Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

BMW Borusan Vukuatları&Paranla Rezil Olma Ambiansı

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    BMW almadan önce kaç kez düşünmek lazım size sorayım artık...Sonucta Türk firması işte...normaldir...BMW AG kendisi gelip satamayacağına göre illa bir Türk bu işi yapacak...yaparsada böyle yapacak...şimdi bu Borusandaki şahıslar adamına göre muamele yaparlar...

    ama parası olanda rezil oluyor olmayanda...olmayanda test sürüşünde tripler yaşıyor...almayın...aldırmayın...benim fikrim budur...


    http://motordelisi.com/ftopic-48034-...rderasc-0.html



    Alıntı highwayguide adlı üyeden alıntı
    BMW ve BORUSAN

    Sevgili motorsiklet dostları,

    Özellikle de yeni motorsiklet alacaklar, ve hatta BMW düşünenler; lütfen şu satırlarımı okumadan karar vermeyin. Gerçi bir BMW alıp sonra hayatının hatasını yaptığını anlayan motorsiklet sürücüsü ben değilim ama yinede bilen, bilmeyenin benim tecrübelerimden ders almasını isterim:

    2006 Fuarını ziyaret etmiştim ve kafamda eski muhteşem Burgmann’ ımın yerine daha büyük bir touring alma fikri vardı. Düşündüğüm alternatifler Harley Davidson Dyna Star Ultra, Honda Gold Wing ve BMW LT 1200 idi. Maalesef Harley Standında her şey çoktan satılmış, Honda Standında ise sevgili Sina Ağabey, aşırı talep yüzünden bana ancak 3 gün sonra haber vereceğini, ellerinde kalıp kalmadığını bildireceğini söylemekle yetinebildi. Bense alma fikrine tamamen sabitlenmiş olduğumdan BMW standındaki son kalan LT 1200 e yapıştım.
    Kader! Ve kabuslar o zaman başladı….
    İlk facia daha motoru teslim alırken Borusan’ da idi: Önce uzunca bir süre bekleme; zira motor ellerinde değil , Antalya’dan gelecekti. 24.000 Avro yu ödedim ve motoru teslim almaya gittim. Önüme toz içinde bir motor çıktı. Sağını solunu inceledikten sonra motorun kullanılmış olduğu hissine kapıldım; Zira benzin depo bölümünün kapağı ve sağ ayna bir şekilde yerine tam oturmamış ve lastiklerin yere basan bölümündeki çapaklar kopmuştu…. Fikrimi söylediğimde ise, böyle bir şeyin Borusan da söz konusu olamıyacağı , motorun tozlu olmasından dolayı öyle durduğu söylendi doğal olarak. “Niye temizlenmedi” sorusunun cevabı ise daha da ilginç di: “İşimiz başımızdan aşkındı” . Yani bir müşterinin 24 000 Avro ödeyerek aldığı motoru temizleyip teslim edecek vakit yok!
    (Haftalar sonra bir kablo döşemesi sırasında sağ aynayı tutan klips vidalardan kırılmış ve o şekilde yerine vidalanmış olduğu için aynanın yerine tam oturmadığını ve alt grenajın bir tesbit vidasının eksik olduğunu tesbit ettim ki, düşündüğüm gibi motorun en azından test için kullanıldığını ve ufak bir kazası olduğunu anladım)
    Saçma bir inatla motoru teslim aldım, ve aslında ilk 1000 kilometre süresince çok mutluydum.. Ama dertlerin asıl ondan sonra başlayacağı konusunda daha önce bir fikrim yoktu ve 1000 km bakım zamanı geldi.
    Doğal olarak telefonla arayarak bir randevu almak istedim ve aldım da: Ancak 26 gün sonraya !!! Yani sanki Borusan 100 000 Motorsiklet satmıştı ve hepside bakıma geliyordu anlaşılan.
    Zaman geldi ve motorumda bu arada 2000 km ye geldi. İşimi gücümü doğal olarak bir kenara bırakıp sevgili motorumun hayrı için sabah saat 9:00 da Borusan İstinye….Ve iki küçük arıza bildirimi : Yanmayan sağ ayak altı park lambası ve arka tekerden gelen ciyaklama sesi…. Akşama hazır olacağı söylendi ve saat 17 de LT mi teslim aldım. Tabi konu Borusan olunca hala bütün iyi niyetim ile her şeyin hallolmuş olacağını düşünerek bastım gaza. Otobandan Anadolu yakasına. Kritik bir sıkışma ve biraz sertce bir fren. Fakat koca LT bırakın durmayı yavaşlamak bile istemiyor. Hemen sağa çektim ve hidrolik kutusunun tamamen boş olduğunu tesbit ettim. Tabi ilk benzinciye yanaşıp hidroliği doldurttum. Ancak bu duraklama esnasında ne park lambası nede arka tekerdeki ses ile igilenilmediğinide fark ettim. Ertesi gün ve takip eden iki günde toplam 12 arama ve her seferinde “size geri döneceğiz” veya “ sizi arattıracağız” lafı…son çare olarak Almanya ya bir şikayet yazısı … Ne ilginçdir ki 3 gün sonra, şikayetten tam 15 dakika sonra telefonla arandım. “Getirin motorunuzu halledelim” dendi… yani yeni bir işi gücü bırakma günü ve Göztepe’den İstinye’ye yol!!! Hani sadece Borusan’ da çalışılıyor ama diğer bütün insanların başka yapacak işi yok gibilerinden… Ben Borusana ödediğim tuzlu bakım hesabı üzerine ayrıca hidrolik ve park lambası için tekrar muhtelif yerlere ödeme yaptıktan sonra….”Neden motor sizdeyken ilgilenmediniz” sorusunun cevabı “kusura bakmayın atlanmış”….. Yani boş hidrolik kutusu sonucu bir duvara amblem gibi yapıştıktan sonra da büyük ihtimal söylenecek söz “kusura bakmayın atlamışız”….

