Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

ACİL YARDIM LÜTFEN motorum otobanda arızalandı

REKLAM ALANI

Aktarma kayışını 3000 km de bir çekmek gerek.
    Allah göstermezin uzun yolda bırakırsa yapılabilcek hiçbirşey yok

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Predator[23rd] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    Alıntı nurguldemirbay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabi insan başına gelmeyince anlamıyor artık çini savunacak değilim ama böyle bir sıkıntı japon mallarında yüzde yüz olmaz diyen var mı acaba

valla, ne yalan söyleyim, benim basima gelecegini hic mi hic zannetmiyorum. HONDA motorlarinda belki en ileri teknolojileri kullanmiyor ama her zaman dayanikli ve güvenilir motor üretmistir. aldigim bayii de zaten demisti: "bu motoru kiramazsin!"

cin alacagima yerli mal alirim daha iyi valla. cin-türk ortak üretimi dahi olsa ... en azindan bir yerinden cin kazanacagina türkiye kazansin ...

ODUNCU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLR 650
    Vaybe bir arkadaş yardım istiyor. Ve topu topu 3 kişi işe yarar bişey söylüyor.
    Nurgul hocam bence sen motordan önce arkadaş gurubunuda bi gözden geçir.
    Yaşa ve Yaşat

Predator[23rd] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 500 ABS
    Alıntı ODUNCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadas grubunu gözden gecirmeden önce herhangi bir yetkili servisi arayip "söyle bir problemim var, aceba oraya en yakin servis hangisi ve gelip motorumu alsalar yaklasik kac paraya gelir?" diye sormak var ya ...

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    ekmeği ekmekçiye ver bir ekmek parası fazla ver,,,,japon al japoooon bas bas baaaarıyoz sakalımız yokki sözümüz geçsin
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    geçmiş olsun.. serviste çekici çağırmamakla akıllılık etmişsin.. çünkü bizim motorumuzuda kısa bir mesafe için 90 ytl almışlardı sanırsam.. bu gibi durumlar için yola çıkmadan önce yakınınızdan birisini veya tanıdık vasıtasıyla bir kişinin panelvan minibüsünü kullanmak en mantıklısı bence.. çünkü koyarsınız benzinini gideceğiniz yere kadar götürür..

bir arıza yaptı diye burda fırsat bulup çin malı motor kullanıcılarına laf sokuşturanları kınıyorum..inşallah bir gün çin malı motor alma durumuna düşersiniz diyorum..ne gerek var böyle saçmalıklara bilmiyorum.. sonuçta oda bir motor belki iyi belki kötü bunu kabullenen kabullenmiş.. elimizde iyi motor var diye hava atmanın bi manası yok..
    KIRMIZI BOĞA..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı ODUNCU adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    doğruyu yanlışı söylemek benim işim değil...yaşam zaten bunu hepimize gösteriyor...bu arada ilgili şahıs benim arkadaşım falanda değil...bir site üyesi...ha beni katıyorsanız içine diye açıklayayım...benim tanışlığım falanda yok...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

barrokas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    maxillofacialtrauma Hamamatsu
    Alıntı abal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun.. serviste çekici çağırmamakla akıllılık etmişsin.. çünkü bizim motorumuzuda kısa bir mesafe için 90 ytl almışlardı sanırsam.. bu gibi durumlar için yola çıkmadan önce yakınınızdan birisini veya tanıdık vasıtasıyla bir kişinin panelvan minibüsünü kullanmak en mantıklısı bence.. çünkü koyarsınız benzinini gideceğiniz yere kadar götürür..

bir arıza yaptı diye burda fırsat bulup çin malı motor kullanıcılarına laf sokuşturanları kınıyorum..inşallah bir gün çin malı motor alma durumuna düşersiniz diyorum..ne gerek var böyle saçmalıklara bilmiyorum.. sonuçta oda bir motor belki iyi belki kötü bunu kabullenen kabullenmiş.. elimizde iyi motor var diye hava atmanın bi manası yok..
    ben elimde iyi motor var diye atanlardan birisi değilim,ayrıca benim ilk motorum mobiletti çinliden daha kötü desem yerimi,hen rx115 im var diye değil r1im olsa bile bunu yapmam
    Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......

derwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scooter
    ABAL ın güzel bir lafı var orada
    "..inşallah bir gün çin malı motor alma durumuna düşersiniz diyorum.."
    bu laftan çıkarılması gereken;
    ekmek-köfte denklemini bozmadan yorum yazarsak kırıcı olmayız... parası olupta keyfinden çin malı alan herhangi birisine henüz rastlamadım... bende çok istiyorum altımda güzel bir japon makina olsun ama ne yazık ki imkanlar el vermiyor....
    "paran yoksa motora binme" deniliyorsa ne ala...
    kimse çinlilerin ömürlük makinalar olduğu söylemedi (ya da söylendiyse de ben kaçırdım). bundan ziyade başlangıç motoru olarak kullanılması uygun.... zaten memleketimde de bu şekilde kullanılıyor... herhangi bir başlangıç motoru da maruz kaldığı acemilik döneminde olması gerekenden fazla hırpalanıyor...
    "çin motoru almayın" demekle olmuyor yani... baktınız birisi çin motoru alıyor atarsınız elinizi cebinize tamamlarsınız üstünü düzgün bir japon ya da avrupalı motor alırsınız. laf ile peynir gemisi yürütmeye çalışmayın lütfen....

bu arada problem yaşayan arkadaşa büyük geçmiş olsun

kadiRR_delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kayış kopup biyerlere sıkışıp motoru kitleyebilirdi. Allah korumuş. Geçenlerde arkadaşımın başına geldi.

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Geçmiş olsun. Sağ sağlim ulaşmışınız ya servise kadar, gerisi önemli değil.
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok geçmiş olsun...üzüldüm...ama geçen topiğinide unutmuş değilim...iyiki daha ters bi yerde kalmadın...

http://www.motosiklet.net/forum/newr...reply&p=713801

o topikte sana destek veren Çin malı motor sahiplerine bir danış istersen...

metehan lafı gedıgıne oturtmussun ıste bunlar boyle....bırakmaz dıyosun bırakıyo...sahıplerı de ortada kalıyo...

muvattali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 600sa
    Japon malı motor yolda bırakmaz diye kim iddia edebilir ki?

En azından ben edemem. 4800 km.de 2. el aldığım motorum bakımını yeni yaptırdığım halde elektrik arızası nedeniyle yolda bırakmıştı da asıl darbeyi en yakın Honda servisinde içeri dahi kabul edilmeyerek yemiştim. Bu arada geçmiş olsun, herkesin başına gelebilir böyle şeyler..

Linki aşağıda, ilgisini çekenler için :

http://www.motosiklet.net/forum/moto...issizligi.html
    İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı st_erdogan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Sağ sağlim ulaşmışınız ya servise kadar, gerisi önemli değil.
    Yani bencede.
    Çok şanslımışsın komyonet denk gelmiş

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    öncelikle geçmiş olsun..

bu meretler kul yapımı japon çinli farketmiyor 2 gun önce kendi ellerimle yıkadıgım kawasaki vn 800 dün silindir patlatmış.. bolk fln komple gitmiş.. sebebide kalitesiz benzin...

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    yine japon diye tutturmussunuz... Her motor arıza yapabilir... Cin mallarıda cok kaliteli olmasalarda motor kısmı cok saglam... Ama markalar arasındaki kalite farkını anlayarak karar vermek en onemli olay... Sizin japon motoru diye bindiginiz bi cok motor su anda cin de üretiliyor...
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Motosikleti
    Alıntı myheart adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yine japon diye tutturmussunuz... Her motor arıza yapabilir... Cin mallarıda cok kaliteli olmasalarda motor kısmı cok saglam... Ama markalar arasındaki kalite farkını anlayarak karar vermek en onemli olay... Sizin japon motoru diye bindiginiz bi cok motor su anda cin de üretiliyor...
    konuşmaaa ülennn...motorun tırt işte...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    çin - japon konularında laf sokuşturmak sadece ego tatminidir.
    şu anda honda alacak durumum var fakat hala inatla almıyorum.
    fanatiklikle her fırsatta laf üretilmesi artık honda ve benzeri markalarda soğutmaya başladı
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çin - japon konularında laf sokuşturmak sadece ego tatminidir.
    şu anda honda alacak durumum var fakat hala inatla almıyorum.
    fanatiklikle her fırsatta laf üretilmesi artık honda ve benzeri markalarda soğutmaya başladı
    seninki artık paranoya haline dönüşmüş...mekanın dağlık ormanlık...kalsan orman taraflarında beni hatırla...al işte sende bende rahatlayayım...

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    hatılarım
    hatta 25 kere hatırlarım
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)