Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2 Kere Sevmiyorum

REKLAM ALANI
    Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    Bu sabah başımdan geçen olay aynen şöyle.
    Düz yolda 70-80 km. süratle ilerlerken ters yönden bir araba üstüme doğru geliyor o da ne içindeki şahıs parmağıyla bir saniye veya bilmiyorum bir dakika gibi bir işaret yapıyor vede hızında en ufak bir azalma yok. Sola kaçmak için hamle yapayım dedim allahtan aynaya baktım solumdanda normal olarak bir araç kaptırmış geliyor sola kaçsam aracın altında kalacam sağada kaçamıyorum frenlere asılmamla sağa sola yapmaya başladım karşıdan gelen araçta frenlere asılınca çarpışmaya ramak kaldı. Tabi ben kan ter içindeyim şahıstan gelen ilk cevap görmüyormusun kardeşim sana işaret yapıyorum. Tabi bende sinirler tavan yaptı ne diyon lan sen diye motordan inmeye kalkarken gelen çok ilginç cevap POLİSİM ben, tabi bende gayri ihtiyari bir geri vites durumları olmadı desem yalan olur. Benim verdiğim cevap; polis olman beni ezmek için yeterli bir sebep mi? diye sorduğumda hadi git işine ulen anlamı çıkarılacak bir bakışla gazlayıp gitmek oldu.

100 m. sonra ışıklarda durduğumda olayı gören araçlardan biri yanımda durup arkadaşım niye indirmedin herifi ben arabadan inmiştim sana arka çıkacaktım sen beni görmedin keşke indirseydin deyince polismiş cevabını alınca adam dahada hararetlendi.

Sonuç olarak polisleri sevmiyordum şimde 2 kere sevmiyorum.
    Herkese kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Şaşkınım, tanrım daha neler duyacağım Geçmiş olsun Yine iyi sakinmişsin ben olsam kesin karakolluk olurdum, %100 yani , bir ihtimal bile yok..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Polislerle çok dalaşmamak gerekir.İyiside var kötüsüde var içlerinde her meslekte olduğu gibi.Motor kullanmayı bilmeyenler motorda yaşayacağımız tehlikeleri düşünmeden abuk sabuk işler yapıyorlar.Yani doktor yada mühendis olsa dahamı farklı olacaktı tartışılır.Arabaya binince genelde herkes bir canavarlaşıyor.Geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsın.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Polis örnek vatandaş olmalıdır. Nokta
    "Motosiklet Özgürlüktür."

Motosikleti
    Honda, 2008, CBF 150/ Karaböcük Namı diğer KAĞNI
    Geçmiş olsun. Böylesi şeyler ne yazık ki her yerde mevcut. Pazartesi günü bulunduğum yer olan Reyhanlı'dan çıkıp Kırıkhan üzerinden Antakya'ya (Hatay merkez ilçenin adı olduğundan il merkezinden bahsedilirken Antakya diye söyleniyor burada) oradan da Reyhanlı'ya bir ring yapmak istedim. Kırıkhan'dan Antakya'ya geçerken yandan gelen çok yoğun bir rüzgar var, motor üzerinde durmak için çok çaba sarfetmek gerekiyor. Bunun için saatteki hızım rüzgarın şiddetine göre kimi zaman 50, kimi zaman da maksimum 60 km/h. Yolda radar aracını gördüm, "iyi ki rüzgar varmış, yoksa şimdi burada 150 ile giderken yakalanıp 210 yetele para, -15 ceza puanı yemek vardı" diye düşündüm. Çevirme noktasına geldiğimde, o da ne, polis amca beni çevirdi. Anlam veremedim, hayatta en korktuğum şey iftiraya uğramak (zira küçükken bunu yaşamıştım). Motordan inmedim, yanıma gelmesini bekledim, ama gelmedi. Araç içinde oturan memurun yanına gitmemi söyledi çevirme yapan memur. Neyse, evraklarımı alıp gittim, adam beni görünce: "hani öbür arkadaşın?" diye sordu. Ben de yalnız olduğumu söyledim. İnanmazmış gibi birşeyler mırıldandı. Baktım adam ceza yazıyor resmen. "Sen ne yazıyorsun, neye istinaden ?" diye sordum. 110 km/h ile giderken yakalandığmı söyledi. Ben, şoke oldum. "60 ile giderken nasıl 110 ölçüyorsunuz?" diye soracak oldum, adam: "siz hız yapmazsınız, radar böyle ölçer" anlamında birşeyler söyledi. Eyvah, korkularım gerçekleşiyor diye endişeye kapıldım. Zaten 2005'de yediğim 188 ytl yi 2007 yılında faiziyle birlikte 410 olarak ödeyebilmiştim:( Derken, ben duruma itiraz edeceğimi, beni mahkemeye sevketmesini söyledim. Konuştuğum memur, radar tespitini yapan görevliyle telsiz görüşmesi yaptı. Oradan gelen cevap: "üzerinde iki kişi bulunan, siyah renkli MZ" Bu esnada, çevirmeyi yapan görevlinin elindeki kağıttan son iki kayıda gözüm ilişti. "Siyah MZ" yazıyodu. "Bak, sizin aradığınız kişi ben değilim, orada MZ yazıyo, ayrıca diğer arkadaşınız da MZ olduğunu bildirdi dedim. Neyse, çevirmişken ehliyet bilgilerimin ve motor bilgilerimin sorgusunu da yaptılar, durum temiz, ceza puanı sıfır, gidebileceğimi bildirdiler de gittim. FAKAAAAT: adam benim bilgilerimi elinde bulunan müsvedde kağıdına yazdı. Bu işi niye yaptığna anlam veremedim. Aklıma şu soru takıldı: "Acaba o MZ motosikleti bulamazlarsa onun yerine cezayı gıyabımda bana mı kesecekler?" Eğer öyle bir şey olursa, bu herhalde benim için çöküş olur. Öyle bir şey olursa kesinlikle o adamla uğraşırım.
    [COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
    [SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı dishy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şaşkınım, tanrım daha neler duyacağım Geçmiş olsun Yine iyi sakinmişsin ben olsam kesin karakolluk olurdum, %100 yani , bir ihtimal bile yok..
    Teşekkür ederim. Yalnız insan evli ve çocuk sahibi olduğunda bazı şeyleri sineye çekmeye alışmak zorunda kalıyor. Hele hele türkiye gibi bir ülkede sıradan bir vatandaş isen, o karakoldan arkana baka baka çıkartırlar adamı.