    Aylar geçti ve işim gereği kışı güney sahilinde Alanya bölgesinde geçirdim ve bu arada kilometre sayacım 11.000 i gösterdi. Ve bir sonraki bakım zamanı geldi. Araştırma ve sonuç olarak bu işi Kosifler – Antalya nın yapması gerektiği.. 3 Hafta da 3 Telefon ve servis randevusu, fiyatı ve detayı konusunda bilgi rica etmeme rağmen karşılığında, hiç dönülmeyen “biz size döneceğiz” cevabı…. 130 km yolu sineye çekip Alanya dan Antalya’ya kadar giderek en iyisi yüz yüze görüşmek diye düşündüm ve yaptım. Ve 4 gün sonra saat 9:30 a bir servis randevusu aldıktan telefonumu bıraktım ve mutlu, mesut Alanya’ya döndüm. 4 gün sonra 9:30 da oradaydım tabi… Önce her serviste olduğu gibi sevimli bir bayandan karşılama “hemen sizinle ilgilenecekler” sözü.. Bu hemen 1 saat demek oluyor tabii ve 1 saat sonra çıka gelen vatandaştan “kusura bakmayın servis ustamızın cenazesi vardı o yüzden bu gün yok ve önümüzdeki 3 günde servise kabul edemeyeceğiz” . İnsanın aklına “peki neden telefon numaramı aldınız, arayıp söylenemezmiydi ?” diye bir soru geliyor ama tabii çok anlamsız.
    Bu arada LT nin sayaçında 14.000 km yazıyor ve ben İstanbul’a dönmek durumundayım.
    Zaten motor öksürmeye, her dur kalkta sarsılmaya ve hatta stop etmeye başlamış…. Antalya’da anonim bir motorsiklet servisi arayarak yağ ve filtre değiştirtiyorum ve hatta hava filtresi temizleniyor…İstanbul’a kadar sorunsuz gelmeme rağmen akabinde motorda öksürük aksırık yine başlıyor…
    Yapacak bir şey yok, tabiî ki Borusan aranacak. Ve bir bakım randevusu istiyorum. Bir hanımefendi nazikce 3 gün sonra gelebileceğimi söylesede ben kulaklarıma inanamıyor ve emin olup olmadığını soruyorum. Hanımefendi gayet emin bir şekilde “Tabiî ki beyefendi” diyor. Acaba Borusan da bir şeylermi değişti diye bir umut sarıyor içimi. Ve gidiyorum.
    Henüz son yağ değiştirmeden sonra 1000 km olmasına rağmen yağ değişimi öneriliyor. Mantıklı buluyorum, zira bir önceki yağ çok fazla eskimişti ve tortu bırakmış olabilir diye düşünerek onaylıyorum ve problemlerimi sıralıyorum:
    - ciyak ciyak öten bir arka teker
    - Kalkışlarda zorlanma ve silkelenme
    - Aşırı benzin sarfiyetı
    - Stop etme ve kavramanın zorlanması
    - Direksiyondan, her ufak kasiste ve sağ sol dönmede gelen vurma sesi
    - Ve sonuna kadar yukarı dayanan hararet göstergesi
    Sevimli bir şekilde akşama hazır edilmeye çalışılacağı söyleniyor ve büyük umutlarla ayrılıyorum. Gün içinde gelen telefon bana direksiyon ve arızalı olan arka diskin işinin uzun olacağı bu yüzden bir gün daha sabretmem gerektiğini söylüyor.. Ve ertesi akşam
    17 de LT mi teslim almaya gidiyorum…Bana direksiyon bilyelerinde arıza olduğu, mevcut olmadığı için Almanya’ya sipariş verildiği gelince değişeceği, arka diskin arızalı olduğu ve garanti bazında değiştiği. Bilgisayarın başka bir arıza rapor etmediği, ayarların yapıldığı söylenerek motorum teslim ediliyıor.. Külliyetli bir faturadan ödemesinden sonra basıyorum gaza; hala umutla. Göztepeye varana kadar problem yok.. Ama ertesi gün motor yine öksürüyor ve stop ediyor… O zamana kadar 0-30 km süratte öten arka teker artık 50 km süratte bile ciyak ciyak ötüyor. Ve ben diskin değişmediğini sadece temizlendiğini tesbit ediyorum…..
    İşte BMW Motor alınca başınıza gelecekler arkadaşlar….

