Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

YARDIM ARKADASLAR...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    BERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    Slm arkadaslar daha once tanısmıstık...ama sızlerden bı fıkır almak ıstedım sımdık ben motor almak ıstıyorum ama 300ytl param war we uzun bı surede daha fasla cıkmaz mopedden baska eskı puskude olsa bıse alınırmı gerekıyosa ben toplarım yawas yawas motoru calıssın yeter...bana bı yol gosterın benımde bı motorum olsun artık ama moped ıstemıyorum. i:


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    danger0 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mart 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 Fazer
    valla benim ilk motorum jawa ydı, 600 milyona almıştım 92 modelini, belki o tarz bişeyler alınabilir. sahibinden.com dan araştır biraz
    Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk

  3. #3
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    sevgili arkadaşım o paraya motor alınır hemde taş gibi bir motor daha 1 ay önce marmariste biri 50 cc 1993 model yamaha chapy i 400 ytl ye saatıyodu pazarlıkla olmayacak şey yoktur kaldıki bu motordan bir tanede bende var hala babam kullanıyo ben 110 kg peder 90 kg (baskül ailesi )motor ikimizi saatte 50 km hızla götürüyo ve taş gibi bir alet mükemmel sağlam bir kasası var honda todaymi yamaha chapy mi diye sor gözüm kaoalı chapy derim biz motoru 1995 yılında 3 yaşında aldık o gündür bizde aileden biri oldu o paraya motor bulunur yeterki ara

  4. #4

    Üyelik
    09 Temmuz 2005
    danger0, berkan o fiyata temiz motor bulabilirmi? ben sanmıyorum, bir sürü arıza verir bence. gerçi berkan bu işten anlıyor benim gibi değil, toplamaktan falan bahsediyor ya genede fikrimi söyleyeyim dedim.
    BERKAN, umarım istediğin gibi bir şey bulursun

  5. #5

    Üyelik
    25 Temmuz 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Yok
    arkadaslarım kasasından motoruna fren teline kadar motorlarını kendileri topladılar ve motor kiralıyorlar, bir tanede kendisine özel toplamış yaklasık 500 milyona den gelir gelmez belki o kadar bile değildir, fakat motorunu bi ustaya götürüp ayar yaptırdılar, motor 130, 140 basıo. çocuk 85 kilo kassası moped kasa tekerlekler falan ince ama harika bi görünümü var aşırı tarz bi motor oldu görsen hastalık yapar, toplama işinden anlayan arkadasların varsa farklı bi kasayla farklı bişi yapabilirsin umarım basarırsın, başarılar..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler