başlamış zaten bu akşam bikaç tv haberindede çıktı ben seyredemedim ama durum bu
motorcunun elindekide bi anahtarlik yumruguna sarmıs
Teşekkürler arkadaşım .......
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
-
07 Temmuz 2007, 08:07
-
07 Temmuz 2007, 09:06
Ne kadar igrençleşti bu insanlar ya
Kavga etmeyi bilmem ve de nefret ederim
headquarters adlı üyeden alıntı
Ama arkdaşımızda maşallah kick boxçugibiymiş tekme tokat giriyo
-
07 Temmuz 2007, 09:44
Forumdan Uzaklaştırıldı
Güzel fotoğraflar. Arka arka otomatik çeken ayarda mı çektin?
-
07 Temmuz 2007, 09:52
adam bana siyah kuşak gibi geldi o ne öyle ya, van damme gibi
Bundan böyle aşkım mevlamdır, Kanmam yalana
Dizginsiz aklım belalımdır almam yanıma
-
07 Temmuz 2007, 09:55
bende belaya bulaşmayı sevmem amma iş başa düşerse elimden ayağımdan vee kafamdan geleni esirgemem,
bir kaç tane böyle baba yiğit çıksın ağzının payını versin bak bidaha bulaşıyorlarmı
sabah sabah ne güldüm fotoroman gibi olmuş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
07 Temmuz 2007, 10:06
çok iyi yapmış..
şahsen taraftar olduğum bir konu..
en azından bu araç sürücüsü artık her motor gördüğünde bu günü hatırlayacak.
ama döve döve bitmeyecek bunlar.
-
07 Temmuz 2007, 10:09
vallahi kavga etmek onaylanamaz ama içimden geçeni açık söyleyeyim
İYİ ETMİŞ;ELLERİNE AYAKLARINA SAĞLIK
çünkü çoğu zaman bende zor tutuyorum kendimi ya iyi bir dayak yiyeceğim,yada çok kötü çarpacagım,çünkü birikti artık.
-
07 Temmuz 2007, 10:14
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)