    Tanrı sizleri sadece yolların tehlikelerinden değil BMW ve BORUSAN dan da korusun

    Sevgiler
    Selim Kavuncuoğlu
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    ybr 125
    En iyi si biz hero puch alalım. Bu ne böyle kardeşim sanki korku romanı okudum.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

  3. #3
    mortingen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Ağustos 2006
    yuhh yane..
    ben boş hidroliğe takıldım.

    arkadaş çok sabırlıymış.helal olsun..
    viva de la penguena !

  4. #4
    bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Şubat 2006
    Şehir
    Eskişehir - Bodrum
    hayretler içerisinde okudum onbinlerce avro'yu rezillik çekmek için sokağa atmak başka bir açıklaması yok bunun fakat bütün bmw kullanıcılarımı şikayetçi yoksa sadece bu arkadaş'mı hep olumsuzluklarla karşılaşmış önemli olan nokta bu !

  5. #5
    the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mayıs 2006
    Şehir
    İstanbul/Kartal
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Sağolsun Borusan işini tam yapıyor

    Genelde Borusan arabaya yoğunlaşmış zaten .. Motorlardan pek anlamadıkları da kesin .. Türkiyede kaç kişi ne kadar bmw alıyor ki

    Ayrıca bu adamlar bmw arabaları satarken belirgin derecede fazla fiyat isterler diğer şirketlere göre.. Serviste de aynı şekilde bu durum devam eder.. Sorduklarında ise borusan abi garanti işte derler ..
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

  6. #6
    CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Haziran 2006
    Yazık gerçekten cok yazık.
    Hİçbirşeyi degilde aldıgınız paranın hakkını verin sadece. Kimse sizden tatlı hatunlardan güler yüz beklemiyor veya kimse sizin sahtekar atlatmalarınızı çekmek zorunda degil. bana yapılsa böyle birşey almanyayı deli ederdim. Cok ciddiyim. Bu mudur kaliteniz diye. Ne biçim bir insanız biz ya. Nasıl bu kadar karsısındaki insana saygısızca davranmayı adet edinmiş bir milletiz.
    Baska ülkelerin insanları bazen tiskiniyor ya bizden işte bu gerizekalıca yapılan seylerden sonra ben olsa suratına dümdüz giderim.
    Be terbiyesiz insanlar be utanmazlar bu kadar pahalı motoru sattıktan sonra insanlara verdigin guvence ve konfor bumudur ?

    susayım en iyisi ben yoksa 2 sayfa boyunca iyi bir giydirecegim...
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

