arkadaşlar sizce hangisi daha yakışıklı?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 19:32
arkadaşlar kış da gelse şu ikisinden birisini alıp depoya koyacam...ama sizce hangisi daha yakışıklı...suzuki burgman 400 mü yoksa yamaha majesty 400 mü? ben kuşadası'nda yaşıyorum...geçen gün özel olarak atladım izmir'e gittim...bilenler bilir kahramanlar motosikletçilerin merkezidir...orada 1-2 motosiklet mağazısıyla konuştum... ve 3 şey kafamı karıştırdı...
1- motor mağazasındaki bir yetkili suzuki burgman 400'ün önümüzdeki sene kasa değiştireceğini şu anda satılanların makyajlı kasa olduğunu söyledi..
2- yine aynı kişi suzuki burgman 400'ün eski teknoloji ama yamaha majesty'nin yeni teknoloji olduğunu söyledi..(artık motoru mu, üretimi mi hangisi yeni teknoloji onu bilemiyorum...)
3-başka bir mağazadaki yetkili ise 11.350 ytl olan yamaha majesty için kampanya yaptıklarını ve şu anda ellerinde 2 tane olduğunu ve fiatının 10.750ytl olduğunu söyledi...(600 ytl az fark değil arkadaşlar...)
lütfen bana yardım edin ne yapmam lazım?
Reklamlar
-
01 Ağustos 2005, 20:16
hakan4444 , bence şimdi motor alıp depoya atmanın anlamı yok, bekle karakış bir gelsin motor fiyatlarındaki ciddi düşüşü göreceksin. özellikle 2. elde düşer, ama 0 km lerde de iner fiyatlar. bence bekle
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
01 Ağustos 2005, 20:23
hocam bence hiçibiri şimşilik dangero haklı bencede kışa atıp ne yapacaksın bence 2006 yı bekle yeni modeller çıkacaktır bende bekliyorum allah izin verirse bende alıcam zaten felaket bi rekebat var markalar arasında
-
01 Ağustos 2005, 20:26
hakan4444 birde motosiklet fuarını bekleyebilirsin, mesela honda da ciddi indirimler oluyo fuarda.
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
-
01 Ağustos 2005, 20:47
arkadaşlar hızlı yorumlarınız için teşekkürler...motosiklet fuarı ne zamanlar oluyor...kışın mı? ayrıca kı mevsiminde 0 motosiklet fiatlarında düşüşler olur mu?
-
01 Ağustos 2005, 21:09
0 motorlarda düşüşler oluyor ama 2. eller kadar değil. Bencede kışı bekle.
-
02 Ağustos 2005, 00:03
fuar 23 mart gibi bir tarihte oluyordu sanırım,internetten arat motosiklet fuarı diye bulursun, her şey armut piş ağzıma düş yok... fuarda 0 km fiyatlarında düşüşler oluyor.
-
04 Ağustos 2005, 18:54
Fuarı da bekle tamam ama bence bide Piaggio X8 200 ede bak...
Çok güzel kampanyası var şu an 0 almak istersen.
Acaba bende bi maxi scooter alsammı diye düşünüyorum...
-
04 Ağustos 2005, 19:10
fuar martın son haftası oluyor. güzel kampanyalar falan düzenlenmeye başlandı. iş bankası kredi falan verdi bu yıl. 2006 martında fuardan siparişi ver, mayısta gezmeye başlarsın :D
-
Evet Vsen Bekle KiŞin Alirsin
-
Günaydın, Ne heveslisiniz yahu geçmiş tarihli başlıklara yazılar yazmaya
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
-
ne diyim bilmem ki şu eskileri hortlatanlara
[SIZE="2"][COLOR="Red"]ÇİN olsun JAPON olsun ama önce İNSAN olsun[/COLOR][/SIZE]
-
suzuki burugman güzel görünüyor bence.bu motorlardan yolda baya görüyorum.
-
bencede suzuki daha şık görünüyo
-
mondial110 nerden bldun bu topıc bea alla sen
-
bence de burgman arkadaşlar...
-
05 Haziran 2006, 19:47
güzel iyiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiii iiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiyiiiiiiiii iiiiiyi
-
05 Haziran 2006, 21:06
arkadaşlar dolar düşücek ağustosda bu gün merkez banaksındada açıklama yapıldı ağustosda dolar düşücek doları dengelmek için bir arttırmışlar o yüzden şimdilik alıcaklar bence beklesin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler