İyi günlerde kullan, orijinali gibi olmuş...
İyi günlerde kullan, orijinali gibi olmuş...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Valla güzel olmuş ellerine sağlık ayrıca extra destek koymanda mantıklı. Koruma demirleri gerçekten işe yarıyor..
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
Güzel olmuş
25 güzel.
sen onu bana 100 euroya sat en iyisi.
kendine bi daha yap
ben böyle diyeyim.sen hediye edersin belki
Çok güzel olmuş eline sağlık Güle güle kullan....
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Helal olsun sana helal olsun =)
Agbi banada bi koruma topuzu yapak su R3N nin aldiklarindan.
Yok olmaz diyosan demirde cok sekil olmus onu yaptirak yardim et su acemilere =)
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
vayyy...kankama bak...helal olsun...şık duruyor...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
güzel olmuş
hemde güpgüzel
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
abicim bence patentini alıp seri üretime geçmelisin.gerçekten mükkemmel olmuş.eline sağlık
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
kanka eline sağlık süper olmuş motosiklettede canavar gibi duruyor fürek ibret al ibret herşey yiyip içip yarmagül olmakla bitmiyo
güzel olmuş güzel olmasına da.. sanki bana kaza anında motoru pek korumaz gibi geldi...
abi eline sağlık banada lazım koruma demiri nasıl yapacağımı düşünüyordum teşekürler
Güzel olmuş. Elinize sağlık...
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Valla ne kadar korur ne kadar korumaz bilmem...Orasını allah bilir...Ama piyasada satılan 1.5mm borulardan yapılmış koruma demirlerine inat yerine 2.5 mm doğalgaz borusu kullandım....
Zaten kaza anında çok faydası olurmu bilmem ama ben ufak yan yatmalar düşük hızdaki devrilmelerde depo ezilmesin motor zarar görmesin diye düşündüm...
İyi dilekler sunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....
Topuzun kralını düşünmüştüm aslında.... Ama ewren acele etti....
Artık izmirdeyim....Yarın taşınıyorum.... Orda devam aksesuar yapma işine....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
resimleri yükllemeden önce bi resize yapsak ne güzel olcak bölece açılsınlar diye 5 dakka beklemeyiz ..çok yakışıklı olmuş .. kalan borudanda arka sehpa yapabilirdin hazır bükücek yerede gitmişsin..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
At binenin, kılıç kuşananın.
Terbrikler.
Şüpheli sorular var, korur mu?, İşe yarar mı, ... diye. ŞÜPHESİZ KORUR. Orijinal olanlar malzeme olarak biraz daha katık elemanları dayanıklı yapılıyordur (umarım) ama, et kalınlığı 2.5 mm. göz ardı edilmeyecek bir değer. Kesinlikle görevini yerine getirecektir.
İmalat bilgim var, benzer metodla DL 650 motoruma ORTA AYAK yaptım ve ilgili başlıkta resimlerini paylaştım.
Orijinali 150€ istenilmişti, ben 20 liraya malettim (öğle yemeğim dahil).
Hatta bir ön yargılı kişi 1 nisan şakası olarak başlık ta açmış, bir çok ön yargılı kişiler de bilmeden, akılları ermeden Tİ ye almışlardı destek vermek, geyik yapmak için.
Orijinal koruma demirlerini de inceledim bir makinacı olarak.
Evet; Alem-i cihan ürünler değil.
Yapanlara tebrikler. Orijinal diye olanların bir kısmı da güzel yerli üretimler.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
HIRS+AZİM=ŞEKİL A
Ellerine,emeğine sağlık abi çok hoşuma gitti güzel çalışma..
isteyince neler olmazki.....
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
Boru neyse de motorun çok temiz bi fıstığa benziyor.Nazar değmesin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)