Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

YARIŞ motoru alacaklara

REKLAM ALANI
    tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    birkaç tavsiye:

1) Uzun yolda sizi yorar. Uzun yol yapmayı planlıyorsanız "touring" tarzı alın.
    2) Yarış motorları hafif olsun diye "sineğin yağı" bile %25 azaltılmış oluyor
    Yani ufak bir çarpmada bile şasiyi eğmek mümkün (geçen gün tamircide gördüm bunu.. ufak bir çarpmadan sonra motor iskeletinde, depo yakınında içeri çökme olmuş. )
    Bazen Hafif = Zayıf ne yazıkki.

Sevgiler,
    -turgut
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Yani uzun lafın kısası enduro alın, hayatın tadına varın..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Belki 40 ımdan sonra o da Allah izin verirde ömrümüz yeterse ;)
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

tkalfaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC750S DCT
    Yoo ben de yarış motorlarına deli olurum -- ahh bi GSX1000 olsa şurada
    Sadece yarış motoru alacak arkadaşların bu hafiflik olayına dikkatini çekmek istedim.
    ---
    Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R

Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yarış motoru olsun çamurdan olsun beeeuzun yola da razıyız

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı CERRAHI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belki 40 ımdan sonra o da Allah izin verirde ömrümüz yeterse ;)
    sen bizi bile gömersin birader...

yarış motoru kullanmak çok zordur...bence 10 yıllık bir tecrübeden sonra alınmalıdır...bir kriteri olmalı...kullanabilecek kullanamayacaklar atıyorum belli bir kusr dönemimden geçirilmeli...abartı değil...olması gereken bu...hazırmı diye testlerden geçmeli...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster

yarış motoru kullanmak çok zordur...bence 10 yıllık bir tecrübeden sonra alınmalıdır...bir kriteri olmalı...kullanabilecek kullanamayacaklar atıyorum belli bir kusr dönemimden geçirilmeli...abartı değil...olması gereken bu...hazırmı diye testlerden geçmeli...
    Allah bilir orasını

Bu dusuncenede kesinlikle katılıyorum + 1000000000
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yarış motoru kullanmak çok zordur...bence 10 yıllık bir tecrübeden sonra alınmalıdır...
    okadarda değil biraz fazla söylemişsin. eğitimlerini aldıktan sonra 1-2 sene içinde çok rahat supersport motor kullanılır. rossi 16 yaşında dünya şampiyonu oldu. yurt dışındaki bir çok ülkede max 2 senede istediğin motoru alabiliyorsun. supersporla uzun yolda yapılır. ve tkalfaoglu dediği kadar şaşileri zayıf değil. supersport motorlar 200km hızlarda takla attığı zaman bile sağlam kalıyor şasileri. en dayanıklı şasi supersportlardadır. teknoloji ilerledikçe şasiler hem hafifliyor hem sağlamlaşıyor.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

Motosikleti
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    okadarda değil biraz fazla söylemişsin. eğitimlerini aldıktan sonra 1-2 sene içinde çok rahat supersport motor kullanılır. rossi 16 yaşında dünya şampiyonu oldu. yurt dışındaki bir çok ülkede max 2 senede istediğin motoru alabiliyorsun. supersporla uzun yolda yapılır. ve tkalfaoglu dediği kadar şaşileri zayıf değil. supersport motorlar 200km hızlarda takla attığı zaman bile sağlam kalıyor şasileri. en dayanıklı şasi supersportlardadır. teknoloji ilerledikçe şasiler hem hafifliyor hem sağlamlaşıyor.
    2 şer yıl 100/125/25/500/ kullanırsan olay tamamdır...ama biz bu yaz cbf 500 almışsak bir dahaki yaz cbr 600 fe atlıyoruz...racingden önceki motor tecrübe yılın kaç edy hocam...

