Bu sabah başımdan geçen olay aynen şöyle.
Düz yolda 70-80 km. süratle ilerlerken ters yönden bir araba üstüme doğru geliyor o da ne içindeki şahıs parmağıyla bir saniye veya bilmiyorum bir dakika gibi bir işaret yapıyor vede hızında en ufak bir azalma yok. Sola kaçmak için hamle yapayım dedim allahtan aynaya baktım solumdanda normal olarak bir araç kaptırmış geliyor sola kaçsam aracın altında kalacam sağada kaçamıyorum frenlere asılmamla sağa sola yapmaya başladım karşıdan gelen araçta frenlere asılınca çarpışmaya ramak kaldı. Tabi ben kan ter içindeyim şahıstan gelen ilk cevap görmüyormusun kardeşim sana işaret yapıyorum. Tabi bende sinirler tavan yaptı ne diyon lan sen diye motordan inmeye kalkarken gelen çok ilginç cevap POLİSİM ben, tabi bende gayri ihtiyari bir geri vites durumları olmadı desem yalan olur. Benim verdiğim cevap; polis olman beni ezmek için yeterli bir sebep mi? diye sorduğumda hadi git işine ulen anlamı çıkarılacak bir bakışla gazlayıp gitmek oldu.
100 m. sonra ışıklarda durduğumda olayı gören araçlardan biri yanımda durup arkadaşım niye indirmedin herifi ben arabadan inmiştim sana arka çıkacaktım sen beni görmedin keşke indirseydin deyince polismiş cevabını alınca adam dahada hararetlendi.
Sonuç olarak polisleri sevmiyordum şimde 2 kere sevmiyorum.
Herkese kazasız belasız sağlıklı sürüşler dilerim.