  7. #7
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    24.000 euro alınan marka bir motorda bu sorun yaşanıyor.ama benim 2600 ytl verip aldığım scooter im da servis dahil hiç bir sorun yaşanmıyor.yazık vallahi verilen paraya .ben motorumdan ve servisimden gayet memnunum Allah bozmasın.motor alacak arkadaşlarda bence fiyatına değil servis ve yedek parça bulunurluluğuna dikkat etsinler.
    keza dün geçerken ziyaret ettiğim servisime bir sürü değişik markada motorcu arkadaşlar gelip bunu yapıyomusunuz?şu parça varmı?bu parça varmı diye soruyolar....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

  8. #8

    Üyelik
    27 Şubat 2007
    Şehir
    antalya
    Motosikleti
    zongshen gy200 cross
    motorun fiyatı ve kalitesi arttıkça yedek parça temini ve motordan anlayan usta bulmak zorlaşıyor bence. malum ülkemizde de satalım da gerisi bir şekilde halledilir mantığı olduğu için kimse servis falan düşünmüyor.

  9. #9
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Bir Borusancı muhatap alsada cevap yazsa keşke...ben mail atıyorum...hatta bizi bir şekilde mahkemeye falan verseler...o şekilde muhatap alınsak...Levent Kocabıyık'la muhatap etsek ilgili kişiyi...Özel Işık Kolejden az buçuk tanışlığımız olur...

    http://www.arasburak.com/fende/onfende/gazete_ocak.htm


    Patronlarının oğlunu dikkate alırlarmı acaba...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  10. #10
    songokhu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Mart 2006
    Şehir
    Wilmersdorf Berlin Almanya
    Hidrolik olayı, kasten adam öldürmeye teşebbüsten dava edilebilir.
    Keşke motosiklet teslim alınmasaydı
    ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ

  11. #11
    belo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Eylül 2006
    Şehir
    İZMİR/Karşıyaka
    Motosikleti
    MONDİAL DRİFT L
    cinayet romanı gibi olmuş mubarek yazı birde bağzı bmw cilerde kendilerini peygamber soyundan sayıp diğer motorculara selam vermeme huyuda ayrıca bmw ye olan gıcıklığımı arttıryordu şimdi epten soğudum arkadaşa ALLAH tan sabır diliyorum geçmiş olsun

  12. #12
    Discordian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Nisan 2006
    Şehir
    İstanbul
    Şimdi türkiyede adam gibi servis ağı olmayan kaliteli marka dediğimiz motorları öve öve bitiremeyip insanlara aldıran bu zihniyetin ne kadar yanlış olduğu belli oluyor türkiyede honda ve yamaha dan baska motora binilmez çünkü adam gibi işleyen servis yok onlardan baska bir firmada

  13. #13
    denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Kasım 2006
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    topiği açan kardeşimizin sabrına ve hala bize yardımcı olabilmek-aydınlatabilmek adına sakin kalışına sadece şapkamı çıkarırım
    Servis Standartlarına dikkat eden Honda da bile canımı sıkan şeylerle karşılaşmadım değil hani. BMW bunu yaparsa ne diyeyim. Ama özellikle almanyaya şikayet etmek gerekli gibi. Bize bir iş düşerse yaparız elbette
    Geçmiş olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim
    Poturdak

  14. #14
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    07 Ocak 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    var....
    yazınızı okudum ve hakketten dıger arkadaslara katılıyorum,ne yazıkkı turkıyede cok az motorsıklet pazarına sahıp markalar var ve bmvde bunların arasında,ama yapılan ve gelısen olaylar cok cılgınca......ben o motoru borusanın onunde yakardım.

  15. #15

    Üyelik
    22 Nisan 2007
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    Yamaha X-Max
    Bu BMW motorları için yapılan ilk şikayet değil ki siz BMW kullanan yakın bi arkadaşınıza sorun BMW nasıl bir motor,servisi nasıl,servis ücretleri,bakım maliyetleri nedir ne kadar tutar diye bi sorun adamlar dokunsan ağlayacak vaziyetteler.O paraları verdikten sonra Goldwing alınır valla hemde sorunsuzca kullanırsın.