Rossi istisna diyelim...ona bir misyon verildi...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR

Yok artık Metehan diyorum yani.10 yıl çok.Gel şunu 5 yapalım.İlavetende başlığı açan kardeşim race motor alacaklarda zaten bunları biliyorlardır.Ama kısta neye göre alınmış ben anlamdım.Yani yarış motoruyla çarpınca kötü ama enduro ile çarparsan bir derecemi demek bu?Neyse.Race almayın diye özetliyelim olayı...Herkes race kullanırsa ne olur bu memleketin hali.Almayın almayın.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Alıntı Peril adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarış motoru olsun çamurdan olsun beeeuzun yola da razıyız
    Yarış motoru olunca çamurdan olamıyor maalesef Sizin işiniz asfaltta bitiyor çünkü..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ve tkalfaoglu dediği kadar şaşileri zayıf değil. supersport motorlar 200km hızlarda takla attığı zaman bile sağlam kalıyor şasileri. en dayanıklı şasi supersportlardadır. .
    Eeee Erdem de.O hızda takla atsam motorun sağlam olmasının bana faydası ne.Heheheheheh.
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

@hmedim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 125 REPSOL İDİ ŞİMDİLİK NİSSAN PRİMERA
    abi uzun yolda evet çok rahat olmuyo ama abi performansı yeter be .. şimdi bi 600 rr olsaydı altımda kötümü olurdu...
    [B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]

2 şer yıl 100/125/25/500/ kullanırsan olay tamamdır...ama biz bu yaz cbf 500 almışsak bir dahaki yaz cbr 600 fe atlıyoruz...racingden önceki motor tecrübe yılın kaç edy hocam...

Rossi istisna diyelim...ona bir misyon verildi...
    ben hep racing bindim . ilk motorum kawasaki ZX2R 1,5 sene kullandım. bir üst sınıfa geçebilmek için hem yazılı hem pratik sınava girdim. önümde bir eğitmen, arkamda bir eğitmen yol sürüşüne çıktık . yol sürüşü sırasında beni gözlemlediler ve 600cc motoru kullanıp kullanamayacağıma karar verdiler. ilk seferde kaldım. ikincisini kazanabilmek için eğitim aldım. toplam 2 sene sonra 600cc motora geçebileceğime karar kılındı. türkiyede ki tek eksik eğitimin yetersiz olması. eğitim aldıktan sonra çok hızlı bir şekilde ve doğrusunu bilerek kendinizi eğitiyorsunuz. dikkat ederseniz bir çok eğitim çok kısadır. 1-2 gün en fazla 6 günlük eğitim vardır. eğitimlerde size sadece doğru yolu gösteriyolar. gerisi size kalmış. bizde kimse doğruyu bilmediği için doğruyu bulana kadar yıllar geçiyor. bu yolda kaza yapanlar oluyor.

Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eeee Erdem de.O hızda takla atsam motorun sağlam olmasının bana faydası ne.Heheheheheh.
    öyle olsa keşke insan kaza yapıyor bakıyor kendisinde bişey yok. hemen motoru düşünmeye başlıyor. kendim yaşadım biliyorum. hastanede gözümü açınca ilk motorumu sordum
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu topic SS VS Enduroya doğru uzar gideeer
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

................................................

Motosikleti
    Alıntı Marlboro Man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yok artık Metehan diyorum yani.10 yıl çok.Gel şunu 5 yapalım.İlavetende başlığı açan kardeşim race motor alacaklarda zaten bunları biliyorlardır.Ama kısta neye göre alınmış ben anlamdım.Yani yarış motoruyla çarpınca kötü ama enduro ile çarparsan bir derecemi demek bu?Neyse.Race almayın diye özetliyelim olayı...Herkes race kullanırsa ne olur bu memleketin hali.Almayın almayın.
    Metin Baba...taam 7 de anlaşalım...ama tahmin ediyorumki bizden başka sık motor değiştiren yoktur...yanlışmıyım...bu tatminsizlik hep olağan bir duygu...tabi bütçeyle alakalı birazda...bende para olsa acaba ne alırdım...hayal bile kuramıyorum ki...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    biz de süpersportçıyık ama aklı başında bir avantajı yok bunların enduroya göre

Motosikleti
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biz de süpersportçıyık ama aklı başında bir avantajı yok bunların enduroya göre
    hade len...gt 250 r ın nesi ss...sahte hormonlu onlar...sayılmaz...fasülye...

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    hade len...gt 250 r ın nesi ss...sahte hormonlu onlar...sayılmaz...fasülye...
    mundar mundar .......
    lan keko. motorum süpersport değilse bile kendim ss çiyim, diğerleri datmin etmiyor.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)