halkın huzuru polisin onuru diye afişlerde yazıyo
    nerde Peki huzur ?

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Düşüncelerimi yazsam içeri tıkarlar o yuzden buradan "sevgilerimi" yolluyorum.
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçmiş olsun...
    Hafta sonu jandarma komutanı ile aramda geçenleri anlatsam inan haline şükredersinBeterin beteri var...
    Tanrı bazen sınırlarımızı sınıyor diyorum ve geçiyorum.
    Ama tabi bu tür durumlarda kurum ve kuruluşlara mal etmemek lazım durumu,her şeyin iyisi de var kötüsü de.

mithrelios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mts 950
    polislerin mahalle kabadayisi gibi davranmadiği bir ülkeye sahip olmak dileğiyle.

Motosikleti
    Fazer
    genelleme yapmamak doğru olur. Her meslekte olduğu gibi polisler içinde de çürükler olabilir. malesef, toplum olarak zayıf karakterli insan yetiştiriyoruz

obkavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    google arama motoru :)
    Genelleme yapmayın falan demişler ama genelleme malesef yapılmalı çünkü %80'i böyle bu adamların devletin ünitorması devletin silahı kabadayılık peşindeler laf anlatsan anlamaz bi iş sahibi olmamış bi baltaya sap olmamış pekçok insan polisliğe müraacat edip polis oldular (içlerinde iyileri tenzi ederim) sonrada sonuıç bu ukalaca konuşmalar tavırlar kimsin sen kardeşim senin maaşını bu insanlar veriyo soruyosun efendim bir sürü insanla uğraşıyoruz yok canımız tehlikede yok kapkaççı hırsız uğursuzla uğraşıyoruz e be güzek kardeşim bu iş için maaş malıyosun bu işi isteyerek seçtin "ekşın" kaldıramıyosan git huzur evinde çalış
    LAZKOPAT /'Asla bir Türk'ü kılıcını çekecek noktaya değin kızdırmayın' Napolyon

"Az kaşardan Tost, Çok Kaşardan Dost olmaz"

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Yani herkesin başına geliyor sanıırm bende bi keresinde kırmızı ışıkta durmuştum.Neyse yeşil yandı geçtim o da ne az ilerde jandarmalar çevirme yapmış benle beraber kalkan arabayı durdular.Ben tabi istifimi bozmadım hiç niye bozacaktım ki :?? Neyse kimligi sordular ehliyetimi verdim baktılar iade ettikleirnden sonra kornaya basıp gittim
    Ne bilim böyle anlarda sakin olmak en iyisi

ks89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    bana arabayla polisin iyisi rastlamıştı şimdiye kadar 1 kere rastladı . kötüsü rastlasaydı daha arabaya elimi sürmezdim falla. iyileride var.
    geçmiş olsun kardeş

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benim sevdigimden sıgdırasım geliyor hepsine
    Al birini vur digerine bir tane cıkmadı karsıma.
    Fabrikasyon heralde bunların hepsi aynı banttan cıkma
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

ks89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa ybr 2005
    polis işte abi hepsi snn kötülüğünü istiyo :p

unumoq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 600 RR
    geçmiş olsun ercü
    üstünde üniforma varmıydı yoksa adam yusufun korkusuyla sıkmış olabilir

Motosikleti
    CBF150
    Alıntı unumoq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun ercü
    üstünde üniforma varmıydı yoksa adam yusufun korkusuyla sıkmış olabilir
    bilmem dikkat edeniniz varmı bu arkadaşlar genelde üniformanın şapkalarını arabanın arka camında unuturlar

bazen25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    x evo 400
    Alıntı mithrelios adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polislerin mahalle kabadayisi gibi davranmadiği bir ülkeye sahip olmak dileğiyle.
    yok öle bişi yirmibeş karakter

Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    Alıntı djelals adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    FAKAAAAT: adam benim bilgilerimi elinde bulunan müsvedde kağıdına yazdı. Bu işi niye yaptığna anlam veremedim. Aklıma şu soru takıldı: "Acaba o MZ motosikleti bulamazlarsa onun yerine cezayı gıyabımda bana mı kesecekler?" Eğer öyle bir şey olursa, bu herhalde benim için çöküş olur. Öyle bir şey olursa kesinlikle o adamla uğraşırım.
    senin yerinde olsam memur o yazıyı yazarken bende kendisine yaka numarasını sorar onu biryere not alırdım...bak o zaman nasıl geri adım atardı...ve dediğin gibi cezayı sana yazarsalarda direk savcılığa görevi kötüye kullanmaktan(emniyeti suistimal) dava açmanı öneririm kendisine...ondan sonra uğraşsın dursun...
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)