  16. #16
    ________ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Kasım 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    CFMOTO 650 MT
    Sanırım bu yazıyı yayınlamayan motosiklet sitesi kalmadı ama, bahtsız bedevi dostumuz keşke yazdıklarının yarısı kadar bir şikayet dilekçesini de tüketici mahkemesine yazsaydı. Bizim gibi zaten BMW almayı düşünmeyen sürücüler yerine, doğrudan sorunu kaynağında çözmeyi hedeflerdi ve burayada mutlu sonu yazardı :(

  17. #17
    firtina110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Şehir
    Adapazarı/erenler
    Motosikleti
    pejo-to-kat-layan
    bence bmw'yi suçlamak en büyük haksızlık olur.Almanlar herşeyi sağlam yaparlar ve yaptıkları işe hainlik karıştırmazlar.Bmw k1200lt muhteşem ötesi sağlam ve süper bir motor.Almanyada böyle bir olay meydana gelmişmidir gelirmi bilmem ama işin içine (biz) türkler karışınca böyle olmuş.zaten arkadaş kendi hatsınıda anlatmış yazısında.

    daha motoru görmeden,kendi deyimiyle inatla hemde 40 bin ytl civarındaki bir motosikleti pazarlık yapmadan alıyor.Bu nasıl bir akıldır anlamadın kardeşim? Paranızmı fazla.Hemde kendi yazısından anladığım kadarıyla yüzde yüz kazalı bir motor yoksa mümkün değil sıfır bir motorda o kadar arıza olsun.
    hidrolik bile koymadan teslim eden ve adamı öldürmeye niyet eden aptal yerine koyan o servis bence beş para etmez hidrolik bile koymadan teslim eden.

    kardeş o paranın üstüne bir bardak soğuk su iç bence ve bir daha alışveriş yaptığın kişilere dikkat et.
    itina ile kaza yapılır

  18. #18

    Üyelik
    03 Aralık 2006
    Şehir
    adana - ceyhan
    Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    çin malı motor alıp onbilerce avro ile güzel bir tatil yapılabilirdi
    veya çin malı motordan 20 kadar alınıp arızalandığında diğerine binebilirdi.
    demekki marka olmak trde sökmüyor
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

  19. #19
    ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Mayıs 2007
    Şehir
    İstanbul-Çekmeköy
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    Alıntı Discordian adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi türkiyede adam gibi servis ağı olmayan kaliteli marka dediğimiz motorları öve öve bitiremeyip insanlara aldıran bu zihniyetin ne kadar yanlış olduğu belli oluyor türkiyede honda ve yamaha dan baska motora binilmez çünkü adam gibi işleyen servis yok onlardan baska bir firmada
    evet honda ve yamaha nın kalitesi tartışılmaz ama bence yanlış düşünüyorsun.ben motorumdanda servisimdende memnunum.çünkü alırken servis ve yedek parça güvencesinden emin olduğum için aldım ve yanılmamışım.
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

  20. #20
    muammerakbulut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2006
    yazdıklarını okurken inan içim bir fena olduiyi sabretmişsin ama işin en kötü tarafı...bırak parayı bir kenara zaten motosiklet sever olduğun her halinden belli de...insanın içi rahat etmez ki...zevkini alamamışsın ve üstüne bu kadar hayal kırıklığı.ben şahsen bir motosiklet üreticisi sıfatını BMW ye hiç yakıştıramadım yıllardır..onlara motosiklet hiç yakışmıyor.bu benim görüşüm...sevmiyorum...sevemedim.bi r de motoon dergisi bir sayısında kıyaslama yapmıştı...yeni r1 ri bmw 1200r la...görünce gülmekten kırıldım...bu ne perhiz bu ne lafana turşusu diye...ya yamahar1 her ama her ama her açıdannnnn bmw yi tozzzzz dumannnn ederrrrrrrrrgebertir...uçurur.bence onu sat..tabii ki zararın olacak.zaten bmw aldığunda olmuş ya..onu artık geçelim..olan olmuş.ama üzerine de alma sevgili dostum....ayrıca tavsi,yelerine defalarca teşekkürler.ama MADE İN JAPAN DURURKEN BİZİM BMW GİBİ MOTORLA ALAKASI OLMAYAN MARKALARA NİYE BAKIP ALALIM...STANDLARINA BİLE FUARDA UĞRAMAMIŞKEN....


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)